הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לתפריט

iHaveAmbitions

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכם, אני חדש בפורוםואני ממש אשמח לעזרה. נתחיל מזה שאני בן 15, מתאמן 7 חודשים וממש רוצה לגדול במסה נקייה. התחלתי משקל 55 עכשיו אני 60 וגובה 1.71.
אני רוצה לעשות תפריט יומי קבוע עם מאזן קלורי חיובי של 500 ואין לי מושג איך להתחיל לבנות אותו.. ראיתי שיש בפורום אפשרות לשלם בשביל תפריט אבל אין לי ממש איך לשלם ככה שזה לא בשבילי. המטרה שלי היא להעלות במסת השריר ולהישאר על אחוז שומן סביר (כרגע אני משהו כמו 11). תודה רבה לכל מי שיעזור לי.

ראשית, יש באתר תפריטים לדוגמא אם תצליח להתמיד באחד אז נהדר.

שנית, מה שאני בדרך כלל עושה זה מתחיל ממה שהאדם אוכל עכשיו ועל זה מתחיל להוסיף חלבון וקלוריות, אם המשקל שלך קבוע תוכל להניח שהתפריט העכשווי שלך הוא בערך ניטרלי ולהוסיף עליו עוד קלוריות או לשנות אותו בצורה שלא תשנה בהרבה את הכמויות שאתה אוכל ואם אתה רואה שאתה נתקע תוכל להוסיף עוד עם הזמן.

הטריק הוא להתחיל ממשהו שאתה יכול לעמוד בו ועליו להוסיף קלוריות. בשביל לעלות יותר נקי תשתדל לאכול הרבה חלבון, 2 גרם לקילוגרם זה מספיק.

• פותח/ת השרשור
ראשית, יש באתר תפריטים לדוגמא אם תצליח להתמיד באחד אז נהדר.

שנית, מה שאני בדרך כלל עושה זה מתחיל ממה שהאדם אוכל עכשיו ועל זה מתחיל להוסיף חלבון וקלוריות, אם המשקל שלך קבוע תוכל להניח שהתפריט העכשווי שלך הוא בערך ניטרלי ולהוסיף עליו עוד קלוריות או לשנות אותו בצורה שלא תשנה בהרבה את הכמויות שאתה אוכל ואם אתה רואה שאתה נתקע תוכל להוסיף עוד עם הזמן.

הטריק הוא להתחיל ממשהו שאתה יכול לעמוד בו ועליו להוסיף קלוריות. בשביל לעלות יותר נקי תשתדל לאכול הרבה חלבון, 2 גרם לקילוגרם זה מספיק.
קודם כל תודה על העזרה גבר. דבר שני התפריטים לדוגצא לא כל כך נראים לי, יש לי סדר שאני כמעט כל יום אוכל אותו דבר. אולי אני ארשום לך ותגיד לי אם זה בסדר או לא ואם לא מה להוסיף וכדומה? שוב תודה.

אם אתה רוצה חוות דעת, חוץ מלכתוב אותו תצטרך לחשב לבד ערכים(בעיקר חלבון) וקלוריות ולהוסיף אותם למה שתכתוב. בעקרון אף אחד לא יבנה לך תפריט אבל אתה יכול לשבת ולבנות לבד ולקבל חוות דעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית