הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה תוספים

sbhtkvnkl19

משתמש מתחיל
17
3
נק' מוניטין:
3
17
3
שלום אני חולה סוכרת נעורים 8 שנים בן 21
מתאמן במכון שנה וקצת.
חל שיפור אצלי במשקלי עבודה והכול
עכשיו חשבתי לקחת צעד קטן קדימה
יש לציין שאני עובד על מסה
עכשיו שמתי לב שאני מתאושש לאט וגם לא אוכל
כנראה מספיק רציתי לדעת אם זה אפשרי לחולי סוכרת[רק שואל]
לקחת תוספי תזונה למינהם קריאטין קדם אימון חלבונים גיינר
כי אני מוגבל בחלבון יחסית.
גיינר אני מכין לבד וגם לא להיט יחסים לא טובים..
תודה מראש דניאל.

אתה יודע שאימון גופני מוריד בשעות שאחריו את רמת הסוכר בדם ללא קשר לאינסולין נכון? כמו כן עלייה במסת השריר מעלה את הרגישות לאינסולין מה שאומר שאולי תצטרך להתאים את הכמויות של האינסולין שאתה מזריק .

בעקרון אין לי מושג לגבי סכרת מסוג 1 כי העניין לא נחקר אבל לסכרת מסוג 2 יש מחקרים שמראים שחלבון Whey לפני הארוחות עוזר לאזן את רמת הסוכר בדם ושבצורה כללית יש לו השפעות חיוביות מאוד.

עקרונית לא צריכה להיות שום בעיה עם קריאטין שלא משפיע על רמת הסוכר בדם בכלל ועם אבקות חלבון שאם הן לא מרמות אמורה להיות בהן כמות קטנה מאוד של פחמימות.אתה יכול להתייעץ עם רופא ,אבל כנראה שהנושא לא נחקר על סכרת מסוג 1 אז הוא יוכל לתת לך רק דיעה אישית מלומדת ולא המלצה שמבוססת על מחקר.

אתה יכול גם לנסות ללכת על חלבוני isolate כי יש בהם אפילו פחות סוכר מבחלבון רגיל.

נערך לאחרונה:
כל עוד אין לך בעיית כליות אין שום מניעה שתיקח חלבון או קריאטין, אבל מהקריאטין הייתי נמנע כי הוא יכול להטעות את הרופא המטפל שלך שכן יש בעיות וזה סתם ישלח אותך לבדיקות יקרות ולא נעימות
לגבי תוספים נוספים, אני לא רואה יותר מדי צורך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית