הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה רצינית. עזרה בבקשה.

general moogababe

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם. אני רועי בן 25 מתאמן כמעט שנה וחצי, אני מנוי באותו מכון עם עודד שוגר זאזא מהפורום, שמיד יבין למה הוא לא רואה אותי שם לאחרונה, ובעיקר למה הוא גם לא יראה אותי שם בתקופה הקרובה. ולא, זה לא בגלל שנשבר לי ממוסיקת הג'אז שדי ג'יי שוכר בוחר לנגן בדיוק כשמישהו מחליט להעלות קצת משקל 😣. סליחה על הבדיחה הפרטית.
אז מה שכן נשבר לי, זו היד.
אני אקצר בשבילכם את העלילה, מוצ"ש-פאב-חברים-אלכוהול-חברים רוסים מגיעים-יותר אלכוהול- החלטה תמוהה בעליל על תחרות הורדת ידיים- אני מתחרה עם בחור בשם ואדים, ואדים מזמין אמבולנס.

אחרי שכל הבית חולים הסתלבט עלי, והוכרזתי רשמית כפציעה המוזרה של הלילה (והיה שם בחור ערבי שהגיע עם מברג תקוע בראש, אבל כנראה שלזה הם כבר התרגלו), איבחנו אצלי שבר חמור בהאמסטרינג (?) העצם שמחברת בין המרפק והכתף, השבר הוא מלא והעצם נחצתה ל 2 חלקים שכל אחד מהם פונה לכיוון אחר. דיברו על ניתוח ובסוף החליטו לתת צ'אנס לאיחוי עם גבס מהכתף עד כף היד, עם אופציה עצבנית לניתוח בעתיד הקרוב.

פה אני פונה אל חברי הפורום שאני מניח שחלקכם שמע על פציעות מהסוג הזה או אפילו חווה אותן, עם השאלה שכל כך מטרידה אותי, והיא לכמה זמן לדעתכם פציעה כזאת תשבית אותי מאימוני כח, והאם בכלל אוכל לחזור מתישהו להתאמן באופן שבו התאמנתי לפני הפציעה. שוב, השבר לדברי הרופאים הוא שבר רציני וחמור. ובנוסף לזה אולי מישהו יכול להמליץ לי איך להתנהג עם התזונה שלי בתקופת ההחלמה הארוכה הזאת, כדי שישאר לפחות זכר קלוש לכך שהייתי מתאמן.

תודה רבה לעוזרים!

אם תעבור ניתוח אני חושב שהגבס ושאר הדברים יקח מעט יותר משנה.
אני לא יודע כמה חמורה הפציעה ומה יש שם בדיוק (האורטופד ושאר הרפואים שמטפלים בך יגידו לך טוב יותר) אך להתחיל להעמיס במצב של SS לא נראה לי שתוכל, לפחות לא בזמן הראשון.
לחזור לפעילות אתה תחזור אך נורא בהדרגה וכל כאב הכי קטן שלך אתה תצטרך לקחת כמה צעדים אחורה, זה יהיה לא קל ומייגע אך תעבור זאת.
כרגע מה שאני יכול להמליץ לך הוא לאכול תחזוקה ולהנות מהחופש שלך, אם אתה ממש רוצה אתה יכול לעבוד רגליים ואולי לעשות משהו עם היד השנייה לא בעצימות גבוהה. (אל תדאג לחוסר פרופורציה הדברים מתאזנים בסופו של דבר, כדוגמה שחקני טניס).

• פותח/ת השרשור
אז מחר דדליפט כן?

תשמע..אם תרצה דבר איתי אני אגיע עם פונפונים לעודד אותך בדדליפט שלך. בעצם עם פונפון אחד. או שתרים אותי ותעבוד פרס, תוך שבועיים אהיה 70 קילו זה יזרום לך לא?

• פותח/ת השרשור
אם תעבור ניתוח אני חושב שהגבס ושאר הדברים יקח מעט יותר משנה.
אני לא יודע כמה חמורה הפציעה ומה יש שם בדיוק (האורטופד ושאר הרפואים שמטפלים בך יגידו לך טוב יותר) אך להתחיל להעמיס במצב של SS לא נראה לי שתוכל, לפחות לא בזמן הראשון.
לחזור לפעילות אתה תחזור אך נורא בהדרגה וכל כאב הכי קטן שלך אתה תצטרך לקחת כמה צעדים אחורה, זה יהיה לא קל ומייגע אך תעבור זאת.
כרגע מה שאני יכול להמליץ לך הוא לאכול תחזוקה ולהנות מהחופש שלך, אם אתה ממש רוצה אתה יכול לעבוד רגליים ואולי לעשות משהו עם היד השנייה לא בעצימות גבוהה. (אל תדאג לחוסר פרופורציה הדברים מתאזנים בסופו של דבר, כדוגמה שחקני טניס).

תודה על התגובה. הקטע עם הss זה בצחוק פשוט עודד יושב עלי מאז ומתמיד לנסות אותה, האמת שבדיוק התכוונתי להיעתר.. וכמובן שכרגע זה נראה רחוק ובדיוני. אני באמת אוכל לתחזוקה, והאמת משהו עם היד השנייה כבר התחלתי לעשות..אפילו בעצימות די גבוהה 😃 ככה זה כשהידידות שבאות לבקר בטוחות שמה שירומם לך את מצב הרוח זה שוקולד עם לבבות..:nono:

תודה על התגובה. הקטע עם הss זה בצחוק פשוט עודד יושב עלי מאז ומתמיד לנסות אותה, האמת שבדיוק התכוונתי להיעתר.. וכמובן שכרגע זה נראה רחוק ובדיוני. אני באמת אוכל לתחזוקה, והאמת משהו עם היד השנייה כבר התחלתי לעשות..אפילו בעצימות די גבוהה 😃 ככה זה כשהידידות שבאות לבקר בטוחות שמה שירומם לך את מצב הרוח זה שוקולד עם לבבות..:nono:
אחח... נשים, חושבות ששוקולד הוא הפתרון לכל בעיה 😃, לא כולן כמובן אבל אלה שאני מכיר...

general עברת על החוק הראשון של הפורום, נותרו לך יומיים לספק תמונות של הבחורות הנ"ל אחרת ההשעייה תגיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית