הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע יצרן חלבון חדש?

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
מה אתה מגדיר חלבון טוב?
קודם כל, שמה שיהיה רשום על האריזה זה מה שבאמת נמצא בה. גם אם הערכים לא בשמיים, לפחות שיהיו אמיתיים. נמאס כבר לזרוק כסף על כל מיני מותגים ובסוף לגלות שעבדו עליך. מבחינת ערכים זה תלוי מסה או חיטוב. למשל, אני עכשיו במסה ואני שתה חלבון עם מלטודקסטרין. אני יודע שזה לא הדבר הכי איכותי אבל זה מוסיף לי קצת קלוריות ובא לי טוב על הבוקר לפני אימון. בחיטוב אני אנסה לחפש חלבון עם כמה שפחות פחמימה.

מבחינת ערכים זה תלוי מסה או חיטוב. למשל, אני עכשיו במסה ואני שתה חלבון עם מלטודקסטרין. אני יודע שזה לא הדבר הכי איכותי אבל זה מוסיף לי קצת קלוריות ובא לי טוב על הבוקר לפני אימון. בחיטוב אני אנסה לחפש חלבון עם כמה שפחות פחמימה.
אם תיקח חלבון עם 6 גרם פחמימה לסקופ או 2 גרם לסקופ, ה 4 גרם האלה זה לא מה שיעשה את ההבדל בין חיטוב מוצלח ללא מוצלח. אלא אם אתה צורך יותר מדי אבקת חלבון ביום ואז זה הפרש משמעותי, נגיד אם אתה שותה 8 סקופים ביום, אבל אז כבר זה בעיה בתכנון התפריט.

אני מכיר את החלבון הזה פעם מישהו ניסה למכור לי אותו באריזה אחרת כחולה בשם קומבט אחרי שהם נכשלו ואנשים לא קנו את זה הם עכשיו משנים אריזה זה אותו יצרן בדיוק זה לא משהו חדש בכלל
קיצר זבל בעטיפה שונה.
אני קורא את הפוסט הזה וראה על כמה קומבינות אתם מדברים זה למה אני מעדיף דימטייז, Bpi או אופטימום
יש פה 30 ש״ח הבדל בסה״כ מעדיף להשקיע את זה ולשתות בשקט.

אם תיקח חלבון עם 6 גרם פחמימה לסקופ או 2 גרם לסקופ, ה 4 גרם האלה זה לא מה שיעשה את ההבדל בין חיטוב מוצלח ללא מוצלח. אלא אם אתה צורך יותר מדי אבקת חלבון ביום ואז זה הפרש משמעותי, נגיד אם אתה שותה 8 סקופים ביום, אבל אז כבר זה בעיה בתכנון התפריט.
כן ברור, אני מסכים. סקופ אחד עם 6 גרם לא יעשה כלום.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא לא בכמות הפחמימות מבחינת התפריט. אם ב 100 גרם אבקה יש 64 גרם חלבון לעומת 75 ומעלה באבקות מקבילות. אתה מפסיד 20 אחוז מתכולת החלבון ולכן זה פחות משתלם.

הבעיה היא לא בכמות הפחמימות מבחינת התפריט. אם ב 100 גרם אבקה יש 64 גרם חלבון לעומת 75 ומעלה באבקות מקבילות. אתה מפסיד 20 אחוז מתכולת החלבון ולכן זה פחות משתלם.
אה זה נכון, בגלל זה אם רוצים לחשב מה יותר משתלם כדאי להסתכל על אחוז החלבון באבקה ולא רק כמה עולה פח.

לכאורה כי אם יש אמינוספייקינג המספר הזה די בספק. בקיצור יש אלטרנטיבות יותר טובות.

כל השרירנים מפרסמים אותו כנראה קיבלו דיל טוב עם היצרן אני נגעל מחוסר המקצועיות שלהם
אנשים סומכים עליהם או רואים בהם דמות מחנכת כל שהיא ואותם מעניין רק כסף.
מאמן בחדר כושר ניסה לדחוף לי את המוצר שהסברתי לו שאחוז חלבון נמוך למוצרים חופפים בקטגוריה התחיל לספר לי שקרים על זמני ספיגה ועוד סיפורים. אני לא מכליל אולי יש מדריכים שבאמת המטרה שלהם זה להמליץ על מוצר טוב אבל הכי חשוב זה לדעת לבדוק בעצמכם.

כל השרירנים מפרסמים אותו כנראה קיבלו דיל טוב עם היצרן אני נגעל מחוסר המקצועיות שלהם
אנשים סומכים עליהם או רואים בהם דמות מחנכת כל שהיא ואותם מעניין רק כסף.
מאמן בחדר כושר ניסה לדחוף לי את המוצר שהסברתי לו שאחוז חלבון נמוך למוצרים חופפים בקטגוריה התחיל לספר לי שקרים על זמני ספיגה ועוד סיפורים. אני לא מכליל אולי יש מדריכים שבאמת המטרה שלהם זה להמליץ על מוצר טוב אבל הכי חשוב זה לדעת לבדוק בעצמכם.
אתה בהחלט צודק
התעשייה הזו מלאה בקומבינות ושקרים (כמעט כמו בכל תחום שיווקי שקיים)
אנשים מנסים לעשות סיבוב על חשבון תמימות של אחרים בחסות הפרנסה
צרכן חכם ידע להיזהר ולא לקנות מוצר שלא הולם את הצרכים שלו למול המחיר
הבעיה היא שרבים מושפעים מדמויות כאלו או אחרות והולכים שולל אחר מוצרים שלא עונים לצרכיהם

