נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
הכנסת אותי לסרט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם הפצצנו מלונות, לא? מה אנחנו שונים מחמאס? בוא נעבור לעזה...כל כך מתלהמת וחסרת מעצורים?
על מה אתה מדבר?
אין מישהו במדינה הזאת שלא מקבל במה.
מחבל שרוצח אנשים מקבל במה תקשורתית.
כל אחד שתומך בטרור יכול להיות בכנסת ולהגיד כל מה שבא לו נגד הממשל
וסתם בקטנה, פעם גם הפצצנו אחד את השני והרגנו יהודים בין הצבאות השונים לפני הקמת צה"ל (אנחנו בימי ההקמה - מוזמן להעשיר קצת על אלטלנה אם לא מכיר) בגלל אי הסכמות.
אל תרשום שטויות,אני לא אחפש אותך על "קטנות".vithano בכוונה רשמתי את כל ההכנות האלו, בגלל מחפשי קטנות כמוך.
אם לא חייתי בתקופה מסוימת, אסור להביע עליה דעה על סמך קריאה \ ידע ממקורות אחרים?
אל תחפש קטנות סתם, באמת...
גם הפצצנו מלונות, לא? מה אנחנו שונים מחמאס? בוא נעבור לעזה...
אני יודע שכל אחד שתומך בטרור יכול להיות בכנסת, ע"ע סמחוטריץ' וכל הבית היהודי, לא שיש לי איזשהי חיבה לבלד וחלד ושמלד.
אין קשר בין התקשורת לעם, כל פנאט ימני מתחיל יודע את זה...
אתה באמת עד כדי כך מיתמם? ראית איך דיברו לפאקינג סגן רמטכל? לשר ביטחון מכהן, רמטכל לשעבר?
שלא נדבר על סתם אזרח פשוט שהביע רבע דעה שמאלנית.
אם היית מכיר את הסיפורים היית מבין את הבדלים. אני מבין מהקונטקסט שאתה מחסיק בדעות שמאל. וזה מתיישב עם העבודה ש... עובדות אתה לא אוהב להכיר.גם הפצצנו מלונות, לא? מה אנחנו שונים מחמאס? בוא נעבור לעזה...
לסגן רמטכ"ל אסור להביע דעה פוליטית. והוא הביע. כנ"ל הרמטכ"ל. זה עצוב מאוד מה שהם עשו ולא בגלל הדעה שהביעו אלא עצם הבעת הדעה. כששר הביטחון חושף פרטים מחקירה צבאית ואומר שטויות כמו "קצינים צריכים להביע דעה גם אם מנוגדת להחלטות הממשלה" זה נורא ורק בגלל המשפט הזה היה צריך להדיח אותו. זה אחד הדברים החמורים שנאמרו.לפאקינג סגן רמטכל? לשר ביטחון מכהן, רמטכל לשעבר?
שמאלנים מביעים דעה בלי סוף וזה נחשב הומניות (לא מבין איך להניף דגלים של ארגון טרור נקרא הומניות אבל בסדר)שלא נדבר על סתם אזרח פשוט שהביע רבע דעה שמאלנית.
למה?אם יום אחד הצבא יתחיל להביע את דעתו זה יגמר ברע.
לא כל השמאל, אבל אין שום דבר הומני בימין קיצוני.שמאלנים מביעים דעה בלי סוף וזה נחשב הומניות (לא מבין איך להניף דגלים של ארגון טרור נקרא הומניות אבל בסדר)
כשימנים מביעים דעה זה חייב להיות קיצוני.. תהליכים כמו שנאמר
קודם כל לא אמרתי שמחכים למישהו באירופה או בכלל בחו"ל.@Vile אתה מדבר כאילו בחו"ל כל עסק שתפתח הוא יצליח. כל אותם חברים שלך שנכשלו פה והצליחו בחו"ל זה כי למדו מטעויות ואולי טיפה מזל .בכל העולם עסקים לא מצליחים.
לך בתור מישהו צעיר ללא שום עזרה מהמשפחה וקשרים יהיה קשה כנראה באותה מידה כמו פה.
כל אחד חושב שחו"ל פשוט מחכה לו והוא יצליח שם. לעבור לחו"ל אולי יהיה טוב לאנשים חסרי השכלה או אנשים שעובדים בעבודות אם משכורות נמוכות בארץ. כי כנראה בחו"ל ישאר להם טיפה יותר והמצב שלהם ישתפר.
אישית אני יהיה מוכן לעבור מפה רק אם זה יהיה במקצוע שלי. כמובן שלהיות נהג משאית בקנדה יהיה לי הרבה יותר קל להתקבל לשם. אבל אני לא מוכן לעבוד בזה.
לדעתי לא אכפת לי שלדור הקודם היה יותר קשה או יותר קל. מעניין אותי אישית מהמצב שלי עכשיו ובעתיד. אם יהיה אפשרות אני כנראה יהגר. בינתיים לא רואה את זה קורה בצורה פשוטה.
לפני 5-10 שנים היה יותר קל להגר לקנדה לדגומא אבל עכשיו יותר קשה כי הם קיבלו הרבה פליטים והם הקשיחו עמדות.
בכלל עכשיו הרבה מדינות הקשיחו עמדות דווקא לבעלי ההשכלה והמקצוע והפליטים נכנסים חופשי.
מאיפה הנתון הזה?בארץ ההסתברות שעסק יצליח, הוא הרבה יותר נמוך באחוזים מאשר עסק באירופה.
זה מתאים לאג'נדהמאיפה הנתון הזה?
כי יש ממשלה, היא נבחרה על ידי העם להחליט החלטות. הצבא יכול להמליץ לממשלה (ולא בתקשורת) על צעדים, ואם הממשלה החליטה לבחור בצעד אחר לצבא אין מילה לשנות.למה?
הוא לא מאמין בסטטיסטיקה.מאיפה הנתון הזה?
למה על הדמאל אתה אומר לא כל השמאל. אבל ימין קיצון זה נורא?לא כל השמאל, אבל אין שום דבר הומני בימין קיצוני.
כן.אבל ימין קיצון זה נורא?
לא רואה איך אדם שורף את דגל ישראל ורוצה להמשיך לחיות פה.ושמאל קיצון?
זה בסדר?
לשרוף דגל ישראל נשמע לך כמו הפגנה לגיטימית?
כמו מה? שוברי שתיקה? כן, נשמע לי מאוד לגיטימי, אפילו רצוי.להקים ארגוני הכפשה עולמיים נגד המדינה נשמע לך לגיטימי?
למה על השמאל אתה אומר לא כל השמאל. אבל ימין קיצון זה נורא?
ושמאל קיצון?
זה בסדר?
לשרוף דגל ישראל נשמע לך כמו הפגנה לגיטימית?
להקים ארגוני הכפשה עולמיים נגד המדינה נשמע לך לגיטימי?
לדעתו זו מחאה.לא רואה איך אדם שורף את דגל ישראל ורוצה להמשיך לחיות פה.
אוקי, ואם אקים ארגון שמטרתו היא להציג איך כל הערבים הישראלים חייבים לעוף מהמדינה כי הם מנסים רק לאנוס ילדות קטנות ברחוב. ואלך ואפיץ את זה בעולם. ואגייס שוטרים שיעדו בפני האו"ם על זה. לגיטימי?כמו מה? שוברי שתיקה? כן, נשמע לי מאוד לגיטימי, אפילו רצוי.
חכה עם כל העובדות האלה.להמציא סיפורי בדייה כמו למשל על חיילים שמשתלטים על בית ולוקחים את בני הבית כבני ערובה כדי שיוכלו לראות משחק כדורגל ?
"לראיין" חיילים/חיילים לשעבר ולקחת עדויות ולטנף שטויות בכל מקום
להקים ארגונים אנטישמיים גם בארץ וגם בחו"ל ולתת לגיטימציה לכל העולם לשנוא אותנו שלא בצדק ?
לחרבן על הדגל ?
לתקוע את הדגל בישבן ?
להגיע למחסומים ופשוט להתריס ולעשות פרובוקציות עם אנשי הביטחון שנמצאים במקום ?
ל"חגוג" את יום הנכבה באוניברסיטת ת"א/חיפה/ב"ש/ירושלים ?
לתת הגנה למחבלים בדמות ייעוץ משפטי ?
אף אחד לא אמר ששקרים זה משהו טוב.להמציא סיפורי בדייה כמו למשל על חיילים שמשתלטים על בית ולוקחים את בני הבית כבני ערובה כדי שיוכלו לראות משחק כדורגל ?
ככה אתה קורא לאמת?"לראיין" חיילים/חיילים לשעבר ולקחת עדויות ולטנף שטויות בכל מקום
השאלה מאיזה מקום זה בא.להקים ארגונים אנטישמיים גם בארץ וגם בחו"ל ולתת לגיטימציה לכל העולם לשנוא אותנו שלא בצדק ?
תלוי בקונטקסט.לחרבן על הדגל ?
לתקוע את הדגל בישבן ?
זה מיותר לחלוטין, מסכים.להגיע למחסומים ופשוט להתריס ולעשות פרובוקציות עם אנשי הביטחון שנמצאים במקום ?
עכשיו תגיד גם למי מה לחגוג.ל"חגוג" את יום הנכבה באוניברסיטת ת"א/חיפה/ב"ש/ירושלים ?
לתת לחיילים לירות להם בראש כי ככה בא להם?לתת הגנה למחבלים בדמות ייעוץ משפטי ?
מחאה שמה? הממשל לא בסדר?לדעתו זו מחאה.
אתה יודע על מה אני מדבר, לא מדבר על כלל הצבא.מתי אולי חלאס לדבר בכזה בטחון על דברים שאין לך מושג בהם?התגייסת בכלל?שירתת עם אנשים אחרים?
"לתת לחיילים לירות להם בראש כי בא להם",יפה שככה אתה חושב שפועלים האנשים ששומרים עליך יום ולילה.
זה לא משנה על מי אתה מדבר,כי גם אם אתה לא מכליל,האנשים שעליהם אתה מגן עושים בדיוק את זה,מכלילים.מחאה שמה? הממשל לא בסדר?
הוא אף פעם לא היה בסדר, אבל לא רואה את הקשר הישיר בין הדגל לממשל.
הדגל הוא של העם, של התושבים, לא של הממשלה.
אתה יודע על מה אני מדבר, לא מדבר על כלל הצבא.
מסכים, במיוחד עם המשפט האחרון.זה לא משנה על מי אתה מדבר,כי גם אם אתה לא מכליל,האנשים שעליהם אתה מגן עושים בדיוק את זה,מכלילים.
אנשים רקובים יש בכל מקום,לא אקסקלוסיבי לתחום הבטחוני,אבל לבוא ולהגיד שהצבא שלנו לא מוסרי וכובש ועוד שלל חרטאות,זה יריקה בפרצוף לכל מי שכן היה בצבא וכן עשה כל ביכולתו להגן על השרמוטות האלה.
אגב,בכל מדינה אחרת התנהגות כזאת הייתה נחשבת בגידה והאנשים האלה היו נתלים,ולא מקבלים במה במרכז תל אביב.
אני פעיל של שובר שתיקה?האנשים שעליהם אתה מגן עושים בדיוק את זה,מכלילים.