עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב מטרה רגע . אני רוצה לדעת באספקט הכללי .היה לי קשה לנסח את זה אבל בכל מקרה :יתרונות מאיזו בחינה? מה הכוונה "לא מספיק ספורט"? מה המטרה שלך באימונים?
באופן כללי אני מאוד בעד כן לשלב אירובי בכל תכנית אימונים בקטע בריאותי בשביל לשמור על סיבולת לב ריאה. תדירות וכמות זה תלוי בתכנית אימונים ובמטרות.
הוא לא עוזר מבחינה בריאותית בצורה שאנאירובי לא עוזרעזוב מטרה רגע . אני רוצה לדעת באספקט הכללי .היה לי קשה לנסח את זה אבל בכל מקרה :
אירובי , חוץ מהפעולה העיקרית שלו שזה כושר לב-ריאה . איזה עוד פעולות הוא עושה , שאנארובי לא ?
יתרונות זו מילה לא נכונה פה בגלל ששתיהן עובדים על דברים שונים , אני פשוט רוצה לדעת איך אירובי עוזר מבחינה בריאותית שאנאירובי לא .
למה לא? זה עוזר לפתח לב חזק בצורה שאנאירובי לא.הוא לא עוזר מבחינה בריאותית בצורה שאנאירובי לא עוזר
היה פה כבר דיון על זה איפושהו בפורום, והראו ששניהם עוזרים לפתח את הלב, אבל כל אחד בצורה שונה, אירובי גורם להיפרטרופיה אקצנטרית ואנאירובי להיפרטרופיה קונצנטרית (או הפוך, אבל אני די זוכר שככה), ככה שה-output של הלב עולה בשניהםלמה לא? זה עוזר לפתח לב חזק בצורה שאנאירובי לא.