לפחות הפורום כאן הוא מקור מידע נייטרלי ומהימן בכדי לחקור את הנושא הזה (ולא רק) ולקבל פרספקטיבה הגיונית לתעשייה הזו.
מי שמספיק סבלני ויבצע נכונה סקר שוק, יגלה שיש תחליפים לא רעים בכלל, במחיר אף הולם עוד יותר

מה שמאוד אהבתי באמינו שופ (אני מניח שזה חובה שבכל מוצר בשוק הישראלי) זו התווית המפורטת בעברית כשקניתי את הקאטלר, דיי התבאסתי מצבעי המאכל, אבל לפחות ידעתי שהם קיימים, כשקניתי חלבונים מאוד מוכרים מחול, לא היה נתון כמעט שום דבר על המרכיבים.
חבר שלי קנה חלבון דיימטיז בטעם שוקולד לפני כמה ימים ועל התווית הישראלית היה רשום את המרכיבים בעברית ואחד מהם היה E950, בחיפוש מהיר אפשר לראות שהרבה לא ממליצים על זה ולכן דיימטיז ושאר המותגים מעדיפים לטשטש את זה

רק עכשיו נכנסתי לדף העיסקי של החברה גודל הסקופ 44 גרם wtf ???
יש שם רק 60 מנות והדלי הוא רק 2 קג
גם האחוז חלבון נמוך וגם פחות אבקה וגם כך ענקית בקיצור קומבינה מארץ הקומבינות
יש שם איזה ליצן שמצלם את עצמו בבית ומדבר שטויות הסירטונים שלו זה בידור.

אמת, עצם העובדה שמוסיפים חומצות אמינו בנוסף זה נספר כחלבון מלא. זה טריק ישן ומוכר, ואפשר לראות שגם בישראל התחילו לאמץ אותו. בגלל זה אנחנו תמיד אומרים, תוויות מדברות בעד עצמן. שימו לב שהיצרנים האלו לא מפחדים מבדיקות מעבדה, כי הם יודעים ש חומצות האמינו יספרו כחלבון ולכן הם די רגועים בנושא.

אנחנו הפסדנו לא קצת כסף עצם זה שאנחנו לא מכניסים חברות מסוימות לרשת, זה בהחלט לא צעד עיסקי חכם, אך זאת תהיה צביעות מבחיניתינו למכור מה שאנחנו יודעים שהוא לא טוב, משהו שידעו כרמאות, השם שלי יותר חשוב ולכן נמשיך ככה, לא נכניס לרשת שום אבקת חלבון שיש לה אמינוספייקנג
אמרת את זה יופי אז שפתחתי אשכול על המאסל פארם פאודר אחד הגיב לי eyalmazuz שזה מכיל אמינוספייקינג אז איך הוא מופיע באתר ומבצע זוגי שווה?

יש באמת קשר בין כמות המ"ל נוזל ששמים בחלבון להשפעה פיזיולוגית? זה נשמע לי מפגר לגמרי.. אבל זה מה שהם טוענים..
בואו נחכה לחמישי לראות את התשובה המפגרת שלהם 🤣🤦‍♂️😵
@AminoShop @Moshe

אמרת את זה יופי אז שפתחתי אשכול על המאסל פארם פאודר אחד הגיב לי eyalmazuz שזה מכיל אמינוספייקינג אז איך הוא מופיע באתר ומבצע זוגי שווה?

רכשנו מלאי עוד לפני שנודע לנו, אנחנו דואגים לעדכן כל לקוח שיש בזה אמינוספייקינג ומוכרים את זה בסניפים אפילו בפחות מעלות רק כדי לסיים את המלאי. מעולם לא הסתרנו מידע מהלקוח, יש הנחיה ברורה ברשת לעדכן את הלקוחות, נשארו במלאי 12 יח בכל הרשת, מי שרוצה וזה לא מפריע לו שיקח.

אותו דבר עשינו עם חברת סייטק, יש אנשים שזה לא מפריע להם, המדיניות זה לא לרכוש את המוצרים, כאן נפלה טעות.

גילוי נאות- אייל מזוז עובד אצלינו בסניף באר שבע ;-)
@eyalmazuz

רכשנו מלאי עוד לפני שנודע לנו, אנחנו דואגים לעדכן כל לקוח שיש בזה אמינוספייקינג ומוכרים את זה בסניפים אפילו בפחות מעלות רק כדי לסיים את המלאי. מעולם לא הסתרנו מידע מהלקוח, יש הנחיה ברורה ברשת לעדכן את הלקוחות, נשארו במלאי 12 יח בכל הרשת, מי שרוצה וזה לא מפריע לו שיקח.
הבנתי תודה תמשיכו לעשות עבודת קודש זה ישתלם בסוף כל הכבוד ארד מהעניין כנראה של המאסל...

יש באמת קשר בין כמות המ"ל נוזל ששמים בחלבון להשפעה פיזיולוגית? זה נשמע לי מפגר לגמרי.. אבל זה מה שהם טוענים..
בואו נחכה לחמישי לראות את התשובה המפגרת שלהם 🤣🤦‍♂️😵
@AminoShop @Moshe

אנחנו נמנעים להתיחס לתופעה הזאת.
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me

עד היום חברות נפתחו ונסגרו, הסיבה העיקרית כי הם ניסו לעשות צחוק מהלקוח, לקוח ישראלי הוא הרבה יותר חכם ונבון, הסיבה שאנחנו לא מגיבים לכל הקשקוש הזה כי קומבינות לא מחזיקות לאורך זמן ;-)

אותו דבר עשינו עם חברת סייטק, יש אנשים שזה לא מפריע להם, המדיניות זה לא לרכוש את המוצרים, כאן נפלה טעות.

גילוי נאות- אייל מזוז עובד אצלינו בסניף באר שבע ;-)
@eyalmazuz

🤬🤫🤫

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית