עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה אחוז די נמוך, משהו בסביבות ה-10%אפשר בערך לראות כמה אחוז שומן יש לי ?
אין לך מה לחטב יותר מזה.עד לפה הצלחתי ואני לא מצליח לרדת עוד...נתקעתי יש תפריט להמשך ?עד עכשיו הייתי בלי תפריט פשוט כל 3 שעות ארוחה בלי חישובים של פחמימה חלבון וכל זה ...אולי ככה אני ירד עוד ?
לא בהכרח.כשיורדים באחוז השומן גם המשקל יורד ?
מדובר במדרגה מאוד קשה להשגה, ובטח ובטח שבצורה טבעית. ירידה ל-7 אחוז שומן עלולה להיות כרוכה באיבוד של מאסת שריר איכותית, כזו שלא היית נוטה לאבד בקלות באחוז שומן הנוכחי. מבחינת פיזיק אתה נראה די טוב וגם אם זה לא מספק אותך, תדע שעל 7 א.ש (אם תצליח להגיע), אתה תראה משעותית אחרת. גם שורפי שומן דוגמת קלן, יוהימבין ו-DNP לא יוכלו לעזור בשיעור ניכר. תוכל לנסות לרדת בעוד אחוז שומן אחד או מקסימום שניים (גם זה לא הייתי ממליץ - אבל אם ממש תתעקש). לאחר מכן שמור על נייטרלי עד שתחליט להיכנס לתקופת מאסהדווקא מאסה רציתי להתחיל בחורף,עכשיו אני דיי מתמקד לרדת ל7 אחוז שומן ללא הצלחה כרגע אני על 10 וחצי
כמעט בלתי אפשרי לשחק עם הפחמימות בצורה שאתה מתאר..אתה פשוט תחרפן את הבנאדם.שילוב של משקולות עם אימוני HIIT / מטקונים (עצימות גבוהה תרגילים מגוונים)
ימי מנוחה 200 גרם חלבון 80 שומן 30< פחמימה
ימים אימון 200 פחמימה 200 חלבון 40 שומן
העמסה פעם בשבוע