עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃לגבי הסקוואט, העומק שלך בסט הראשון לא משהו, בשני כן
אבל נראה שאתה מנסה מאוד להתיישב אחורה, אבל אל תפחד לשלוח מעט את הברך יותר קדימה, ככה שהמשקל ישב מעל אמצע כף הרגל
חוץ מזה נראה בסדר גמור
הברכיים לא אמורות לקרוס, תנסה אולי לרדת לאט יותר וככה תהיה לך יותר שליטהתודה 😃
פשוט בסקוואט אני שם לב שהברכיים שלי קורסות , אז שאני יושב אחורה קשה לי ממש לעשות תסקוואט.
זה סבבה אם הברכיים קורסות? כי תראה שיש כמה חזרות כאלו
ואיך הבנץ'?
לגבי סקוואט - סבבה , דווקא בנתיים הולך טוב , הבעיה שבמשקלים גבוהים לרדת לאט זה די קשה.הברכיים לא אמורות לקרוס, תנסה אולי לרדת לאט יותר וככה תהיה לך יותר שליטה
לגבי הבנץ' אני קצת פחות מבין בטכניקה, אז אני אתן לאחרים לענות
אז תוריד משקלים, טכניקה לפני משקליםלגבי סקוואט - סבבה , דווקא בנתיים הולך טוב , הבעיה שבמשקלים גבוהים לרדת לאט זה די קשה.
לגבי הבנץ' - טוב 😃
בקשר לסקוואט סבבה אני ינסה היום ויצלם 😃לגבי הסקוואט: תעיף תברכיים קדימה (ולצדדים כמובן)ואל תנסה לשבת אחורה.
טורסו ישר חזה בחוץ .
התנועה צריכה להיות אנכית.
בנץ: תשמור שהמוט לא יעבור את הקו של המרפקים..
לגבי סקוואט,
חסרה יציבות, לא משהו שלא השתפר עם הזמן, נסה לשמור על המשקל באמצע כף הרגל, ונסה לפתוח ברכיים טיפה יותר לצדדים.
נראה שאתה גם מרים את הישבן גבוה מידי מהתחתית, מה שמשנה את זווית הטורסו שלך, נסה להרים את החזה ביחד עם הישבן, התנועה צריכה להיות אחידה.
לגבי הבנצ'
נראה בסדר, יש לך נטייה לא לנעול את המרפק בסוף התנועה, תקן את זה.
חח טוב מצטער 😃לוטם נתן לך הערות מפורטות, אין לי מה להוסיף.
רק תעשה לנו ולעצמך טובה ותקצר את הסרטונים - בכל סרטון יש לפחות חצי דקה של התכוננות וכניסה לסט - תמחק ותקצר את זה.
סבבה תודה ושמע חזרתי עכשיו , ראיתי שהסרטונים לא עובדים.לגבי הבנץ רק להוסיף, כבר בסטאפ תדאג להיות יותר מתחת למוט, אתה מאוד רחוק ממנו ובמשקלים כבדים כל הטווח תנועה הזה יהרוס לך את כל הכיווץ והסטאפ של הגוף ובכללי אתה תשקיע הרבה מאמץ בלהוציא את המוט ויהיה לך פחות כוח להמשך הסט.
העלתי מחדש , משום מה האינטרנט שלי פתאום איטי וזה מראה לי שעה עד שזה יפעל..עדיין לא עובדים, רשום "סרטון פרטי".