הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירובי במכון חדש.

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
שלום,
עברתי היום למכון החדש ובסוף האימון ניגשתי לעשות אירובי.
הופתעתי לגלות שמכונת האליפטיקל שונה לגמרי מהמכונה שהייתה במכון הקודם.
לצורך השוואה במכון הקודם הייתי שורף 13 קלוריות בדקה ובמכון החדש רק 7! ולא רק זה אלא הרבה יותר קשה לבצע את האירובי אני מרגיש שהרמת קושי דיי גבוהה יחסית.
עכשיו אתם בטח אומרים שזה לא משנה ורק הדופק משנה כי המחשבונים שונים אז אני מסכים איתכם אבל הופתעתי לגלות שגם הצג דופק שונה לגמרי כשאני במכון החדש אני די מתאמץ יחסית לאליפטיקל ונמצא על דופק של 128-130 ביחס ל-140-145 שהייתי במכון הקודם.
וזה דיי משמעותי כשאתה מבצע שעה אירובי 4 פעמים בשבוע.
הצעות לאיך לחשב כרגע כמה אירובי לעשות?
תודה

כל מכשיר נותן תוצאות שונות ממכשירים אחרים, בגלל מ.ג. דיפולטיבי שונה, או שיטת חישוב שונה.
אין אפשרות באמת להסתמך על נתוני המכשיר, רק אולי לקחת סדר גודל של כמה בערך שרפת.

• פותח/ת השרשור
כל מכשיר נותן תוצאות שונות ממכשירים אחרים, בגלל מ.ג. דיפולטיבי שונה, או שיטת חישוב שונה.
אין אפשרות באמת להסתמך על נתוני המכשיר, רק אולי לקחת סדר גודל של כמה בערך שרפת.
אז איך אני אמור להכניס אירובי עכשיו?
נגיד שעה אירובי על דופק של 130 וזהו?

אז איך אני אמור להכניס אירובי עכשיו?
נגיד שעה אירובי על דופק של 130 וזהו?
תכניס כמה שאתה רוצה, לגבי החישוב, תבדוק אם יש מחשבוני הוצאה קלורית יותר טובים בגוגל,
אולי @White Walker או @hanan מכירים.

אגב, אם אתה עושה אירובי על ההליכון אז זה יותר פשוט לחישוב, תכפיל את המשקל שלך בקילומטרים שעברת, למשל אחד ששוקל 95 שרץ 6.5 ק"מ, שרף בהערכה גסה 95*6.5=617 קלוריות.

שעה ארובי בדופק 130 הייתי מעריך בין 400-500 קלוריות.
לצורך תפריט חיטוב הייתי מגדיר 400 קלוריות, לצורך תפריט מסה 500.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית