הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכניות כוח מומלצות לחיטוב

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
מ"ג : 73 (אמצע חיטוב)
גובה: 173

תוכנית כרגע : סוג של ABCDE כן חח

משקלים

דד: 162.5X5
בנץ' : 85X5
פרס: 55X5
סקואט : 125X5

מחפש תוכנית כוח טובה לחיטוב לשימור משקלי העבודה ושלא יהיה חסר נפח , איך ה531 ?
עדיפות ל4 פעמים בשבוע

המליצו לי על FBW אבל זה נשמע לי קצת מוזר לחיטוב

עבר - מתאמן שנה.. הייתי כל הזמן בתוכניות בילדינג עם הרבה מאוד נפח ככה שאין לי ניסיון בתוכניות כוח בכלל אבל אני כן רגיל להרים כבד לנפח נמוך ואז לפצות במבודדים בנפח מטורף.

עשיתי הרבה רעש אבל החלטתי 100% , אחרי החיטוב אני מתחיל תוכנית כוח אולי טקסס או אפילו SS למסה רצינית יותר והולך בכל הכוח עד שהמוט נשבר

נערך לאחרונה:
אז איך סט לפני אחרון הם הגיעו לכשל אם לתכנית יש רק סט עבודה אחד?
כנראה לא החזיקו 90% מהמשקל לחמישייה, אולי היתה להם בחירת משקלים לא תקינה, או מנוחה לא תקינה כי הם לקחו את הסטים של ה80% וה90% כיותר מידיי חימום ולא נחו ? בעקרון לי אפילו יותר נוח עם החימום הזה של החמישיות, אני חושב שעם חימום עם פחות נפח, לא הייתי שובר שיאים ששברתי.

כנראה לא החזיקו 90% מהמשקל לחמישייה, אולי היתה להם בחירת משקלים לא תקינה, או מנוחה לא תקינה כי הם לקחו את הסטים של ה80% וה90% כיותר מידיי חימום ולא נחו ? בעקרון לי אפילו יותר נוח עם החימום הזה של החמישיות, אני חושב שעם חימום עם פחות נפח, לא הייתי שובר שיאים ששברתי.
זה בדיוק מה שאני לא מבין, איך ניתן להגיע לכשל כבר בחימום.

המליצו לי על FBW אבל זה נשמע לי קצת מוזר לחיטוב
FBW זאת אחלה בחירה לדעתי.
למה מוזר?

מחפש תוכנית כוח טובה לחיטוב לשימור משקלי העבודה ושלא יהיה חסר נפח , איך ה531 ?
אני כרגע עושה את ה 531 בחיטוב, כבר נכנס לשבוע 7 ועדיין שומר על משקלי העבודה פחות או יותר.
אני ממליץ בחום.
בלי ג'וקרים אבל, רק FSL בלחיצות והצלבה בסטים של ה BBB.

ממליץ בחום לקרוא את הספרים של וונדלר.

אני מתחטב כרגע על הלינארית ומצליח לשמור על משקלי העבודה לחמישיות כמובן..לא מצפה לדפוק pr-ים ל1rm..

• פותח/ת השרשור
FBW זאת אחלה בחירה לדעתי.
למה מוזר?

אני כרגע עושה את ה 531 בחיטוב, כבר נכנס לשבוע 7 ועדיין שומר על משקלי העבודה פחות או יותר.
אני ממליץ בחום.
בלי ג'וקרים אבל, רק FSL בלחיצות והצלבה בסטים של ה BBB.

ממליץ בחום לקרוא את הספרים של וונדלר.
זה נשמע מעולה, כמה זמן לוקחים אימונים של 531 בערך ? איזה אירובי אתה משלב עם זה ? (חשבתי על טבטה), ועוד משהו , אתה לא חושב שלעבור מABCDE מפוצץ נפח לתוכנית כזאת זה טיפה דרסטי לחיטוב ? כי תמיד אומרים שלהישאר עם אותו מבנה תוכנית שהיה במסה בחיטוב.. אשמח אם תסביר לי על זה

פיצולים טיפוסיים לא מתאימים לשום מתאמן טבעי ... לא במאסה ולא בחיטוב.

לגבי השאלה בנושא - חיטוב לא משפיע על תכנית. תכנית נבחרת לפי רמת המתאמן. אם תהרוג את עצמך באירובי ובגרעון קלורי - לא תתקדם / תשמור על משקלי עבודה בשום תכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית