עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטעות פתחתי את זה כאן - פתחתי בפורום השני - אממ אני אוכל קוטג והבנתי שבקוטג יש הרבה... ואני יכול לאכול אפילו 2 ביום למשל מש שמכפיל את כמות הנתרן זה יעזור אם אוריד ? (זה על בסיס קבוע כי אני גם אוהב קוטג ..)"נתרן" זה כנראה המינרל הכי נפוץ בכל מה שתאכל לא משנה מה זה, הוא חשוב מאוד לגוף ואין שום סיבה להוריד אותו אם הוא בטווח התקין בדם ואין לך עודף לחץ דם
מורידים את הכמויות שלו בדרך כלל רק כהכנה לתחרות באדיבילדינג
לא בהכרח , אני אוכל 2 ואם אחליף במשהוא אחר אז זה לא יהיה 1100.. זה יהיה פחות..כמו שאמר קוצר, נתרן נפוץ בערך בכל מה שתאכל. בקוטג' אמנם יש לא מעט יחסית אבל אני לא יודע אם להוריד אותו יפחית את המראה הנוזלי או האם זה דווקא מהקוטג'. הרי זה לא שאתה אוכל 10 קופסאות ביום שזה המון נתרן וגם אם תוריד מן הסתם שתוסיף משהו אחר לתפריט שגם שם יש כמות נתרן כלשהי.
לא אמרתי שלא יהיה פחות, אמרתי שתהיה שם כמות כלשהי של נתרן עדיין (הכמות כמובן תלויה מה תוסיף).לא בהכרח , אני אוכל 2 ואם אחליף במשהוא אחר אז זה לא יהיה 1100.. זה יהיה פחות..
אמ , את האמת אני רוצה גוף ממש מוצק אני לא רוצה להיראות נוזלי חח וזה קורה לי הרבה לא יודע למה..לא אמרתי שלא יהיה פחות, אמרתי שתהיה שם כמות כלשהי של נתרן עדיין (הכמות כמובן תלויה מה תוסיף).
בעיקרון אתה יכול לנסות, לפגוע זה לא יפגע, אני פשוט לא רואה את הטעם בזה.
אם אתה קונה גלגל תקנה את הפשוט, זה שלא עוזר לך לחזור, שתעשה אתה את כל העבודה.נ.ב - שווה לקנות גלגל לבטן? זה עולה 200 שקל וזה גלגל קצת עבה כזה והוא גם חוזר אחורה בסוף המתיחה