הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בסקוואט- "בדיקת פרמטרים"

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.
אני נמצא כרגע ב-SS ובשבועיים האחרונים אני הצלחתי לעלות משקל בסקוואט רק פעם בשבוע. כלומר ראשון ושלישי נכשלתי ורק ביום חמישי הצלחתי את המשקל. זה כבר שבוע שני שזה קורה לי ולכן אני רוצה לבדוק את הפרמטרים. ולקבל קצת ייעוץ מה אני יכול לשפר ובעיקר לבקר את הטכניקה שלי.

מבחינת שינה, אני מודה שזלזלתי קצת בשינה אבל השבוע התחלתי לעבוד על העניין הזה ותכלס כל יום ישנתי קצת מעל 7 שעות.

מבחינת תזונה, אני 1.80 ושוקל 85.1 והערכים שלי הם:
קלוריות: 2841
חלבון: 186
פחמימות:322
שומן:96
אולי אני באמת צריך להביא פוש של איזה 200 קלוריות לתפריט.

הפרמטר השלישי הוא טכניקה ולכן אני מעלה סרטון של הסקוואט מהיום עם 105 ק"ג

כל השלושה סטים פה, בבקשה תצפו בכולם.
תודה רבה מראש על העזרה!
יום טוב לכולם.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה נראית בסדר, אתה עובד נורא לאט וזה מבזבז לך כוח.
תודה רבה על התגובה. אני פשוט לוקח זמן כדי להתכווץ טוב ולנשום אבל אני אנסה לעשות את זה יותר מהר. זה בטח יוסיף לי עוד קצת כוח.

תודה רבה על התגובה. אני פשוט לוקח זמן כדי להתכווץ טוב ולנשום אבל אני אנסה לעשות את זה יותר מהר. זה בטח יוסיף לי עוד קצת כוח.
לדעתי (ואני חושב שלזה חנן התכוון) האיטיות היא לא בזמן שלוקח לך להתחיל חזרה אלא בחזרה עצמה, הירידה מבוקרת וטובה
אבל אתה עוצר בתחתית ועולה לאט ללא באונס ולכן מבזבז הרבה אנרגיה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי (ואני חושב שלזה חנן התכוון) האיטיות היא לא בזמן שלוקח לך להתחיל חזרה אלא בחזרה עצמה, הירידה מבוקרת וטובה
הבנתי. אני מפחד לרדת עמוק מדי (כמו שקורה לי הרבה פעמים) או שהבירכיים שלי יזוזו קדימה, בגלל זה יש לי את העצירה הזאת בתחתית. אני אנסה לנצל את הבאונס, זה בטח מה שחסר לי לסיים את העוד חזרה-שתיים שתמיד חסרה לי.
תודה רבה על התגובה!

הבנתי. אני מפחד לרדת עמוק מדי (כמו שקורה לי הרבה פעמים) או שהבירכיים שלי יזוזו קדימה, בגלל זה יש לי את העצירה הזאת בתחתית. אני אנסה לנצל את הבאונס, זה בטח מה שחסר לי לסיים את העוד חזרה-שתיים שתמיד חסרה לי.
תודה רבה על התגובה!
בהצלחה

אני לא חסיד של טכניקת SS, אבל נראה שאתה מבצע אותה טוב מאוד, ואתה לא "סובל" מהחסרונות שלה (גוד מורנינג).
התפריט נראה בסדר גמור ביחס למ.ג, תלוי במטרות שלך כמו ואם אתה עולה נקי או מרגיש שלא. לא חושב שיזיק לזרוק עוד קצת קלוריות אבל אם המשקל עולה בקצב תקין ונקי, אז לא הייתי משנה את זה.

שווה להסתכל על פקטורים אחרים בהתאוששות - שינה, סדר יום, לחץ וכו'.

אבל אין בעיה להמיר אימון אחד בשבוע לסקוואט קל לעזור להתאושש.

• פותח/ת השרשור
אני לא חסיד של טכניקת SS, אבל נראה שאתה מבצע אותה טוב מאוד, ואתה לא "סובל" מהחסרונות שלה (גוד מורנינג).
התפריט נראה בסדר גמור ביחס למ.ג, תלוי במטרות שלך כמו ואם אתה עולה נקי או מרגיש שלא. לא חושב שיזיק לזרוק עוד קצת קלוריות אבל אם המשקל עולה בקצב תקין ונקי, אז לא הייתי משנה את זה.

שווה להסתכל על פקטורים אחרים בהתאוששות - שינה, סדר יום, לחץ וכו'.

אבל אין בעיה להמיר אימון אחד בשבוע לסקוואט קל לעזור להתאושש.
תודה רבה על התגובה!
בקשר לעלייה, השבוע עליתי 300 ג', אני חושב שאפשר לזרוק עוד קצת. קודם כל אני אראה איך תהיה ההתקדמות שבוע הבא.
על שינה אני מתחיל להקפיד עכשיו יותר, אני רגיל ללכת לישון בין 23:00-00:00 וכאשר אני מנסה מנסה ללכת לישון ב-21:00 כי אני קם ב-5 לאימון אז לוקח לי מלא זמן להירדם אז אני מנסה לתרגל עכשיו ללכת לישון ב 21:00-22:00.
הרעיון של האימון התאוששות באמצע יכול להיות ממש טוב למרות שאני לא מרגיש שאני באמת צריך את זה ביחס לרמה שלי (105 על 85 זה לא כזה מרשים). בהמשך אני אשלב את הרעיון כשאהיה על 115 ככה..
תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
שלום גבר.
סליחה שאני חופר אבל אני פשוט לא רוצה סתם לפתוח עוד שרשור. ניסיתי היום מה שאמרת וה-107.5 עלה כמו חימום. אבל מצד שני שמתי לב שהברכיים שלי זזות קדימה ויכול להיות שיש לי קצת היפר אקסטנשיין. יכול להיות שאני סתם דואג. בקיצור אני אשמח אם עין יותר מקצועית תסתכל ותתן "אישור"

יש פה את שני הסטים האחרונים.
תודה רבה מראש!

שלום גבר.
סליחה שאני חופר אבל אני פשוט לא רוצה סתם לפתוח עוד שרשור. ניסיתי היום מה שאמרת וה-107.5 עלה כמו חימום. אבל מצד שני שמתי לב שהברכיים שלי זזות קדימה ויכול להיות שיש לי קצת היפר אקסטנשיין. יכול להיות שאני סתם דואג. בקיצור אני אשמח אם עין יותר מקצועית תסתכל ותתן "אישור"

תודה רבה מראש!

אני לא מומחה אבל אני לא רואה הייפר אקסטנשיין , בנוסף הברכיים שלך יציבות (לא גולשות בסוף התנועה) לאורך כל התנועה שזה טוב.
סה"כ הטכניקה שלך מצוינת לעין החובבנית שלי.

• פותח/ת השרשור
אני לא מומחה אבל אני לא רואה הייפר אקסטנשיין , בנוסף הברכיים שלך יציבות (לא גולשות בסוף התנועה) לאורך כל התנועה שזה טוב.
סה"כ הטכניקה שלך מצוינת לעין החובבנית שלי.
תודה רבה. וממש עזרת לי עם הקטע של הבאונס,תודה.

שלום גבר.

תודה רבה מראש!

נראה מעולה. יותר טוב מהסקוואט שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית