הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ההיתרונות של אירובי על אנאירובי?

• פותח/ת השרשור dani995
  • פורסם בתאריך

dani995

משתמש מתחיל
57
6
נק' מוניטין:
6
57
6
לסקרנות , האם לשלב בינהם ?
אירובי לא מעניין אותי , אבל אומרים לי שאם אני יעשה רק אימוני כוח זה לא מספיק ספורט .

תמיד אשמח למחקרים אמינים אם אפשר לצרף . אנגלית לא תהיה בעיה .

יתרונות מאיזו בחינה? מה הכוונה "לא מספיק ספורט"? מה המטרה שלך באימונים?
באופן כללי אני מאוד בעד כן לשלב אירובי בכל תכנית אימונים בקטע בריאותי בשביל לשמור על סיבולת לב ריאה. תדירות וכמות זה תלוי בתכנית אימונים ובמטרות.

• פותח/ת השרשור
יתרונות מאיזו בחינה? מה הכוונה "לא מספיק ספורט"? מה המטרה שלך באימונים?
באופן כללי אני מאוד בעד כן לשלב אירובי בכל תכנית אימונים בקטע בריאותי בשביל לשמור על סיבולת לב ריאה. תדירות וכמות זה תלוי בתכנית אימונים ובמטרות.
עזוב מטרה רגע . אני רוצה לדעת באספקט הכללי .היה לי קשה לנסח את זה אבל בכל מקרה :
אירובי , חוץ מהפעולה העיקרית שלו שזה כושר לב-ריאה . איזה עוד פעולות הוא עושה , שאנארובי לא ?
יתרונות זו מילה לא נכונה פה בגלל ששתיהן עובדים על דברים שונים , אני פשוט רוצה לדעת איך אירובי עוזר מבחינה בריאותית שאנאירובי לא .

עזוב מטרה רגע . אני רוצה לדעת באספקט הכללי .היה לי קשה לנסח את זה אבל בכל מקרה :
אירובי , חוץ מהפעולה העיקרית שלו שזה כושר לב-ריאה . איזה עוד פעולות הוא עושה , שאנארובי לא ?
יתרונות זו מילה לא נכונה פה בגלל ששתיהן עובדים על דברים שונים , אני פשוט רוצה לדעת איך אירובי עוזר מבחינה בריאותית שאנאירובי לא .
הוא לא עוזר מבחינה בריאותית בצורה שאנאירובי לא עוזר
וכמו שאמרת, כל אחד מהם עובד על אספקט אחר של כושר, ככה שאי אפשר להשוות ביניהם

למה לא? זה עוזר לפתח לב חזק בצורה שאנאירובי לא.
היה פה כבר דיון על זה איפושהו בפורום, והראו ששניהם עוזרים לפתח את הלב, אבל כל אחד בצורה שונה, אירובי גורם להיפרטרופיה אקצנטרית ואנאירובי להיפרטרופיה קונצנטרית (או הפוך, אבל אני די זוכר שככה), ככה שה-output של הלב עולה בשניהם
הדבר היחיד שמשתנה זה הסיבולת לב ריאה, שזה כמה זמן הלב יכול להחזיק דופק גבוה מהרגיל, אבל גם הזמן וגם הדופק תלויים מאוד בסוג האימון שאתה עושה

Back
למעלה תחתית