הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כמה חלבון אפשר לקחת והפרשי זמן בין מנה למנה

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
שלום,
מישהו כאן יכול לעשות סדר לגבי הכמות חלבון שהגוף יכול לספוג במנה אחת, ולאחר כמה זמן אפשר לאכול חלבון נוסף כדי שהגוף לא יאגור אותו בתור מאגר שומן\או שיצא בשתן.
דוגמא: בפרו קומפלקס יש 60 גרם לפי התווית שלהם, לפי מה שהבנתי עד היום הגוף יכול לצרוך עד 30 גרם חלבון וה30 האחרים יאגרו בתור שומן או יצאו החוצה דרך השתן (מה שמעיד על בעיה בכליות).

מה שחשוב זה מה שאתה מכניס בסופו של יום, תקח בחשבון גם חלבון לא מלא ששצריך להחשיב גם אותו

בסופו של דבר הכל תלוי בכמה אתה צריך מה זאת אומרת הכל ייספג? כן הכל ייספג אבל חלק יהפוך לגלוקוז, חלק לשומן.
אם לא אכלת כל היום ואתה אחרי אימון אז יכול להיות שגם ב-100 גרם חלבון הגוף ישתמש לגמרי כחלבון.

בסופו של דבר הכל תלוי בכמה אתה צריך מה זאת אומרת הכל ייספג? כן הכל ייספג אבל חלק יהפוך לגלוקוז, חלק לשומן.
אם לא אכלת כל היום ואתה אחרי אימון אז יכול להיות שגם ב-100 גרם חלבון הגוף ישתמש לגמרי כחלבון.
צריך להיות במאזן קלורי דיי גדול ולאכול כמויות דיי גבוהות של חלבון כדי שהוא יהפוך לשומן, המסלול של חלבון עד למצב של אגירת שומן עובר תהליך דיי ארוך שמבזבז המון אנרגיה בסופו של דבר לכן הדבר דיי נדיר (לא אומר שלא קורה, אך נדרש להיות קצת יצרתי)

ענו לך
אבל הערה המנה בפרוקומפלקס זה 60 גרם חלבון ל2 כפות
כף אחת זה 30 גרם חלבון

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכולם.
פשוט הרי יש מצב פשוט שקורה לעיתים שבדיקות שתן נכשלות מסיבה שיש בהן שאריות של חלבון. לפי רופא בצבא ששלח אותי פעם לבדיקה וקיבל את התוצאות היה כמות יחסית גדולה של חלבון בשתן והוא אמר יש 2 אופציות שעשית או שאכלת מלא חלבון אתמול בלילה או שיש לך פאק בכליות. בגלל זה אני חושש ורציתי לדעת לגבי איך אפשר ומה אפשר.

תודה לכולם!

בכל מקרה לא אמור להיות לך חלבון בשתן אם הכליות מתפקדות בסדר (אלא אם ממש השתוללת)
עוד דרך שבה יכול להיות לך חלבון בשתן זה אם גמרת שתי שניות לפני וזה הפיפי שאחרי 😃

לגבי הפיכת חלבון לשומן אני מסכים, חלבון הופך קודם כל בגלוקונאוגנזה לגלוקוז וצריך שיווצר הרבה גלוקוז כדי שיהיה אפשר לחשוב בכלל על להפוך לשומן (אלא אם אוכלים באמת כמו בהמות)

קודם כל תודה לכולם.
פשוט הרי יש מצב פשוט שקורה לעיתים שבדיקות שתן נכשלות מסיבה שיש בהן שאריות של חלבון. לפי רופא בצבא ששלח אותי פעם לבדיקה וקיבל את התוצאות היה כמות יחסית גדולה של חלבון בשתן והוא אמר יש 2 אופציות שעשית או שאכלת מלא חלבון אתמול בלילה או שיש לך פאק בכליות. בגלל זה אני חושש ורציתי לדעת לגבי איך אפשר ומה אפשר.

תודה לכולם!
כאחד שמכיר את עניין החלבון בשתן לצערי במשך שנים, צריך כמויות גבוהות מאוד(אבל מאוד) של חלבון (צריכה) כדי שהפרמטרים יעלו בשתן, הייתי הולך על המצב השני (כליות), תעשה בדיקה חוזרת.
תעשה בדרך UREA ובדיקות דם כלליות כולל תפקודי כילייה.

• פותח/ת השרשור
לא אל תדאג חבר זה קרה לפני בערך 3 שנים, ולאחר שהיה את התוצאות עשיתי פשוט שוב והכל היה בסדר.
לגבי הגמירה שאמרת אחי אל תדאג הייתי בבסיס ויצאתי ממנו ב7 בבוקר בשביל להיות בחרפ באר שבע... חח

האמת שזאת יכולה להיות דרך מעולה לקבל גימלים 😃

עכשיו כשאני חושב על זה וואו כמה דרכים פשוטות עולות לי.
אבל הייתי מפקד בשיריון אז בסדר שלא ידעתי על זה אז.

• פותח/ת השרשור
חחח אני הייתי בתותחנים. יש דרך אתה צודק והיט טיפטוף טיפת דם קטנטנה לתוך כוס השתן ואתה בגימליםם 😃

נראה לי שיכול להיות משעשע לזרוק גרגיר של אבקת חלבון לתוך השתן ולראות מה קורה. (עדיף משהו נייטרלי אם לשתן יהיה פתאום ריח של בננה זה יהיה חשוד 😃 )

סתם בשביל לחזק את מה שמשה אמר, בבדיקות דם שלי לא היו רמות גבוהות במיוחד של UREA ואני כבר כמה חודשים צורך פי 4 חלבון ממשקל גוף (400~)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית