הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חילוף חומרים איטי-בלוטת התריס

• פותח/ת השרשור Miata
  • פורסם בתאריך

Miata

משתמש מתחיל
140
4
נק' מוניטין:
92
140
4
אהלן חברה,
לפני כ3 שנים אובחנה אצלי בעיה בתפקוד לקוי של בלוטת התריס מה שגורם לחילוף חומרים איטי
הבעיה התאזנה לאחר שלקחתי תרופה במשך חצי שנה ולפני כשבוע בבדיקות הדל שעשיתי יצא שוב שהתפקןד לא תקין

אני באמת בלי קשר,מרגיש שהתוצאות שלי מועטות לעומת מה שאני עושה וההקפדה שלי על תזונה...(כרגע אני בחיטוב)..
אני רוצה לדעת האם יש קשר בין הדברים? האם התפקוד הלקוי וחילוף החומרים האיטי משפיע על זה שאני מתקשה לרדת באחוזי שומן? אם כן...איך אפשר להתמודד עם הבעיה?
תודה לכל מי שעונה !

אני שנים רבות סבלי מבלוטה לא מאוזנת, רוב הזמן במצב של היפר. כאשר הבלוטה במצב של היפר, אכלתי פי 2 מהרגיל וירדתי במשקל.

עם בעיה בבלוטת התריס אסור לעשות מעגלים של מסה-חיטוב, כי המעגלים האלה פוגעים בבלוטה גם באדם בריא, אז אם יש לך כבר בעיה אז בכלל לא מומלץ

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אותך כל כך...מה הכוונה מעגלים של מסה וחיטוב? אז מה הפתרון..להישאר ב ניטרלי ולא לעשות כלום?

לא הבנתי אותך כל כך...מה הכוונה מעגלים של מסה וחיטוב? אז מה הפתרון..להישאר ב ניטרלי ולא לעשות כלום?
מה שצריך לעשות זה לעשות מסה איטית ונקיה, או להישאר על נייטרלי, אבל לא להישאר מתחתיו או לעשות מסה מלוכלכת, כי המשחקים האלה פוגעים בבלוטת התריס

אהלן חברה,
לפני כ3 שנים אובחנה אצלי בעיה בתפקוד לקוי של בלוטת התריס מה שגורם לחילוף חומרים איטי
הבעיה התאזנה לאחר שלקחתי תרופה במשך חצי שנה ולפני כשבוע בבדיקות הדל שעשיתי יצא שוב שהתפקןד לא תקין

אני באמת בלי קשר,מרגיש שהתוצאות שלי מועטות לעומת מה שאני עושה וההקפדה שלי על תזונה...(כרגע אני בחיטוב)..
אני רוצה לדעת האם יש קשר בין הדברים? האם התפקוד הלקוי וחילוף החומרים האיטי משפיע על זה שאני מתקשה לרדת באחוזי שומן? אם כן...איך אפשר להתמודד עם הבעיה?
תודה לכל מי שעונה !
איזו תרופה לקחת? בהמלצת רופא משפחה או רופא מומחה?
תעלה תוצאות בדיקות דם רלוונטיות מהתקופות השונות
האם היית מאוד שמן/רזה בעבר?

• פותח/ת השרשור
לקחתי אלטרוקסין בהמלצת רופא משפחה לתקופה של כמה חודשים עד שזה התייצב ועבר
הכל היה בסדר כל עוד אכלתי מה שבא לי אבל עם החיטוב זה חזר שוב
כן בעבר הייתי מאוד שמן...100 קילו על 1.72 ועשיתי דיאטה רצחנית של 40 קילו ב4 חודשים בלי שום הבנה בתזונה )זה היה לפני כמה שנים) ומשם באה הבעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית