הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS עלייה במשקל ושאר הירקות

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
שלום , אני בתוכנית SS בערך מיום כיפור בזמן הזה עליתי כ12 קילו והתקדמתי בSS אפשר להגיד יפה מאוד וריפטו היה גאה בי .
עכשיו הבעיה שלי היא שנהייתי שמן כזה , אנשים שמכירים אותי מעירים לי שהשמנתי מאוד ,אבא שלי התחיל להרצות לי שלעלות במשקל כתוצאה של אימונים זה טוב ויפה אבל צריך לעשות עלייה מתונה ועלייה כזאת בזמן כזה זה לא נכון וגם לא בריא ועוד כל מיני דברים עכשיו השאלה שלי היא מה לעשות? להמשיך להתאמן בSS עד שאני אתקע? הבעיה שהשמנתי מאוד וכבר מלא מכנסיים לא עולים עלי וזה מציק מאוד או להתחיל בדיאטה דלת פחמימות(AD) ולהמשיך להתאמן בSS האם זה יעזור לרדת במשקל ובאחוזי שומן? או בכלל להפסיק עם SS לעבור לאיזה AB\FBW או משהו להתחיל חיטוב?

• פותח/ת השרשור
כתוב בקילוגרם כתבה על דיאטה דלת פחיממות וכתוב שאפשר לבצע אותה במתוכנת SS

אני גם עליתי בינתיים בכ-6-7 קילו ואני כנראה אגיע גם ל-90+ בקרוב מאוד. ואני עוד נמוך ממך. אני גם לא ממש מעוניין במה שמצטבר לי במותניים, בטן ותחת אבל אני כן רוצה קודם כל להגיע ל-120-130 בסקוואט ולאותו היחס בשאר התרגילים. עד מרץ-אפריל כבר אתחיל בחיטוב ויהיה בסדר.

אם אתה עדיין ממשיך להתקדם ב-SS אל תזנח את התכנית כי זו הזדמנות חד פעמית להמשיך ברציפות בהתקדמות כזו במשקלים. ממילא זה חורף עכשיו ועוד מעט נתחיל להתלבש בשכבות נוספות אז זה לא נורא (אם המראה הוא זה שמטריד אותך).

סתם עידוד מעוד אחד ב-SS שעולה קילו וחצי כל שבוע.

אני גם עליתי בינתיים בכ-6-7 קילו ואני כנראה אגיע גם ל-90+ בקרוב מאוד. ואני עוד נמוך ממך. אני גם לא ממש מעוניין במה שמצטבר לי במותניים, בטן ותחת אבל אני כן רוצה קודם כל להגיע ל-120-130 בסקוואט ולאותו היחס בשאר התרגילים. עד מרץ-אפריל כבר אתחיל בחיטוב ויהיה בסדר.

אם אתה עדיין ממשיך להתקדם ב-SS אל תזנח את התכנית כי זו הזדמנות חד פעמית להמשיך ברציפות בהתקדמות כזו במשקלים. ממילא זה חורף עכשיו ועוד מעט נתחיל להתלבש בשכבות נוספות אז זה לא נורא (אם המראה הוא זה שמטריד אותך).

סתם עידוד מעוד אחד ב-SS שעולה קילו וחצי כל שבוע.
אתה טועה בזה שזאת הזדמנות חד פעמית, ברגע שאתה מפסיק לעלות במסה כמתאמן מתחיל אתה נשאר מתאמן מתחיל עד ששוב פעם תתחיל לעלות במסה ובמשקלי העבודה, ככה שאם חשוב לך להיראות אסתטי אין שום סיבה לא להתחיל חיטוב ב17-20% שומן.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה להגיד הבעיה הגדולה מבחינתי זה הבגדים , כבר אין הרבה בגדים שעולים עלי , ג'ינסים מידה 46 בכלל לא עוברים לי את הירכיים , שורטים מידה XXL ניסגרים עלי צמוד רצח , שמע זה מפריע.
היום עשיתי מין אימון סיכום כזה של SS וקפצתי עם המשקלים בתרגילים של האימון ליראות איפו אני עומד הצלחתי לעשות סקוואט 132.5X5 , פרס 70X5 , חתירה 80X5 , דדליפט שלי הוא 130 קילו מהאימון ליפני זה אבל אני מעריך שאני יכול לעשות 145X5 לפחות כי ה130 היה לי לא מי יודע מה קשה. בנצ' אני מעריך אני יכול לסגור חמישיות 92.5+-
אחרי חיטוב שאני ירד בערך ל12%~ אני יחזור אולי לסבב נוסף בSS למה גם התחלתי את SS מאחוז שומן די גבוהה (16%~) אז זה גם הייתה בעיה.
אגב יש סירטונים של התרגילים מהיום בלוג שלי אני ישמח עם תגיבו עם יש מגרעות בטכניקות 😃
ובאשקלון אין חורף כל הזמן קיץ >< :D
עכשיו אני צריך להרכיב תפריט חיטוב לערכים הבאים :
חלבון : 171גרם = 700 קלוריות
שומן : 45 גרם = 400 קלוריות
פחמימות : 200 גרם = 800 קלוריות
קלוריות : 1900 קלוריות
אשמח מאוד עם מישהו יעזור לי לבנות תפריט ע"פי הערכים הנ"ל אני מאוד מסתבך עם זה 😵

נערך לאחרונה:
מה שבא לך
אתה רוצה להיות גדול וחזק תמשיך מאסה
אתה רוצה לא להראות שמן חיטוב

אתה טועה בזה שזאת הזדמנות חד פעמית, ברגע שאתה מפסיק לעלות במסה כמתאמן מתחיל אתה נשאר מתאמן מתחיל עד ששוב פעם תתחיל לעלות במסה ובמשקלי העבודה, ככה שאם חשוב לך להיראות אסתטי אין שום סיבה לא להתחיל חיטוב ב17-20% שומן.

אני יוצא כטועה כי אתה מצטט רק חלק מדבריי. אני אמרתי "זו הזדמנות חד פעמית להמשיך ברציפות".

אם אתה לא מרגיש בנוח אם איך שאתה נראה ואתה רוצה לעשות חיטוב תעשה את זה, גם ככה באחוזי שומן גבוהים העלייה במסה כבר נהיית פחות אפקטיבית, אבל אל תגזים 12-10% לדעתי זה די ויותר ותקרא קצת חומר באתר.

• פותח/ת השרשור
הכל ברור עכשיו אני בתהליכי כתיבת תפריט , רק קצת מסתבך עם זה לא משהו שאי אפשר להתגבר עליו.

אני מסכים עם דניאל, גם לי אין תפריט קבוע, אני פשוט יודע מה וכמה אני אוכל וזה מספיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית