הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 190 לנפח ללא

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
פי אר קטן. 190 ל5x5 ללא חגורה וללא חולצה.

מוזמנים להגיב על טכניקה/גב שבור/ גרביים/ שרירים בפיגור לקראת האסטטיקה המושלמת

עריכה: למי שלא הבין זה ציניות. אני לא צריך שום ביקורת על הטכניקה שלי. הגב שלי בובה. הרבה זמן מאז הפציעה שלי ניסיתי להילחם על גב ישר ובגלל זה גם עשיתי סומו לתקופה. מניסיון של פציעה בגב אני יודע טוב מאד מה זה ולא מתכנן להיפצע מזה שוב. אל תדאגו לי בנושא הזה.
עדיין מוזמנים להגיב על הפיזיק/הפוזינג בסוף/צבע הגרביים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ההגדרה שלך לטכניקה טובה בעייתית. הטכניקה מעולה ב60 קילו. הגב לא ישר.
אם הגב שלך לא ישר ממשקל קל, אזי הטכניקה שלך לא טובה.
לא משנה הסיבה, היא לא טובה.
אין שום צורה/אופן שתמשוך שתגיד שלמשוך בגב עגול זה יותר טוב.
אולי אתה מרגיש ככה יותר בנוח, אין לי מושג, אבל קנזיולוגית זה לא מקל עליך בשום צורה.

אני לא מתכוון להיכנס לוויכוח עכשיו למה, אני די בטוח שאתה יודע למה, אבל אם ממשקל נמוך אתה לא מושך עם גב ישר תמצא מה הבעיה.
לא מאמין שגמישות זה גורם כזה מגביל, אתה עושה כבר הרבה זמן דדליפט קונבציונלי לעניות דעתי, אמורה להיות לך כבר הגמישות לכך.

קשה לראות את הגב מהזווית הזאת אבל אהבתי את ההקפצות מהמזרונים המאולתרים.
ואחלה משקל דרך אגב:161bd:

פי אר קטן. 190 ל5x5 ללא חגורה וללא חולצה.

מוזמנים להגיב על טכניקה/גב שבור/ גרביים/ שרירים בפיגור לקראת האסטטיקה המושלמת

בכנות ונעזוב בצד את התנאים באותה נקודת זמן - זה נראה רע. נראה רע ולקוי טכנית.
גב עליון עגול - סבבה, לא מאוד מעניין. גב תחתון עגול? בתור מאמן לא הייתי מאשר לך להמשיך את הסט.
מה כן הייתי מנסה לעשות במקומך? מתיחות טעונות לשרשרת האחורית ובודק איך ההחזקת גב בסומו עד להודעה חדשה.
מבין לחלוטין את הדילמה והרצון למשוך כבד ומתפלל בשבילך שלא יהיה לזה מחיר בשום שלב.

נראה ממש לא משהו
גב תחתון עגול ממש, לרמה מסוכנת, אין נעילה בסוף, ואין שלב אקצנטרי בכלל, ואם איך שאתה משחרר אתה עלול ממש להיפצע
ממליץ להוריד משמעותית את המשקל ולעבוד מחדש מהיסוד

גב עליון עגול - סבבה, לא מאוד מעניין. גב תחתון עגול? בתור מאמן לא הייתי מאשר לך להמשיך את הסט.
מה כן הייתי מנסה לעשות במקומך? מתיחות טעונות לשרשרת האחורית ובודק איך ההחזקת גב בסומו עד להודעה חדשה.
מבין לחלוטין את הדילמה והרצון למשוך כבד ומתפלל בשבילך שלא יהיה לזה מחיר בשום שלב.

היית לי בעיה דומה לשלו ומאז שעברתי לסומו הכל הפך טוב יותר.
מצטרף להמלצה.

הוא עשה סומו במשך תקופה ארוכה....
סגר באיזור ה220 ~

• פותח/ת השרשור
קשה לראות את הגב מהזווית הזאת אבל אהבתי את ההקפצות מהמזרונים המאולתרים.
ואחלה משקל דרך אגב:161bd:
אני ממש לא מקפיץ מהמזרונים. אפשר לראות שאני עוצר ומחכה שהמשקל יפסיק לקפוץ כדי להמשיך. המזרונים נטו שם להגביה את המוט כי זה פלטות קטנות.
עשיתי סומו. אני גרוע בסומו ומרים הרבה פחות מאשר בקונבנציונלי בסינגלים. עם 215 לרביעיה פסלתי 227.5 פעמיים. התחלתי בזמן האחרון לקחת את הגמישות שלי קצת יותר ברצינות. זה יקח זמן אבל אני מקווה שאוכל לשפר סוף סוף את הגמישות שלי.

נראה ממש לא משהו
גב תחתון עגול ממש, לרמה מסוכנת, אין נעילה בסוף, ואין שלב אקצנטרי בכלל, ואם איך שאתה משחרר אתה עלול ממש להיפצע
ממליץ להוריד משמעותית את המשקל ולעבוד מחדש מהיסוד
יש נעילה. מוזמן לעשות פאוז על פריימים ולראות. אני פשוט לא נשאר לחכות בנעילה, זה בזבוז כח של הגריפ והמוט הזה זוועה אני צריך לשמור על הגריפ שלי בזמן סט. לא צריך אקצנטרי בדדליפט.
היית לי בעיה דומה לשלו ומאז שעברתי לסומו הכל הפך טוב יותר.
מצטרף להמלצה.
כמו שאמרתי למייק..
כנראה שאנשים לא הבינו אני גם אערוך את ההודעה של הפוסט. הגב התחתון עגול. ידוע. הנה קטע, הגב התחתון גם מאד מכווץ. למה? כי הוא במקסימום מתיחה. זה לא עוזר. זה ברור, זה אפילו מקשה על הנעילה. אבל זה מה יש אצלי לפחות כרגע. משתדל לעבוד על גמישות, בשבועיים האחרונים יצא לי להתמיד יחסית ו5 פעמים בשבוע לעבוד על גמישות ומקווה להמשיך לא להתעצל ולהמשיך ואולי בסוף אוכל ליישר את הגב.

אני ממש לא מקפיץ מהמזרונים. אפשר לראות שאני עוצר ומחכה שהמשקל יפסיק לקפוץ כדי להמשיך. המזרונים נטו שם להגביה את המוט כי זה פלטות קטנות.

עשיתי סומו. אני גרוע בסומו ומרים הרבה פחות מאשר בקונבנציונלי בסינגלים. עם 215 לרביעיה פסלתי 227.5 פעמיים. התחלתי בזמן האחרון לקחת את הגמישות שלי קצת יותר ברצינות. זה יקח זמן אבל אני מקווה שאוכל לשפר סוף סוף את הגמישות שלי.

יש נעילה. מוזמן לעשות פאוז על פריימים ולראות. אני פשוט לא נשאר לחכות בנעילה, זה בזבוז כח של הגריפ והמוט הזה זוועה אני צריך לשמור על הגריפ שלי בזמן סט. לא צריך אקצנטרי בדדליפט.

כמו שאמרתי למייק..
כנראה שאנשים לא הבינו אני גם אערוך את ההודעה של הפוסט. הגב התחתון עגול. ידוע. הנה קטע, הגב התחתון גם מאד מכווץ. למה? כי הוא במקסימום מתיחה. זה לא עוזר. זה ברור, זה אפילו מקשה על הנעילה. אבל זה מה יש אצלי לפחות כרגע. משתדל לעבוד על גמישות, בשבועיים האחרונים יצא לי להתמיד יחסית ו5 פעמים בשבוע לעבוד על גמישות ומקווה להמשיך לא להתעצל ולהמשיך ואולי בסוף אוכל ליישר את הגב.
כיווץ לא כיווץ, 190 נפח עם טכניקה כזאת זה רעיון גרוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית