הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רילוקיישן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
vithano בכוונה רשמתי את כל ההכנות האלו, בגלל מחפשי קטנות כמוך.
אם לא חייתי בתקופה מסוימת, אסור להביע עליה דעה על סמך קריאה \ ידע ממקורות אחרים?
אל תחפש קטנות סתם, באמת...
כל כך מתלהמת וחסרת מעצורים?
על מה אתה מדבר?
אין מישהו במדינה הזאת שלא מקבל במה.
מחבל שרוצח אנשים מקבל במה תקשורתית.
כל אחד שתומך בטרור יכול להיות בכנסת ולהגיד כל מה שבא לו נגד הממשל

וסתם בקטנה, פעם גם הפצצנו אחד את השני והרגנו יהודים בין הצבאות השונים לפני הקמת צה"ל (אנחנו בימי ההקמה - מוזמן להעשיר קצת על אלטלנה אם לא מכיר) בגלל אי הסכמות.
גם הפצצנו מלונות, לא? מה אנחנו שונים מחמאס? בוא נעבור לעזה...
אני יודע שכל אחד שתומך בטרור יכול להיות בכנסת, ע"ע סמחוטריץ' וכל הבית היהודי, לא שיש לי איזשהי חיבה לבלד וחלד ושמלד.
אין קשר בין התקשורת לעם, כל פנאט ימני מתחיל יודע את זה...
אתה באמת עד כדי כך מיתמם? ראית איך דיברו לפאקינג סגן רמטכל? לשר ביטחון מכהן, רמטכל לשעבר?
שלא נדבר על סתם אזרח פשוט שהביע רבע דעה שמאלנית.

vithano בכוונה רשמתי את כל ההכנות האלו, בגלל מחפשי קטנות כמוך.
אם לא חייתי בתקופה מסוימת, אסור להביע עליה דעה על סמך קריאה \ ידע ממקורות אחרים?
אל תחפש קטנות סתם, באמת...

אני יודע שכל אחד שתומך בטרור יכול להיות בכנסת, ע"ע סמחוטריץ' וכל הבית היהודי, לא שיש לי איזשהי חיבה לבלד וחלד ושמלד.
אין קשר בין התקשורת לעם, כל פנאט ימני מתחיל יודע את זה...
אתה באמת עד כדי כך מיתמם? ראית איך דיברו לפאקינג סגן רמטכל? לשר ביטחון מכהן, רמטכל לשעבר?
אל תרשום שטויות,אני לא אחפש אותך על "קטנות".
אתה יכול להביע דעה,פשוט היא שוות ערך לזה שאני אגיד:"נראה לי בברזיל מדהים",אף על פי שאף פעם לא הייתי בברזיל,וכל הידע שלי מבוסס על פסטיבלים של ריו וסרטים,בקיצור לא הרבה.

לא שאלתי מה הערך, כתבתי דעה, את הערך שלה כל אחד ישפוט, הערך שאתה נותן לדעה שלי, לא כל כך מעניין אותי.

אם היית מכיר את הסיפורים היית מבין את הבדלים. אני מבין מהקונטקסט שאתה מחסיק בדעות שמאל. וזה מתיישב עם העבודה ש... עובדות אתה לא אוהב להכיר.

לפאקינג סגן רמטכל? לשר ביטחון מכהן, רמטכל לשעבר?
לסגן רמטכ"ל אסור להביע דעה פוליטית. והוא הביע. כנ"ל הרמטכ"ל. זה עצוב מאוד מה שהם עשו ולא בגלל הדעה שהביעו אלא עצם הבעת הדעה. כששר הביטחון חושף פרטים מחקירה צבאית ואומר שטויות כמו "קצינים צריכים להביע דעה גם אם מנוגדת להחלטות הממשלה" זה נורא ורק בגלל המשפט הזה היה צריך להדיח אותו. זה אחד הדברים החמורים שנאמרו.

אם יום אחד הצבא יתחיל להביע את דעתו זה יגמר ברע.
שמאלנים מביעים דעה בלי סוף וזה נחשב הומניות (לא מבין איך להניף דגלים של ארגון טרור נקרא הומניות אבל בסדר)
כשימנים מביעים דעה זה חייב להיות קיצוני.. תהליכים כמו שנאמר

אם יום אחד הצבא יתחיל להביע את דעתו זה יגמר ברע.
למה?
שמאלנים מביעים דעה בלי סוף וזה נחשב הומניות (לא מבין איך להניף דגלים של ארגון טרור נקרא הומניות אבל בסדר)
כשימנים מביעים דעה זה חייב להיות קיצוני.. תהליכים כמו שנאמר
לא כל השמאל, אבל אין שום דבר הומני בימין קיצוני.

@Vile אתה מדבר כאילו בחו"ל כל עסק שתפתח הוא יצליח. כל אותם חברים שלך שנכשלו פה והצליחו בחו"ל זה כי למדו מטעויות ואולי טיפה מזל .בכל העולם עסקים לא מצליחים.
לך בתור מישהו צעיר ללא שום עזרה מהמשפחה וקשרים יהיה קשה כנראה באותה מידה כמו פה.

כל אחד חושב שחו"ל פשוט מחכה לו והוא יצליח שם. לעבור לחו"ל אולי יהיה טוב לאנשים חסרי השכלה או אנשים שעובדים בעבודות אם משכורות נמוכות בארץ. כי כנראה בחו"ל ישאר להם טיפה יותר והמצב שלהם ישתפר.

אישית אני יהיה מוכן לעבור מפה רק אם זה יהיה במקצוע שלי. כמובן שלהיות נהג משאית בקנדה יהיה לי הרבה יותר קל להתקבל לשם. אבל אני לא מוכן לעבוד בזה.

לדעתי לא אכפת לי שלדור הקודם היה יותר קשה או יותר קל. מעניין אותי אישית מהמצב שלי עכשיו ובעתיד. אם יהיה אפשרות אני כנראה יהגר. בינתיים לא רואה את זה קורה בצורה פשוטה.

לפני 5-10 שנים היה יותר קל להגר לקנדה לדגומא אבל עכשיו יותר קשה כי הם קיבלו הרבה פליטים והם הקשיחו עמדות.

בכלל עכשיו הרבה מדינות הקשיחו עמדות דווקא לבעלי ההשכלה והמקצוע והפליטים נכנסים חופשי.
קודם כל לא אמרתי שמחכים למישהו באירופה או בכלל בחו"ל.
ולא אמרתי שכל עסק שתפתח הוא יצליח.
הכל עניין של הסתברות.
כמו במתמטיקה, מה ההסתברות להוציא כדור כחול ואחרי זה כדור אדום? לצורך ההדגמה :
בארץ ההסתברות שעסק יצליח, הוא הרבה יותר נמוך באחוזים מאשר עסק באירופה.
לכן, איפה תבחר? איפה שההסתברות נמוכה יותר או גבוהה יותר?
זה כמו במייפל סטורי שיש לך סקרול 10%, 30%, 60% או 70%. חחחחחח...
תפעל בצורה חכמה 😃 תלך איפה שההסתברויות גבוהות יותר להצליח.

כי יש ממשלה, היא נבחרה על ידי העם להחליט החלטות. הצבא יכול להמליץ לממשלה (ולא בתקשורת) על צעדים, ואם הממשלה החליטה לבחור בצעד אחר לצבא אין מילה לשנות.
צבא ומלחמה הם כלים פוליטיים, ומי דמנהל כלי פוליטי זה הממשלה שיודעת חמבינה את הפוליטיקה העולמית וחושבת לטובת האינטרס הישראלי. עם כל ההערכה שיש לי לקצינים בכירים. אף אחד מהם לא בקיא בפרטי פרטים של הפוליטיקה. ואם הצבא יתחיל להתמרד אתה תראה את הסוף.

חוץ מזה שאני בטוח שאם הייתה נאמרת אמירה ימנית ולא שמאלנית אז שר הביטחון לשעבר לא היה הולך ומגבה את האמירה כאמירה ואולי אפילו מתנער ממנה.
כי הרי אמירות ימניות זה תהליכים אנטישמיים.
ואמירות שמאלנית זה העולם הנכון.
אנשים לא מוכנים לקבל דעות דל אחרים וכאלה אנשים לא צריכים לשבת בתפקידים כמו שישב בוגי.

מאיפה הנתון הזה?
הוא לא מאמין בסטטיסטיקה.
לא כל השמאל, אבל אין שום דבר הומני בימין קיצוני.
למה על הדמאל אתה אומר לא כל השמאל. אבל ימין קיצון זה נורא?
ושמאל קיצון?
זה בסדר?
לשרוף דגל ישראל נשמע לך כמו הפגנה לגיטימית?
להקים ארגוני הכפשה עולמיים נגד המדינה נשמע לך לגיטימי?

אבל ימין קיצון זה נורא?
כן.
ושמאל קיצון?
זה בסדר?
לא רואה איך אדם שורף את דגל ישראל ורוצה להמשיך לחיות פה.
כמו מה? שוברי שתיקה? כן, נשמע לי מאוד לגיטימי, אפילו רצוי.

למה על השמאל אתה אומר לא כל השמאל. אבל ימין קיצון זה נורא?
ושמאל קיצון?
זה בסדר?

להמציא סיפורי בדייה כמו למשל על חיילים שמשתלטים על בית ולוקחים את בני הבית כבני ערובה כדי שיוכלו לראות משחק כדורגל ?
"לראיין" חיילים/חיילים לשעבר ולקחת עדויות ולטנף שטויות בכל מקום
להקים ארגונים אנטישמיים גם בארץ וגם בחו"ל ולתת לגיטימציה לכל העולם לשנוא אותנו שלא בצדק ?
לחרבן על הדגל ?
לתקוע את הדגל בישבן ?
להגיע למחסומים ופשוט להתריס ולעשות פרובוקציות עם אנשי הביטחון שנמצאים במקום ?
ל"חגוג" את יום הנכבה באוניברסיטת ת"א/חיפה/ב"ש/ירושלים ?
לתת הגנה למחבלים בדמות ייעוץ משפטי ?

לא רואה איך אדם שורף את דגל ישראל ורוצה להמשיך לחיות פה.
לדעתו זו מחאה.

ד"א של השמאל שלא מחשיב את עצמו קיצוני.
אבל זה לטענתך.... תקין?

כמו מה? שוברי שתיקה? כן, נשמע לי מאוד לגיטימי, אפילו רצוי.
אוקי, ואם אקים ארגון שמטרתו היא להציג איך כל הערבים הישראלים חייבים לעוף מהמדינה כי הם מנסים רק לאנוס ילדות קטנות ברחוב. ואלך ואפיץ את זה בעולם. ואגייס שוטרים שיעדו בפני האו"ם על זה. לגיטימי?
(כמובן השאלה כי זה להפיץ שקרים)

להמציא סיפורי בדייה כמו למשל על חיילים שמשתלטים על בית ולוקחים את בני הבית כבני ערובה כדי שיוכלו לראות משחק כדורגל ?
להקים ארגונים אנטישמיים גם בארץ וגם בחו"ל ולתת לגיטימציה לכל העולם לשנוא אותנו שלא בצדק ?
לחרבן על הדגל ?
לתקוע את הדגל בישבן ?
חכה עם כל העובדות האלה.

אף אחד לא אמר ששקרים זה משהו טוב.
הצגה של האמת שקורת בשטחים היא הלגיטימציה היחידה לקיום שלהם. הם ננסי להביע ביקורת, לא אמרתי שאני תומך בסיפורי בדיה.
ככה אתה קורא לאמת?
השאלה מאיזה מקום זה בא.
לחרבן על הדגל ?
לתקוע את הדגל בישבן ?
תלוי בקונטקסט.
זה מיותר לחלוטין, מסכים.

עכשיו תגיד גם למי מה לחגוג.

לתת לחיילים לירות להם בראש כי ככה בא להם?

מתי אולי חלאס לדבר בכזה בטחון על דברים שאין לך מושג בהם?התגייסת בכלל?שירתת עם אנשים אחרים?
"לתת לחיילים לירות להם בראש כי בא להם",יפה שככה אתה חושב שפועלים האנשים ששומרים עליך יום ולילה.

לדעתו זו מחאה.
מחאה שמה? הממשל לא בסדר?
הוא אף פעם לא היה בסדר, אבל לא רואה את הקשר הישיר בין הדגל לממשל.
הדגל הוא של העם, של התושבים, לא של הממשלה.
מתי אולי חלאס לדבר בכזה בטחון על דברים שאין לך מושג בהם?התגייסת בכלל?שירתת עם אנשים אחרים?
"לתת לחיילים לירות להם בראש כי בא להם",יפה שככה אתה חושב שפועלים האנשים ששומרים עליך יום ולילה.
אתה יודע על מה אני מדבר, לא מדבר על כלל הצבא.

מחאה שמה? הממשל לא בסדר?
הוא אף פעם לא היה בסדר, אבל לא רואה את הקשר הישיר בין הדגל לממשל.
הדגל הוא של העם, של התושבים, לא של הממשלה.

אתה יודע על מה אני מדבר, לא מדבר על כלל הצבא.
זה לא משנה על מי אתה מדבר,כי גם אם אתה לא מכליל,האנשים שעליהם אתה מגן עושים בדיוק את זה,מכלילים.
אנשים רקובים יש בכל מקום,לא אקסקלוסיבי לתחום הבטחוני,אבל לבוא ולהגיד שהצבא שלנו לא מוסרי וכובש ועוד שלל חרטאות,זה יריקה בפרצוף לכל מי שכן היה בצבא וכן עשה כל ביכולתו להגן על השרמוטות האלה.
אגב,בכל מדינה אחרת התנהגות כזאת הייתה נחשבת בגידה והאנשים האלה היו נתלים,ולא מקבלים במה במרכז תל אביב.

זה לא משנה על מי אתה מדבר,כי גם אם אתה לא מכליל,האנשים שעליהם אתה מגן עושים בדיוק את זה,מכלילים.
אנשים רקובים יש בכל מקום,לא אקסקלוסיבי לתחום הבטחוני,אבל לבוא ולהגיד שהצבא שלנו לא מוסרי וכובש ועוד שלל חרטאות,זה יריקה בפרצוף לכל מי שכן היה בצבא וכן עשה כל ביכולתו להגן על השרמוטות האלה.
אגב,בכל מדינה אחרת התנהגות כזאת הייתה נחשבת בגידה והאנשים האלה היו נתלים,ולא מקבלים במה במרכז תל אביב.
מסכים, במיוחד עם המשפט האחרון.
במדינות אחרות זאת בגידה לכל דבר, אנשים מהסוג הזה עוברים חרם מטורף.
ואני בהחלט מרגיש שירקו לי בפנים כשמישהו אומר שהצבא שלנו לא מוסרי.
אני שעות הייתי מסביר למוסלמים מפגרים בפייסבוק בכל מני סרטונים שבהם צילמו את הצד הרע שלנו, למה אנחנו לא הרעים בסיפור.
ופתאום היה מגיע ישראלי עם תגובה הכי מפגרת שתומכת באיסלם, אחר כך אני מרגיש שכל העבודה הלכה לפח.
זה כמו למכור למישהי משהו, ואז תבוא לקוחה ותגיד לאותה בחורה "וואלה לא יפה השעון הזה, אל תקני" אחרי שאתה מתאמץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית