עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חוץ מהחזה יש עוד משהו? וכן אני מודע לבעיה הזו, אני בשיא של הסט ואני פשוט שוכח את הפרטים הקטנים של הסטאפ כמו להוציא חזה. עובד על זה. יש עוד משהו חוץ מהנפילה של החזה?הסט אפ שלך נהיה גרוע יותר מהרמה להרמה, הוא מתחיל אחלה לחלוטין, ואז קצת נהרס בהמשך ואז החזה שלך נופל, שים לב לזה
לא משהו שאני ראיתי ולא נאמר כברחוץ מהחזה יש עוד משהו? וכן אני מודע לבעיה הזו, אני בשיא של הסט ואני פשוט שוכח את הפרטים הקטנים של הסטאפ כמו להוציא חזה. עובד על זה. יש עוד משהו חוץ מהנפילה של החזה?
זה נמצא מעל אמצע כף רגל (או לפחות נראה ככה)זה רק אני שרואה שתחילת התנועה מתחילה עם מוט קרוב לשוק?
הייתי אומר שאם הרגל שלו בערך 15 סנטימטר אז הוא מתחיל 4 סנטימטר מהעקב את התנועה.
צפה בקובץ המצורף 34596
המוט אמור להתחיל מחצי כף הרגל. מה אומרים?
בתור אחד שחטף בלטים, תאמין לי שאתה תדע כשזה יבוא מכאב שהוא לא דומסתאמת שאני חושב שאם אורך הרגל שלו זה 15 סנטימטר אז הוא מתחיל ב5 סנטימטר למרות שאמור להתחיל על 7.5 , אבל לא נתפוס אותו על קטנות, מה שחשוב לדעתי בתרגיל הזה זה לשמור על הגב העליון והגב התחתון מקובץ וכמה שיותר לערב את ההאמסטרינג יותר בשביל למנוע עומס על חוליות הגב.
היה פה אחד לא מזמן פירסם הודעה שפרץ דיסק בעקבות הדדליפט והתחלתי ממש לפחד מזה,מכיוון שאני באופן אישי מרגיש כאבים בזוקפים אחרי אימון דדליפט. אבל זה מאוד מטעה מכיוון שזוקפי הגב נמצאים ממש בצמוד לחוליות עמוד השידרה ואי אפשר לדעת אם הכאב נובע מדומס בזוקפים או שהופעל לחץ על החוליות.
ומה לגבי ימים אחרי דדליפט שאני צריך לשים כרית על הגב התחתון, ומשנה פוזיציות ישיבה בגלל כאבים בגב העליון?בתור אחד שחטף בלטים, תאמין לי שאתה תדע כשזה יבוא מכאב שהוא לא דומס
כדי לא לפרוץ דיסק או לעשות נזק אתה לא רק צריך להחזיק את הגב, אלא אתה צריך להחזיק אותו נכון, ככה שהחוליות יהיו מיושרות נכון
אם אתה מגיע למצב של כאבים כאלה אז כנראה הפעלת לחץ גדול מדי על הגב, משהו לא תקיןומה לגבי ימים אחרי דדליפט שאני צריך לשים כרית על הגב התחתון, ומשנה פוזיציות ישיבה בגלל כאבים בגב העליון?
זה דומס בריא או רמז שהפעלתי על החוליות עומס לא בריא?
חוץ מזה שאם חטפת בלטים מדוע להרוס את הבריאות ולהמשיך לעשות דדליפט?
סקוואט של LB אני מניח שגם קצת יהווה סיכון ויותר יהיה עדיף לך לעשות HB.
לא יזכיר בצחוק בנט אובר רואו
אם דדליפט שנעשה נכון עוזר להגן על הגב, למה שסקוואט LB שנעשה טוב לא יעזור להגן עליו? למה עדיף HB?אם אתה מגיע למצב של כאבים כאלה אז כנראה הפעלת לחץ גדול מדי על הגב, משהו לא תקין
ודדליפט שנעשה נכון לא פוגע בגב, אלא עוזר להגן עליו
לגבי סקוואט, באמת כדאי HB, הוא יותר בריא לגב
ואין שום מניעה לעשות BOR, פשוט עם אותן העקרונות
זה עניין של המרחק האופקי של המוט מהאגן, ככל שהוא יהיה יותר קטן, ככה פחות לחץ יופעל על החוליותאם דדליפט שנעשה נכון עוזר להגן על הגב, למה שסקוואט LB שנעשה טוב לא יעזור להגן עליו? למה עדיף HB?
התכוונתי שאם אתה כבר פצוע והיה לך בלט דיסק, למה לך לעשות את התרגילים האלה בכלל?אם אתה מגיע למצב של כאבים כאלה אז כנראה הפעלת לחץ גדול מדי על הגב, משהו לא תקין
ודדליפט שנעשה נכון לא פוגע בגב, אלא עוזר להגן עליו
לגבי סקוואט, באמת כדאי HB, הוא יותר בריא לגב
ואין שום מניעה לעשות BOR, פשוט עם אותן העקרונות
ברגע שאתה מחלים התרגילים האלה רק עוזרים לבריאות הגבהתכוונתי שאם אתה כבר פצוע והיה לך בלט דיסק, למה לך לעשות את התרגילים האלה בכלל?
נכון שאתה יותר תגדל בעזרת התרגילים האלה מאשר תרגילים אחרים או מבודדים, אבל האם זה שווה את הבריאות?
זה מה שהתזונאי ספורט שלך אמר ?ברגע שאתה מחלים התרגילים האלה רק עוזרים לבריאות הגב
מאז שהתחלתי אותם יש לי ירידה משמעותית בכאבי הגב
אין לי תזונאי ספורט, זה הכל מהרבה מאוד מידע שקראתי כמעט בכל מקום אפשרי, פלוס ידע מהתוארזה מה שהתזונאי ספורט שלך אמר ?
נישמע לי הזוי שאחרי פריצת דיסק, תרגילים כבדים כמו דדליפט ובנט אובר רואו שמפעילים על החוליות לחץ "יעזרו לו"
מאיפה המידע הזה?
הבנתי, הייתי שמח אם היית מפנה אותי לכתבה שתזונאי ספורט( לא מדבר על פיזיוטרפיסט רגיל או סתם רופאים)אין לי תזונאי ספורט, זה הכל מהרבה מאוד מידע שקראתי כמעט בכל מקום אפשרי, פלוס ידע מהתואר
דדליפט וסקוואט עוזרים לבנות ליבה חזקה, משהו שתומך במבנה התקין של עמוד השידרה
ולגבי BOR, זה לא שהוא עוזר, פשוט אין ממש מניעה
כמובן להכל פה אני מתייחס לאם זה נעשה בטכניקה נכונה, ולא בזמן שיש את הפציעה, אלא רק אחרי החלמה, וגם אז צריך פשוט להיות יותר זהיר
דווקא מכל המקצועות הרפואיים שיכולים להבין בעניין אתה רוצה את הדעה של מי שכנראה יבין בזה הכי פחות?הבנתי, הייתי שמח אם היית מפנה אותי לכתבה שתזונאי ספורט( לא מדבר על פיזיוטרפיסט רגיל או סתם רופאים)
ממליץ להמשיך עם דדליפט ובנט אובר כבדים אחרי תקופת החלמה מבלט דיסק.
לי זה נשמע תזונאי משוגע אם ממליץ כזה דבר. במיוחד על הBOR שהוא ידוע כתרגיל הכי מסוכן לגב .