עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש את הפאמפ אן פוזז המקוריים שאפשר למצא באיביי שזה חוקי לגמריי , אחרת איביי לא היו מפרסמים את המוצרים האלה ... ויש את ה Synthossize הדור החדש של הפאמפ אן פוזז לפי תגובות של אנשים אין תוצאות מרשימות ...שלום לכולם
איפה אפשר לקבל מידע עבור חומרי סינטול איכותיים , חברות , המלצות ?
תודה
חשוב להדגיש לגבי Pump n' Pose שחובה להזמין מאיביי ולא לקנות מהארץ. מה שיש בארץ זה רק נראה כמו המוצר האמיתי אבל בפנים.... זה לאיש את הפאמפ אן פוזז המקוריים שאפשר למצא באיביי שזה חוקי לגמריי , אחרת איביי לא היו מפרסמים את המוצרים האלה ... ויש את ה Synthossize הדור החדש של הפאמפ אן פוזז לפי תגובות של אנשים אין תוצאות מרשימות ...
אני דווקא שמעתי על הסינטול עם הגרסה החדשה התאילנדית של זנקו , דווקא עליהם שמעתי ביקורות יותר טובות מפאמפ אן פוז . מקווה שיגיע כבר לארץ נשמע מסקרן ... אני אהיה בין הראשונים שאשתמש בסינטול שלהם חח ...חשוב להדגיש לגבי Pump n' Pose שחובה להזמין מאיביי ולא לקנות מהארץ. מה שיש בארץ זה רק נראה כמו המוצר האמיתי אבל בפנים.... זה לא
לא רק מפתחי גוף ברמה הגבוהה ביותרמה בדיוק מיוחד בסינטול?
Mct
חומצת סיליקון
בנזיל אלכוהול
לידוקאין
זה מה שמכיל סינטול מקורי ומי שמשתמש בסינטול זה רק מפתחי גוף ברמה הגבוהה ביותר...
עובדה שהיה כאן סדרת זיופים לפאמפ אן פוז ... אז לא בדיוק היה שם חומצה היאלורונית ...מה בדיוק מיוחד בסינטול?
Mct
חומצת סיליקון
בנזיל אלכוהול
לידוקאין
זה מה שמכיל סינטול מקורי ומי שמשתמש בסינטול זה רק מפתחי גוף ברמה הגבוהה ביותר...
בגלל זה הם חובבנים ולא pro (-:לא רק מפתחי גוף ברמה הגבוהה ביותר
יש גם חובבנים ומפתחי גוף שהם לא Pro שמשתמשים
אתה מפספס את הנקודהאני לא יודע מה רץ כאן בארץ כי אני לא משתמש בסינטול,אבל בקנדה וגם בחלק מארה״ב זה מוצר מדף שאתה קונה בחנויות כמו ויטמינים והרכיבים שכתובים שם די ברורים אז אני לא מבין מה יש בלזייף מרכיבים שקלים להשגה?
בגלל זה הם חובבנים ולא pro (-:
סינטול בפרופורציה נכונה ומידתית אינו דוחה. זה שיש abuse בחומר הזה זו בעיה אחרת. מפתחי גוף רבים מהטופ העולמי - הן בהווה והן בעבר - משתמשים בו לצורך השלמת פרופורציות. אם נסתכל על חלקם, אפילו יהיה קשה לזהות בעין לא חדה את השימוש בחומראני לא מבין בזה וגם סינטול לדעתי זה דבר קצת דוחה שאם היו משלמים לי לא הייתי נוגע בו
קיים סינטול שיופץ, לא מדובר בפאמפ נ' פוז ומעניק תוצאות טובות הרבה יותר.שלום לכולם
איפה אפשר לקבל מידע עבור חומרי סינטול איכותיים , חברות , המלצות ?
תודה
סינטול בפרופורציה נכונה ומידתית אינו דוחה. זה שיש abuse בחומר הזה זו בעיה אחרת. מפתחי גוף רבים מהטופ העולמי - הן בהווה והן בעבר - משתמשים בו לצורך השלמת פרופורציות. אם נסתכל על חלקם, אפילו יהיה קשה לזהות בעין לא חדה את השימוש בחומר