הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור Bacc.
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Bacc.

משתמש מתחיל
139
5
נק' מוניטין:
11
139
5
קראתי הרבה בפורום על שאלות של אנשים לגבי קריאטין בחיטוב.
לגבי הקטע שהוא סופח המון נוזלים ונותן לגוף את המראה ה״נוזלי״
עכשיו יש לי כמה שאלות
באיזה אחוז שומן ארגיש או אראה את כל הנוזלים האלה אצלי.
האם זה משהו משמעותי ששמים לב אליו?
והאם קריאטין באמת מומלץ לקחת קריאטין בחיטוב

תודה

רואים את זה בכל אחוז שומן, לגבי משמעותי זה משתנה מאדם לאדם. אני נראה כמו בלון כשאני לוקח ויש לי חברים שזה בקושי בולט אצלהם. בכל אופן, בד"כ זה משהו שרואים.

הוא מומלץ בחיטוב כי הוא עוזר לשמור על מסת שריר. אפשר להפסיק לקחת לקראת סוף החיטוב אם הנוזלים מציקים לך.

קריאטין סופח נוזלים אל תוך תאי השריר, לא שומן - לכן אתה לא תקבל הרגשה של "שמן".

בחיטוב במיוחד קריאטין הוא מאוד קריטי, לעזרה בהתאוששות/שמירה על משקלי עבודה ומסת שריר במידה מסוימת. (אצלי כמעט ואני לא רואה השפעה מבחינה ויזואלית גם בחיטוב, אני על 12% שומן והקריאטין מבחינתי רק עוזר ולא מפריע למראה)

שורה תחתונה, לא הייתי מייחס לעניין הנוזלים חשיבות, אתה לא עולה להתחרות והיתרונות שיש בשימוש בו גוברים על החסרונות, או יותר נכון חסרון - שזה קצת יותר נוזלים, ששוב אני מזכיר - אתה תראה יותר "שרירי" ולא "שמן".

הוא גורם בעקיפין גם לספיחה של נוזלים בין העור לשרירים ולא רק לספיחה של מים לתוך השריר. זה נגרם מכך שהגוף צריך לאזן לחצים\ריכוזים בצורה דומה לאיך שהיו מקודם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה! איזה קריאטין הכי מומלץ? ולא משהו יקר כ״כ

קריאטין מונוהיידרט לבן וחסר טעם. אין שום הבדל בין המוצרים השונים תקנה את המוצר הכי זול פר גרם שאתה מוצא.

קיבלת אחלה תשובות
פעם הבראה תריץ חיפוש בנושאים טריוויאלים שכאלו
ננעל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית