הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 200X1דד+100x1 בנץ' PR

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
200X1 דדליפט ו100X1 בנץ' שעלו לי בקלות. PR PR PR
הספוגים בדד לא מגביהים לי את המוט ככ לדעתי אבל אשמח לקבל הערות על טכניקה.
נ.ב - סליחה על העריכה הגרועה והאיכות.

פרופורציות כן חשובות כשלא מדובר בבנץ אפילו מ.ג

מה כבר האופציות שלו לדעתך? לעשות תוכנית שמתרכזת בבנץ' ולהזניח את הדדליפט והסקוואט?
אם הוא ממשיך להתקדם בשלושת ההרמות במתכונת הנוכחית אין סיבה למשחקים, זה למה אמרתי- כל עוד הוא מתחזק לא צריך להתייחס לפרופורציות.

מה כבר האופציות שלו לדעתך? לעשות תוכנית שמתרכזת בבנץ' ולהזניח את הדדליפט והסקוואט?
אם הוא ממשיך להתקדם בשלושת ההרמות במתכונת הנוכחית אין סיבה למשחקים, זה למה אמרתי- כל עוד הוא מתחזק לא צריך להתייחס לפרופורציות.

להוסיף נפח לבנץ ולתת טיפה השקעה בו,זה לא יהרוג אותו.

מה נסגר איתכם פאוורליפטרים שאתם עושים 200 דדליפט עם כזה בנצ'
לא ידעתי שיש סף משקל מינימלי בבנץ' שממנו מתחילים להתקדם בדדליפט.

• פותח/ת השרשור
להוסיף נפח לבנץ ולתת טיפה השקעה בו,זה לא יהרוג אותו.
אז אתה אומר שאני לא משקיע בו? והיה לי נפח. אומנם לא 5x5 אבל כן עשיתי 5x3.
אני משקיע ומתרכז בכל תרגיל ותרגיל שאני עושה. לבנץ' לקח לי הרבה זמן למצוא את הטכניקה הכי טובה בישבילי ומצאתי. אותו דבר לגבי הדדליפט וסקוואט. מצאתי את הטכניקה המושלמת והגעתי למשקלים טובים בישבילי. בבנץ' אני אצליח יותר בבוא הזמן.

אז אתה אומר שאני לא משקיע בו? והיה לי נפח. אומנם לא 5x5 אבל כן עשיתי 5x3.
אני משקיע ומתרכז בכל תרגיל ותרגיל שאני עושה. לבנץ' לקח לי הרבה זמן למצוא את הטכניקה הכי טובה בישבילי ומצאתי. אותו דבר לגבי הדדליפט וסקוואט. מצאתי את הטכניקה המושלמת והגעתי למשקלים טובים בישבילי. בבנץ' אני אצליח יותר בבוא הזמן.

זה לא סוד שלא הסתדרת בבנץ,אבל התדירות והנפח שלך כן נמוכה ולחיצות מאוד מתקדמות מנפח יותר גבוה אצל רוב האנשים.

• פותח/ת השרשור
זה לא סוד שלא הסתדרת בבנץ,אבל התדירות והנפח שלך כן נמוכה ולחיצות מאוד מתקדמות מנפח יותר גבוה אצל רוב האנשים.
פעמיים בשבוע 5x3 זה נמוך? בכל מקרה שאני אחזור למסה שוב בפעם המיליון, אחזור לטקסס רוב הסיכויים ואני אעשה 5x5 ובנוסף 1x5-1 כל שבוע.

צודק, יש תפיסה מוטעת של אנשים להגיד שאצל ליפטרים אין פרופורציה בין הבנצ לסקוואט והדדליפט , אבל היי בילדרים הבעיה זה אצלכם שהסקוואט כמו הבנצ
תשמע פער של 100 קילו ( או יחס של 1 ל-2) בין הבנצ' לדדליפט זה קצת תלול.

לסבר את האוזן,כמה אתה עושה בנץ'/דד/סקוואט?
אתה קצת מצחיק אותי. רק בגלל שאין לי כוח לחוב לראק לא אביא מספר.
אגב, אני לא מתיימר להיות חזק יותר מפותח האשכול (לפחות לא בדד ובסקוואט), רק ציינתי שההבדלים תהומיים.

תשמע פער של 100 קילו ( או יחס של 1 ל-2) בין הבנצ' לדדליפט זה קצת תלול.

אתה קצת מצחיק אותי. רק בגלל שאין לי כוח לחוב לראק לא אביא מספר.
אגב, אני לא מתיימר להיות חזק יותר מפותח האשכול (לפחות לא בדד ובסקוואט), רק ציינתי שההבדלים תהומיים.
לא ידידי,אתה קצת מצחיק אותי..
נכנס לפוסט של בחור ששבר שיאים אישיים ובמקום לתת מילה טובה/מוניטין,אתה מבלבל את המוח על פערים בין בנץ׳ לשאר התרגילים
תחסוך חוב לראק ושלח לי בפרטי את מה שאתה מרים.. אני סקרן

גונב לי את השורה? 😲
hqdefault.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית