הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנוחה מהסקוואט..

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אני נמצא בתוכנית SS ונפצעתי בסקוואט, היה לי איזה כשל במשקלים הכבדים שלי ואז הרגשתי את הברך קצת..
שאני לא מתאמן אני לא מרגיש את זה אבל שאני עושה סקוואט ומרים משקל, גם אם המשקל נמוך, כואב הברך שאני מנסה לשבור מקביל..
השאלה שלי אם אני לוקח שבוע הפסקה מהסקוואט רק כדי שהעניינים קצת יעברו, כמה זה נורא? האם להמשיך מאותו משקל שהייתי או לעשות ריסט?

• פותח/ת השרשור
האם הכאב מתחיל ממשקל מסויים?
האם בדקת שלא מדובר בבעיית טכניקה? ברכיים קורסות?
אני מצליח לעשות סקוואט ככה בלי משקל ולא כואב לי כלום, אבל רק אני מוסיף משקל בקטנה זה כואב (נכשלתי ב105 קילו, ירדתי ל50 קילו ועדיין כאב).. הברכיים לא קורסות זה פשוט פציעה כי בזמן שהיה לי כשל נפל לי המוט, כל הטכניקה הלכה באותו רגע וכנראה באותו רגע נהיה לי פציעה בברך.. מניסיונות העבר אני יודע שמנוחה יכולה לעזור, השאלה כמה זמן מנוחה והאם היא תהרוס ההתקדמות..

אני מצליח לעשות סקוואט ככה בלי משקל ולא כואב לי כלום, אבל רק אני מוסיף משקל בקטנה זה כואב (נכשלתי ב105 קילו, ירדתי ל50 קילו ועדיין כאב).. הברכיים לא קורסות זה פשוט פציעה כי בזמן שהיה לי כשל נפל לי המוט, כל הטכניקה הלכה באותו רגע וכנראה באותו רגע נהיה לי פציעה בברך.. מניסיונות העבר אני יודע שמנוחה יכולה לעזור, השאלה כמה זמן מנוחה והאם היא תהרוס ההתקדמות..

מניסיונות העבר תן צילום של סקוואט לשלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית