הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספיחת נוזלים

מצב
השרשור נעול

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
הבנתי שספיחת נוזלים נותן מראה "נוזלי"
ואני אוכל פירות וקוטג וכו'.....
זה כאילו "נתרן"?

אם אמעיט בזה ככל האפשר בתזונה היומית שלי, אראה מראה מוצק ממש ?

"נתרן" זה כנראה המינרל הכי נפוץ בכל מה שתאכל לא משנה מה זה, הוא חשוב מאוד לגוף ואין שום סיבה להוריד אותו אם הוא בטווח התקין בדם ואין לך עודף לחץ דם
מורידים את הכמויות שלו בדרך כלל רק כהכנה לתחרות באדיבילדינג

• פותח/ת השרשור
"נתרן" זה כנראה המינרל הכי נפוץ בכל מה שתאכל לא משנה מה זה, הוא חשוב מאוד לגוף ואין שום סיבה להוריד אותו אם הוא בטווח התקין בדם ואין לך עודף לחץ דם
מורידים את הכמויות שלו בדרך כלל רק כהכנה לתחרות באדיבילדינג
בטעות פתחתי את זה כאן - פתחתי בפורום השני - אממ אני אוכל קוטג והבנתי שבקוטג יש הרבה... ואני יכול לאכול אפילו 2 ביום למשל מש שמכפיל את כמות הנתרן זה יעזור אם אוריד ? (זה על בסיס קבוע כי אני גם אוהב קוטג ..)

כמו שאמר קוצר, נתרן נפוץ בערך בכל מה שתאכל. בקוטג' אמנם יש לא מעט יחסית אבל אני לא יודע אם להוריד אותו יפחית את המראה הנוזלי או האם זה דווקא מהקוטג'. הרי זה לא שאתה אוכל 10 קופסאות ביום שזה המון נתרן וגם אם תוריד מן הסתם שתוסיף משהו אחר לתפריט שגם שם יש כמות נתרן כלשהי.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמר קוצר, נתרן נפוץ בערך בכל מה שתאכל. בקוטג' אמנם יש לא מעט יחסית אבל אני לא יודע אם להוריד אותו יפחית את המראה הנוזלי או האם זה דווקא מהקוטג'. הרי זה לא שאתה אוכל 10 קופסאות ביום שזה המון נתרן וגם אם תוריד מן הסתם שתוסיף משהו אחר לתפריט שגם שם יש כמות נתרן כלשהי.
לא בהכרח , אני אוכל 2 ואם אחליף במשהוא אחר אז זה לא יהיה 1100.. זה יהיה פחות..

לא בהכרח , אני אוכל 2 ואם אחליף במשהוא אחר אז זה לא יהיה 1100.. זה יהיה פחות..
לא אמרתי שלא יהיה פחות, אמרתי שתהיה שם כמות כלשהי של נתרן עדיין (הכמות כמובן תלויה מה תוסיף).
בעיקרון אתה יכול לנסות, לפגוע זה לא יפגע, אני פשוט לא רואה את הטעם בזה.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שלא יהיה פחות, אמרתי שתהיה שם כמות כלשהי של נתרן עדיין (הכמות כמובן תלויה מה תוסיף).
בעיקרון אתה יכול לנסות, לפגוע זה לא יפגע, אני פשוט לא רואה את הטעם בזה.
אמ , את האמת אני רוצה גוף ממש מוצק אני לא רוצה להיראות נוזלי חח וזה קורה לי הרבה לא יודע למה..

נ.ב - שווה לקנות גלגל לבטן? זה עולה 200 שקל וזה גלגל קצת עבה כזה והוא גם חוזר אחורה בסוף המתיחה

נ.ב - שווה לקנות גלגל לבטן? זה עולה 200 שקל וזה גלגל קצת עבה כזה והוא גם חוזר אחורה בסוף המתיחה
אם אתה קונה גלגל תקנה את הפשוט, זה שלא עוזר לך לחזור, שתעשה אתה את כל העבודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית