הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספירת זרע נמוכה

• פותח/ת השרשור dima12
  • פורסם בתאריך

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
שלום חברים הייתי עכשיו בבית חולים לצורך הקפאת זרע אני אחרי סייקל של טסט אנטט ודיאנבול רציתי להקפיא זרע כי אני רואה את עצמי ממשיך בסייקלים והעדפתי שיהיה לי "ביטוח" הרופר אמר לי שאני לא יכול להקפיא כי הספירת זרע נמוכה סיימתי תניקוי לפני חודש העלתי כבר בדיקות דם לפורום והסיקל הסתיים לפני חודשיים העם הסייקל זה הגורם שבגללו ספירת הזרע שלי נמוכה כל כל וכמה זמן אחרי סייקל הגוף מייצר זרע כמו פעם? יכול להכנס בכלל לסייקל עכדיו או שעדיף לוותר לגמרי?

נערך לאחרונה:
שלום חברים הייתי עכשיו בבית חולים לצורך הקפאת זרע אני אחרי סייקל של טסט אנטט ודיאנבול רציתי להקפיא זרע כי אני רואה את עצמי ממשיך בסייקלים והעדפתי שיהיה לי "ביטוח" הרופר אמר לי שאני לא יכול להקפיא כי הספירת זרע נמוכה סיימתי תניקוי לפני חודש העלתי כבר בדיקות דם לפורום והסיקל הסתיים לפני חודשיים העם הסייקל זה הגורם שבגללו ספירת הזרע שלי נמוכה כל כל וכמה זמן אחרי סייקל הגוף מייצר זרע כמו פעם? יכול להכנס בכלל לסייקל עכדיו או שעדיף לוותר לגמרי?
מה יצאו תוצאות בדיקת ספירת הזרע שביצעת?
הדבר אמור לחזור לאחר הסייקל, כל עוד לא תשתמש בחומרים.
המתן שיתאזן, הקפא ורק לאחר מכן תוכל לחזור להשתמש

• פותח/ת השרשור
יצא כמות של מאות אלפים בודדים ותנועה איטית כמה זמן בערך עד שהגוף מתאזן ? יכול להיות שירדה הספירת זרע בגלל סייקל כזה פשוט?

יצא כמות של מאות אלפים בודדים ותנועה איטית כמה זמן בערך עד שהגוף מתאזן ? יכול להיות שירדה הספירת זרע בגלל סייקל כזה פשוט?
כן יכול בהחלט להיות. זו לא עקרות, לפחות לא ממה שניתן לבדוק. ירידה בספירת זרע יכולה להתרחש גם ללא קשר בשימוש בסטרואידים. למשל דיאטה קיצונית ומתמשכת עלולה לגרום לכך. אנורקסים שנחקרו במסגרת מחקרי פוריות נמצאו בחלקם כבעלי עקרות זמנית או מתמשכת.

אם מדובר בסייקל אחד בודד שנעשה לפי הספר אני מאמין שייקח זמן מה לאחריו וספירת הזרע תעלה. בכל מקרה אין להיכנס לעוד סבב של שימוש בחומרים טרם חזרה מלאה ותקינה של ספירת זרע

• פותח/ת השרשור
ללכת לרופא של הקופת חולים ולספר לו ולשמוע את דעתו או שפשוט לחכות עד שהגוף יחזור לעצמו?והעם כל בן אדם שעובר סייקל יורדת לו הספירת זרע למצב כזה ?

• פותח/ת השרשור
עם אני יתחיל סייקל עכשיו אני יעשה נזק יותר גדול ממה שכבר יש או שזה לא משנה כי הגוף הספירה כבר נמוכה?

עם אני יתחיל סייקל עכשיו אני יעשה נזק יותר גדול ממה שכבר יש או שזה לא משנה כי הגוף הספירה כבר נמוכה?
אתה תשפיע לרעה על התאוששות בתחום הזה לכן, אם חשוב לך שספירת הזרע תהיה גבוהה ומספקת לצרכיך, אין טעם להיכנס לסייקל

• פותח/ת השרשור
דניאל החלטתי לחטב בלי סייקל עכשיו בגלל מה שקרה עד שהספירה תתאזן אני יכל לחטב עם אפידרין או קלן ? או שזה פוגע איך שהוא בהחלמה

מנסיון שלי אחרי 3 חודשים של ניקיון(כולל הpct) ובמידה וזה סייקל בודד שעשית הכל יחזור...זה גם אינדיבידואלי,הבן שלי בא בזמן שהייתי בסייקל בשבוע 7 לך תבין(-:
בכל אופן קח טיפ קטן,תשתמש באבץ ובג׳ינסנג קוריאני זה יעזור לך במידה מסויימת

סליחה על ההתפרצות. אני ביצעתי סייקל לפני חודשים של טסט, אם אני ימשיך עם הטסט שוב או בכללי יעשה עוד סטרואידים אני יכול להיות עקר לכל החיים? או ששימוש בסטרואידים זה נטו עקרות זמנית של כמה חודשים?
לא משנה מה יעשה ומה יקח האם הכל בסופו של דבר חוזר עם הזמן? או שאפשר לפגוע בספירת זרע לגמרי?

דרך אגב אני במקור לא עקר יש לי ילד. אשמח לתשובה שלכם

קודם כל תרגע, זה גם פוגע בזרע.
תקח עוד חודשיים הפסקה, באם עשית PCT כמו שצריך הספירה תחזור כמעט לחלוטין לקדמותה, וגם אם לא - היא תחזור באופן די מספק לטעמי.
תגיד תודה שיש תאים, תקפיא, ותשקול שנית אם אתה באמת הולך על כל הקופה, לא כיף לגלות שהגוף לא חוזר לקדמותו, לא כן?

לגוף יש יכולת להתאושש לבד. PCT נועד לזרז את תהליך ההתאוששות ולהבטיח את תוצאותיו. עם זאת גם לפעמים לאחר PCT תקין הגוף מתקשה להתאושש וזקוק לעוד זמן מה.

מה שניתן לומר באופן כללי הוא ששימוש ממושך בסטרואידים מעלה את הסבירות לפגיעה מתמשכת באיכות הזרע וספירתו. במקרים קיצוניים הדבר עלול להביא לעקרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית