זה בא ביחד,אני בעד שלום עולמי,אני לא בעד זה שהנאצים ישתלטו על העולם כדי שזה יקרה.אני פעיל של שובר שתיקה?
אני מקדש את הרעיון, פחות את הביצוע.
כביסה מלוכלכת צריך לשטוף בבית,לא מול כל השכנים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בא ביחד,אני בעד שלום עולמי,אני לא בעד זה שהנאצים ישתלטו על העולם כדי שזה יקרה.אני פעיל של שובר שתיקה?
אני מקדש את הרעיון, פחות את הביצוע.
אנחנו בקטע של אוקסימורונים עכשיו?אני בעד שלום עולמי,אני לא בעד זה שהנאצים ישתלטו על העולם כדי שזה יקרה
כשהאמת היא לא האמת אז הביקורת היא לא ביקורת.אנחנו בקטע של אוקסימורונים עכשיו?
אפשר לתמוך ברעיון בלי לתמוך בשקרים.
אני רואה את הפעולה של ביקורת כלפי הממשל/צבא כדבר חשוב ועקרוני.
השתקה של האמת זה ההפך הגמור מהדמוקרטיה.
מנגד, לספר שקרים זו פגיעה ישירה בדמוקרטיה ולא חיונית בשום אופן.
הן שקריות, אבל לא ברור לאן אתה מכוון, הרי ברור שלא כל מה שהם מספרים זה שקרים.,ואז מה בעצם קרה למסקנות של הסרטון
ברור שהאזרחים.מי אתה חושב נפגע מזה שאירופאים מפחדים לעשות עסקים עם המדינה?הממשלה או האזרחים?
נראה לי שאתה לא מבין את הרעיון (הם מבצעים את הרעיון בצורה מושלמת) של שוברים שתיקה:אני מקדש את הרעיון, פחות את הביצוע.
אנשים כמו שבורים שתיקה היה צריך להכניס לכלא. ואני לא חושב שיש לך זכות לדבר על הצבא.אנחנו בקטע של אוקסימורונים עכשיו?
אפשר לתמוך ברעיון בלי לתמוך בשקרים.
אני רואה את הפעולה של ביקורת כלפי הממשל/צבא כדבר חשוב ועקרוני.
השתקה של האמת זה ההפך הגמור מהדמוקרטיה.
מנגד, לספר שקרים זו פגיעה ישירה בדמוקרטיה ולא חיונית בשום אופן.
אבל, עובדה שעברות כאלו לא מטופלות ויוצאות לאור רק לאחר שירותם הצבאי.חייל עשה עבירה>עונש>הרתעה>חיילים לא עושים עבירות.
אין לי?ואני לא חושב שיש לך זכות לדבר על הצבא.
אבל, עובדה שעברות כאלו לא מטופלות ויוצאות לאור רק לאחר שירותם הצבאי.
הלוואי וזה היה עובד כמו שאתה אומר.
בדיוק בגלל זה הם קיימים, כי דברים כאלו לא מדווחים לשום מקום וחיילים עושים מה שבא להם.
אין לי?
מתי יהיה לי? אחריי שאני אבלה באיזה חור שלוש שנים?
תודה, מודה לך על ההארה.
תצטט מה שאתה רוצה שאני אגיב אליו, אני פשוט מגיב לדברים הרלוונטים.מדהים איך אתה מצטט רק את החלקים בתגובה שמתאימים לך
אבל, עובדה שעברות כאלו לא מטופלות ויוצאות לאור רק לאחר שירותם הצבאי.
הלוואי וזה היה עובד כמו שאתה אומר.
בדיוק בגלל זה הם קיימים, כי דברים כאלו לא מדווחים לשום מקום וחיילים עושים מה שבא להם.
אין לי?
תודה, מודה לך על ההארה.
לא הבנתי על מה אתה מדבר עכשיו.מה בדיוק יצא לאור שהוא לא שקר ולא טיפלו בו ?
אף אחד לא דיבר על מצב מלחמה.זה לדעתי מלחמה לכל דבר ובמלחמה אי אפשר להיות 100% צודק והומני.
תודה, אעביר אליך אחרכך מסמכים ששירתתי שאוכל לדבר. 🫤אתה ילד ואין לך זכות לדבר על זה. אני מצטער אבל אתה באמת ילד ואתה אולי חושב שאתה חכם ויודע הכל. אתה לא ואתה רחוק מאוד מזה. תעבור צבא אבל לא צבא לשבת באיזה משרד ואז נדבר. עד אז אין לך זכות.
ואם אתה תשב במשרד אז לפחות תלך למחסומים תיהיה כמה שבועות במחסומים ובפילבוקסים ואז יהיה לך זכות לדבר.
תודה, אעביר אליך אחרכך מסמכים ששירתתי שאוכל לדבר. 🫤
לא הבנתי על מה אתה מדבר עכשיו.
אף אחד לא דיבר על מצב מלחמה.
.
עובדה מאיפה??? כמה משפטים צבאיים יש על דברים כאלה אתה יודע?? כמה פעילויות מנע של חיל החינוך יש בנושאים כאלה?אבל, עובדה שעברות כאלו לא מטופלות ויוצאות לאור רק לאחר שירותם הצבאי.
מישהו שלא עשה סקוואט מימיו אבל קרא מחקרים בוואינט ולמד בווינגיט יכול לאמן אותך לתחרות?אין לי?
תודה, מודה לך על ההארה.
מה זה עובדה מאיפה? אם הם מוציאים את זה לאור אז כנראה שזה לא טופל בזמן שירותים הצבאי, אני טועה?עובדה מאיפה??? כמה משפטים צבאיים יש על דברים כאלה אתה יודע?? כמה פעילויות מנע של חיל החינוך יש בנושאים כאלה?
כן, לא שופטים חייל על משהו שלא עשה. שזה הדברים המדוברים שם.מה זה עובדה מאיפה? אם הם מוציאים את זה לאור אז כנראה שזה לא טופל בזמן שירותים הצבאי, אני טועה?
כל מה שהם מדברים זה שקרים?לא שופטים חייל על משהו שלא עשה. שזה הדברים המדוברים שם.
רוב.כל מה שהם מדברים זה שקרים?
הגיוני. 😕
מתי בדיוק לא הערכתי אותו?תלמד גם להעריך את הצבא שלך. אין בעיה לבקר דברים. אבל להגיע מביקורת להחלטה שהצבא זה חור כלשהו שרק הורג ערבים לכיף שלו זה אותה ליצנות ממקודם
והביקורת כוללת לשפוט חייל על הריגת מחבל? יופי של ביקורת.מתי בדיוק לא הערכתי אותו?
אבל כמו גוף ממשלתי הוא דורש ביקורת.