הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב (בן 19)

shlomi13

משתמש מתחיל
20
2
נק' מוניטין:
2
20
2
שלום לכולם שמי שלומי לפני כשלושה חודשים סיימתי מסה. ועשיתי טעות די גדולה לקחתי גיינר עם יחס פחמימה גבוהה והשמנתי מאוד.
כבר שלושה חודשים אני בחיטוב ירדתי יפה מאוד 7 קילו.
בזמן ההאחרון אני די תקוע במשקל ובנוסף מרגיש ירידה במסת השריר . למה זה קורה יכול להיות בגלל גרעון קלורי נמוך?
כמובן שכול בערך שבועיים הורדתי את הפחמימה בהדרגתיות.

משקל נוכחי: 79
גובה: 181 סמ

חלבון : 200 (27ג מהצומח)
פחמימה: 111
שומן: 65
כולסטרול: 750מג

קלוריות: 1837

האחוז שומן שלי בערך 18 ככה בדקו לי בחדר כושר דרך המשקל.
rmr= 2350 לא כולל מכון כושר.

אני צורך אומגה 3 מולטי ויטמין ואבקת חלבון.

תודה לעוזרים!

אתה עושה גם אירובי? אם כן אז יש מצב שהגרעון גדול מדי.
אתה עושה העמסות פחמימה?

• פותח/ת השרשור
אתה עושה גם אירובי? אם כן אז יש מצב שהגרעון גדול מדי.
אתה עושה העמסות פחמימה?

כן ברור אני עושה אירובי חצי שעה אחרי אנאירובי.
אני מתאמן ab יום כן יום לא בשביל התאוששות מספקת . ו90 דקות אירובי בשבוע על הליכון בקצב נמוך.
כן אני עושה העמסות כל 10 יום על 600 גרם פחמימה.

אז מה אתה ממליץ להעשות אולי להעלות שומן?

כמה זמן הירידה במשקל תקועה? אתה נשקל באותם תנאים תמיד? (בבוקר, ביגוד מינימלי, לא פעם אחת לפני העמסה ופעם אחרי).
אם אתה תקועם שבוע אז תחכה עוד שבוע ותראה, אם מעל שבועיים אז אני חושב ששבוע-שבועיים על ניטרלי יכולים לעזור, ואז לחזור לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן הירידה במשקל תקועה? אתה נשקל באותם תנאים תמיד? (בבוקר, ביגוד מינימלי, לא פעם אחת לפני העמסה ופעם אחרי).
אם אתה תקועם שבוע אז תחכה עוד שבוע ותראה, אם מעל שבועיים אז אני חושב ששבוע-שבועיים על ניטרלי יכולים לעזור, ואז לחזור לחיטוב.
אני תקוע כבר שבועיים כמובן שאני נשקל לפני העמסות באותם תנאים אחרי שירותים ואותה שעה כל שבוע.
אני אנסה להעלות שומן לתפריט ל 80 גרם ואחכה עוד שבוע לראות עם אני יורד(צעד חכם לעשות את זה?) , אם לא אני אני אכנס לניטרלי.
שאני נכנס לניטרלי להעלות ישר לניטרלי את הערכים? או בהדרגתיות כל שבוע?

אני אנסה להעלות שומן לתפריט ל 80 גרם ואחכה עוד שבוע לראות עם אני יורד(צעד חכם לעשות את זה?)
אתה מתכוון להעלות שומן על חשבון משהו אחר?
שאני נכנס לניטרלי להעלות ישר לניטרלי את הערכים? או בהדרגתיות כל שבוע?
אפשר להעלות נגיד 100-150 קלוריות ביום וכשתגיע ל 2400 בערך תישאר כשבוע ככה.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון להעלות שומן על חשבון משהו אחר?

אפשר להעלות נגיד 100-150 קלוריות ביום וכשתגיע ל 2400 בערך תישאר כשבוע ככה.

+אני מתכוון להעלות שומן ל 80 בגלל שהגרעון די גדול וככה אני יהיה בגרעון של 500-600 ערך. אני רק שואל בסוף אני אקשיב למה שאתה תגיד כי אתה יותר מבין ממני.

+אה סבבה הבנתי. ויציאה מניטרליי לרדת בפחמימה כל שבוע נכון?

ועשיתי טעות די גדולה לקחתי גיינר עם יחס פחמימה גבוהה והשמנתי מאוד.
לא בגלל זה השמנת וחשוב שתדע את זה.
השמנת בגלל פלוס קלורי גבוהה מדי לאורך זמן

• פותח/ת השרשור
לא בגלל זה השמנת וחשוב שתדע את זה.
השמנת בגלל פלוס קלורי גבוהה מדי לאורך זמן
כן אני יודע אבל זה לא משנה זה נחלת העבר.
איך אני ממשיך מפה מה לעשות?

+אני מתכוון להעלות שומן ל 80 בגלל שהגרעון די גדול וככה אני יהיה בגרעון של 500-600 ערך. אני רק שואל בסוף אני אקשיב למה שאתה תגיד כי אתה יותר מבין ממני.
רק לעלות שומן לדעתי לא יעזור כרגע, כי אם אתה לא יורד מהכמות קלוריות הנוכחית אני לא רואה איך תרד אם תעלה עכשיו. בגלל זה אני מציע לחזור לניטרלי בשביל שהגוף יראה שהוא מקבל מספיק קלוריות וחילוף החומרים יחזור לקצב הנורמלי. ואז להוריד בהדרגה קלוריות שוב.

• פותח/ת השרשור
רק לעלות שומן לדעתי לא יעזור כרגע, כי אם אתה לא יורד מהכמות קלוריות הנוכחית אני לא רואה איך תרד אם תעלה עכשיו. בגלל זה אני מציע לחזור לניטרלי בשביל שהגוף יראה שהוא מקבל מספיק קלוריות וחילוף החומרים יחזור לקצב הנורמלי. ואז להוריד בהדרגה קלוריות שוב.

סבבה אני יעלה כל יום 150 קלוריות עד לניטרלי ( יקח לי 4 יום להעלות לנטרלי ) ואז להשאר ככה שבועיים לרדת בהדרגתיות כל שבוע.
עוד שאלה אחרונה יספיק שבוע על ניטרלי? ותודה על העזרה

סבבה אני יעלה כל יום 150 קלוריות עד לניטרלי ( יקח לי 4 יום להעלות לנטרלי ) ואז להשאר ככה שבועיים לרדת בהדרגתיות כל שבוע.
עוד שאלה אחרונה יספיק שבוע על ניטרלי? ותודה על העזרה
קשה לי להגיד לך אם יספיק או לא, הייתי מעדיף אחרי ה 4 ימים להישאר שבועיים על ניטרלי שהגוף "יירגע" ויראה שיש מספיק קלוריות בטוח.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להגיד לך אם יספיק או לא, הייתי מעדיף אחרי ה 4 ימים להישאר שבועיים על ניטרלי שהגוף "יירגע" ויראה שיש מספיק קלוריות בטוח.
אוקי תודה רבה לך שהקדשת מזמנך לעזור לי בזה מעריך את זה מאוד.
אני אגיד לך איך הלך לי עוד חודש מעכשיו 😃.

Back
למעלה תחתית