הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליטר חלב ביום

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אני מתאמן בתוכנית SS, שמעתי הרבה מחלוקות על כל מה שקשור לחלב והשאלה שלי, האם זה בסדר לשתות כל יום ליטר חלב?

תודה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, אני פשוט צריך להכניס הרבה חלבון ויותר זמין לי לשתות חלב מאשר גבינות ביצים ודברים כאלה.
שאלה אחרת, כרגע אני שותה כל יום שייק של דימטיז סופר מאס גיינר, (שם שתי כוסות חלב וכף אבקה - הכף שבשקית האבקה).
חלק אומרים לי שהם שותים את השייק הזה פעמיים שלוש בשבוע ואחרים כל יום, השאלה שלי האם כל יום זה מוגזם או שזה בסדר?
תודה.

תודה רבה, אני פשוט צריך להכניס הרבה חלבון ויותר זמין לי לשתות חלב מאשר גבינות ביצים ודברים כאלה.
שאלה אחרת, כרגע אני שותה כל יום שייק של דימטיז סופר מאס גיינר, (שם שתי כוסות חלב וכף אבקה - הכף שבשקית האבקה).
חלק אומרים לי שהם שותים את השייק הזה פעמיים שלוש בשבוע ואחרים כל יום, השאלה שלי האם כל יום זה מוגזם או שזה בסדר?
תודה.
אם אתה כבר לוקח אבקת חלבון אז למה לשתות עוד מלא חלב? בליטר חלב יש לך בערך סקופ של אבקת חלבון באפסית מהמחיר

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל? אתה צריך תפריט טוב ולשלב בו את האבקה מתי שנוח, לא הפוך.
שוקל 80, גובה 1.71, בן 25.
לגבי תפריט, אני מתאמן כבר הרבה זמן והגעתי למסקנה שעם תפריט יותר קשה לי להתמיד, אולי זה רק אני אבל אני לא יכול לאכול כל פעם אותו דבר ולא כל הזמן מזדמן לי המוצרים שבתפריט(מבחינת זמן וגם כלכלית).
אני פשוט אוכל כל יום מה שבא לי, כמובן דברים חיוניים פעם טונה פעם עוף וכו', ושייק גיינר כי בדרך כלל הוא סוגר לי את פינת היעד בערכים
אם אתה כבר לוקח אבקת חלבון אז למה לשתות עוד מלא חלב? בליטר חלב יש לך בערך סקופ של אבקת חלבון באפסית מהמחיר
צודק..

סליחה, מה שכתבת כאן זה לא תפריט.

אם אתה רוצה להעלות במסת שריר עליך לבנות תפריט מסודר בו תיהיה פלוס קלוריות של 500 לפחות.

אבקת חלבון וחלב זה דבר שמשלבים בתפריט ולא בונים סביבו תפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית