הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב בצבא

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני כרגע במסה ואני מתגייס בעוד קצת פחות מחצי שנה(אם לא ידחו) וכנירה לקרבי כך שלא אוכל להמשיך במסה כי אין מספיק ארוחות אני כרגע שוקל 66 , גובה 1.74 ובערך 13% שומן אני חושב. אז חשבתי שאני יעשה מסה עד הצבא ואני מקווה שאגיע ל73 בערך(רוב הסיכויים ידחו אז יש זמן) ובגלל שבצבא בכל מקרה ארד במשקל אז רציתי לדעת אם אפשרי לעשות חיטוב ואם יש לי את התנאים לזה?ואם כל חייל קרבי יכול אם הוא רוצה או שצריך תפקיד מסוים?
קצת מבאס להשקיע במסה עד הצבא ואז לרדת הכל.

כשתתגייס אני מניח שתעשה טירונות, אם זה קרבי אז טירונות די ארוכה. לא חושב שתצטרך בתקופה של הטירונות להתעסק בשאלה הזאת, פשוט תאכל מה שיהיה לך.

• פותח/ת השרשור
כשתתגייס אני מניח שתעשה טירונות, אם זה קרבי אז טירונות די ארוכה. לא חושב שתצטרך בתקופה של הטירונות להתעסק בשאלה הזאת, פשוט תאכל מה שיהיה לך.
ואחרי טירונות? טירונות בסך הכל כמה חודשים צבא זה 3 שנים

אחרי טירונות נראה לי שאתה כבר לא תצטרך חיטוב. ובכל מקרה שם כבר תלוי עד כמה תוכל להתאמן אם בכלל.

אתה תרזה בטירונות אם תרצה ואם לא ... אין לך מספיק אוכל ובעיקר אין מספיק חלבון ... ממליץ לך להתארגן על טונות מדי שבוע ואבקת חלבון
בנוסף לחוסר אוכל יש את העניין של הריצות והמסעות והכל .. בקיצור רוב הסיכויים שתצטרך להגייד יפה שלום לכמה קילוגרמים ... אם תעשה את זה בשכל ולפחות תכניס מספיק חלבון אולי אפילו זה יהיה בטעם טוב ולא תשרוף יותר מדי שריר

• פותח/ת השרשור
זאת בדיוק הסיבה שחשבתי על חיטוב כי לא אוכל להמשיך במסה בין אם אני רוצה ובין אם לא יכול להיות שאתארגן על אבקת חלבון אם אני ידע בוודאות שזה אפשרי להשיג תוצאות טובות בחיטוב בצבא חוץ מזה רק בטירונות זה ככה בסדיר זה כבר יותר נורמלי
קיצר אפשרי או לא חיטוב בצבא? כי שמעתי כאלה שהצליחו ואמרתי 73 קילו סתם כדי שלא אתאכזב אני מקווה להיות להיות יותר עד הצבא

אחרי הטירונות יהיה לך זמן להתאמן. רוב הזמן אתה תשמור\ תישן

התכוונתי לקרבי. בקו אפשר למצוא זמן להתאמן.
אולי אחרי שנתיים בצבא, שנה ראשונה בקו אתה טוחן צעירות. והזמן היחיד שיש לך חופשי הוא בשביל לישון. ופיזית יהיה קשה גם להתאמן.

אולי אחרי שנתיים בצבא, שנה ראשונה בקו אתה טוחן צעירות. והזמן היחיד שיש לך חופשי הוא בשביל לישון. ופיזית יהיה קשה גם להתאמן.
אני יודע אני רק אומר שאם הוא באמת רוצה להתאמן אז הוא יכול. אבל כמובן שזה יעלה לו בשעות שינה\דברים אחרים.

Back
למעלה תחתית