הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להצליח עליית כוח?

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
השיא שלי במתח זה 19(אתמול עשיתי) 😃
אני רוצה להצליח גם עליית כוח אבל נקי ולא יד יד כי זה לא כזה טוב וסתם נראה כמו ילד בן חמש.
שאני מתפס על חומה אני מצליח לטפס כמו עליית כוח אבל במתח אני לא עושה כמובן שבחומה זה שונה קצת.
מה שחשוב לי לדעת איזה רוחב ידיים צריך להיות בשביל עליית כוח וגם איך לתרגל כוח מתפרץ בעליית כוח כי כמו מפגר אני מנסה ומנסה ובסוף אני מבין שכולם לוקחים כמעט תנופה.
איזה שרירים לחזק בשביל העליית כוח?
אםכ אפשר הסבר כמה שיותר מפורט שיעזור לי.

תודה והסירטון השני ממש עזר לי בהבנת הטכניקה בקטע של האיך לעלות.

גבר שאני עושה יד יד לא נוח לי בכלל בכתף וזה נראה לי כמו ילד בן 5 ולא נוח גם.
ומה השיא שלך במתח?
הסרטון הראשון לפי דעתי יותר נוח כי הוא מלמד שם איך לעלות עם הרבה תנופה ובסרטון השני זה הרבה יותר כוח

• פותח/ת השרשור
הסרטון הראשון לפי דעתי יותר נוח כי הוא מלמד שם איך לעלות עם הרבה תנופה ובסרטון השני זה הרבה יותר כוח
צודק בקטע של התנופה אבל מה שהסירטון השני אמר יעזור לי יותר כי הוא אמר שעלייה היא לכיוון השני ולא כמו במתח ולא ידעתי את זה ועשיתי את זה כמו מפגר.
אבל שאני עושה תנופה זה נחשב עליית כוח נקייה?

צודק בקטע של התנופה אבל מה שהסירטון השני אמר יעזור לי יותר כי הוא אמר שעלייה היא לכיוון השני ולא כמו במתח ולא ידעתי את זה ועשיתי את זה כמו מפגר.
אבל שאני עושה תנופה זה נחשב עליית כוח נקייה?
לא,נדיר שהעליית כוח הראשונה שצליח תהיה נקייה
אני עושה 6 עליות כוח אבל לא מצליח אחת נקייה זה אינדיווידואלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית