הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איפה ללמוד כדאי ללמוד להיות מדריך חד"כ?

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
היי, לא יודע כל כך אם זה מתאים לפורום מתנצל מראש 😃.
אני בן 17 כרגע עובר לתל אביב בעוד כחצי שנה ומעוניין לעבוד כמדריך כושר בהמשך.
איפה הכי כדאי ללמוד ולמה? מה התנאים לקבלה ? יש איזושהי העדפה מסויימת בחדרי כושר ? סתם לדוגמא הולמס פלייס יעדיפו אותי אם למדתי בבית ספר להדרכה מסויים?

אני למדי בוינגייט אז אני לא מכיר מוסדות לימוד אחרים, מה שאני יכול להעיד הוא שהקורס מאוד בסיסי, ויש עוד הרבה ללמוד ולהתנסות אחריו כדי להפוך למדריך טוב.

לגבי מקומות עבודה, לרוב לא אכפת לאף אחד איפה למדת, כל עוד אתה מדריך, ויש לך תעודת עזרה ראשונה בתוקף, מצדם תתחיל לעבוד כבר מחר.

• פותח/ת השרשור
אני למדי בוינגייט אז אני לא מכיר מוסדות לימוד אחרים, מה שאני יכול להעיד הוא שהקורס מאוד בסיסי, ויש עוד הרבה ללמוד ולהתנסות אחריו כדי להפוך למדריך טוב.

לגבי מקומות עבודה, לרוב לא אכפת לאף אחד איפה למדת, כל עוד אתה מדריך, ויש לך תעודת עזרה ראשונה בתוקף, מצדם תתחיל לעבוד כבר מחר.
ואיך העבודה בכללי ? משכורת? תנאים?

אל תצפה להרוויח מאות על גבי מאות בחדר כושר. הכסף בעיקר נמצא באימונים האישיים שזה הלחם והחמאה של כל מאמן חדר כושר.

ברגע שתתחיל לעשות אימונים אישיים וגם זוגות או קבוצות וגם תעשה חבילות של כמה אימונים במחיר מוזל(כשתתחיל לצבור ניסיון ומוניטין כמובן) - אז אתה תתחיל לראות כסף.

לא עושים כסף ממשכורת מינימום של 6 שעות עבודה במכון.

• פותח/ת השרשור
אל תצפה להרוויח מאות על גבי מאות בחד
ר כושר. הכסף בעיקר נמצא באימונים האישיים שזה הלחם והחמאה של כל מאמן חדר כושר.

ברגע שתתחיל לעשות אימונים אישיים וגם זוגות או קבוצות וגם תעשה חבילות של כמה אימונים במחיר מוזל(כשתתחיל לצבור ניסיון ומוניטין כמובן) - אז אתה תתחיל לראות כסף.

לא עושים כסף ממשכורת מינימום של 6 שעות עבודה במכון.
לא תכננתי להתעשר מזה, אני פשוט מעדיף לעשות משהו שאני אוהב מאשר למלצר או לברמן .. לפחות במכון שאני מתאמן בו המאמנים לא עושים יותר מדי וגם אם עושים זה לבנות תוכניות להתאמן עם אנשים זה נראה די כיף לעומת עבודות אחרות.

תלוי איפה, יש חדרי כושר שהתנאים פח, ויש גם חדרי כושר שנעים וכיף לעבוד בהם, לרוב המשכורות נעות על קצת מעל המינימום, נגיד 27-35 לשעה.

לגבי אימונים אישיים, זה עסק פרטי לכל דבר ולא קשור לעבודה בחדר כושר, שמעתי מאנשים שיש חדרי כושר שגובים מהם כסף אם הם מעבירים אימון בחד"כ עצמו, לא יצא לי לעבוד במקומות כאלו.

תלמד את זה לשם העשרה בלבד.
כסף ומקצוע לחיים ממש לא תראה מזה.
אלא אם אתה סופר קריזמטי ויש לך פן מכירתי חזק.
אבל גם אז הייתי ממליץ לך לבחור בתחום אחר

• פותח/ת השרשור
תלמד את זה לשם העשרה בלבד.
כסף ומקצוע לחיים ממש לא תראה מזה.
אלא אם אתה סופר קריזמטי ויש לך פן מכירתי חזק.
אבל גם אז הייתי ממליץ לך לבחור בתחום אחר
לא יודע אם טרחת להתבונן בשיחה שהתקיימה פה, זה במקום עבודות קצת יותר שחורות כמו מלצור ניקיון ברמן וכו.
לשם העשרה לא אטרח להוציא מכיסי 8,900 בטח שלא בגיל כזה.

לא יודע אם טרחת להתבונן בשיחה שהתקיימה פה, זה במקום עבודות קצת יותר שחורות כמו מלצור ניקיון ברמן וכו.
לשם העשרה לא אטרח להוציא מכיסי 8,900 בטח שלא בגיל כזה.
אם אתה רואה את זה בתור מקצוע לחיים ממש לא.
אם אתה רוצה לבזבז תזמן לכיף , לעשות כמה גרושים ולהתאמן, לך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית