ייעוץ לגבי 5*5 של BILL STAR

rocketor

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
9
54
0
אני עכשיו מסיים סיבוב של HST אני מרוצה מהתוכנית והתקדמות, אך אני רוצה לגוון וגם לתת דגש על כוח.
החלטתי לעשות את התוכנית של של ביל סטאר ל intermediate .
השאלה שלי היא העם אני יכול במקום בנט אובר רוא לעשות פשות מתח במשקל? פשוט בתוכנית הזאת יש לא מעת עומס על הגב התחתון וזה עזור רגיש עצלי.
בנוסף אני מעוניין להכניס בשביל הכיף והגיוון, פאור קלין פעם בשבוע. העם זה מומלץ ועם כן באיזה יום של אימון?
ישמח לעזרה מכם . תודה מראש.

נערך לאחרונה:
אין בעיה לשים מתח ופאורקלין, אבל תדאג שזה מהסיבות הנכונות, ולא כי הגב רגיש. אם הגב שלך חלש, זה ייסתדר מהר מאוד עם הדדליפט.

• פותח/ת השרשור
סבבה
עם אני מוסיף פאור קלין לאיזה יום בשבוע להוסיף??
חשבתי אימון שני. אבל זה יוצא גם סקוואט גם דד וגם פאור. לא יותר מידי??....
אני יודעה שהגב יתחזק, אבל עדיין יש לי בעיה בגב תחתון ובחתירה בעמידה אני מרגיש אינוחות, לכן אני רוצה להחליף במתח .

אני הייתי שם את הPC באימון האחרון של השבוע
כי לשרירים יש יותר זמן להתאושש
גם הייתי שם אותו בסוף האימון בתור התרגיל האחרון לא להפריע לסקוואט

• פותח/ת השרשור
קולדפייר אני מבין לאן אתה חותר.
אני לא רוצה לוותר על המתח ( או חתירה ).
להוסיף פאור קלין לראשון ושלישי יצור לי יותר מידי עומס, לא ??? 4 תרגילים כל אימון זה יותר מידי. המטרה היא להתקדם בתרגילים של התוכנית המקורית וקלין זה פעם בשבוע ככה לגיוון. אולי בהמשך אני יכניס אותו כחלק חשוב בתוכנית. אבל לא כרגע.

אתה לא חייב לוותר על המתח. אפשר לעשות אותו אחרי הדדליפט למשל. אבל זה לא כזה משנה. שים את הפאוור קלין באימון השלישי, אם אתה רוצה אותו פעם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אותך??? מה זאת אומרת מתח אחרי ה דד ליפת?? אני רוצה לעשות במקום חתירה. לפי התוכנית זה אימון ראשון ושלישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית