הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ss עם סט אחד?

אתה בטח מתכוון לסט עבודה עצים אחד והשלמת נפח כלשהי כמו בלינארית או ב 531, כן?
לא, אני מדבר על סט בודד באימון.
אחרת אני לא רואה איך 1x5 פעמיים בשבוע בלחיצות יאפשר התקדמות לאורך זמן מסויים (בתנאי ולא מדובר במתאמן שרק התחיל להתאמן)
זה אפשרי, אבל כמובן שמדובר במתאמנים חדשים לגמרי, נערכו הרבה מחקרים שהשווה שיפור בכוח בין סט אחד לשלושה, רובם המכריע הראה עדיפות לשלושה סטים, אבל עדיין, זה לא אומר שאי אפשר להתקדם באופן הזה. (מסכים שזה לא אופטימלי, ואפילו די טיפשי לכן אני לא ממליץ על זה)

הנה מחקר שנערך על נשים:

Single-vs. Multiple-Set Strength Training in Women. : The Journal of Strength & Conditioning Research

והנה עוד מאמר בנושא:

Single Set vs Multiple Sets

נערך לאחרונה:
מסט אחד אפשר להתקדם בכוח ומסת שריר, ואפילו הדבר הוכח מחקרית אין ספור פעמים.

אבל יש גבול כמה זמן תוכל להתקדם מנפח נמוך כל כך, וכשמדובר בתכנית לכמה חודשים אתה תתקע די מהר, לכן עדיף לעבוד בנפח קצת יותר גדול (3 סטים) ולהתקדם לאורך זמן.

מ3X5 לרדת ל1X5 ולצפות שתהיה התקדמות בכוח ובמסת שריר?בלי שום השלמת נפח מכל סוג שהוא?אם כן אז כולנו מבזבזים את זמננו

חשבתי על זה פעם, אבל יותר בסגנון הלינארית עם 5 סטים פירמידה ומתקדמים כל אימון.
בגלל שהיו לי הרבה כשלים עקב הקושי המנטלי, כי אתה צריך להצליח 3 פעמים משקל שלא עשית בחיים שלך, ובכל אימון יש לך 3 תרגילים כאלה.

לא רואה סיבה שזה לא יעבוד, זה נפח די דומה ל3X5 רק שהוא יותר קל מנטלית כי זה סטים פירמידה, ואם חסר נפח אז אפשר להוסיף עוד סט של 80% לכמה חזרות באימון האחרון של השבוע.

מ3X5 לרדת ל1X5 ולצפות שתהיה התקדמות בכוח ובמסת שריר?בלי שום השלמת נפח מכל סוג שהוא?אם כן אז כולנו מבזבזים את זמננו
אנחנו מבזבזים את זמננו? סלח לי, אבל אתה לא קורא מספיק טוב, הנה לך ציטוטים של עצמי:
יש גבול כמה זמן תוכל להתקדם מנפח נמוך כל כך
לכן עדיף לעבוד בנפח קצת יותר גדול (3 סטים)
שמדובר במתאמנים חדשים לגמרי
מסכים שזה לא אופטימלי, ואפילו די טיפשי לכן אני לא ממליץ על זה

אז כנראה שאתה לא מבזבז את זמנך, אבל שוב, אפשרי להתקדם ככה בשלבים הראשונים של האימונים

הוא התכוון למתאמנים מתחילים

אנחנו מבזבזים את זמננו? סלח לי, אבל אתה לא קורא מספיק טוב, הנה לך ציטוטים של עצמי:

אז כנראה שאתה לא מבזבז את זמנך, אבל שוב, אפשרי להתקדם ככה בשלבים הראשונים של האימונים

הגבתי לך נטו על התגובה בעמוד הראשון,לא היה לי זמן לראות שהוספת את המילים "חדשים לגמרי" להסביר את עצמך בעמוד הזה.
היגיון הכי פשוט אומר שלרדת בנפח מ3X5 ל1X5 לא יעזור לך לעלות במסת שריר או בכוח,במיוחד שכבר בSS הנפח נמוך(מתאים למתחילים)

הגבתי לך נטו על התגובה בעמוד הראשון,לא היה לי זמן לראות שהוספת את המילים "חדשים לגמרי" להסביר את עצמך בעמוד הזה.
היגיון הכי פשוט אומר שלרדת בנפח מ3X5 ל1X5 לא יעזור לך לעלות במסת שריר או בכוח,במיוחד שכבר בSS הנפח נמוך(מתאים למתחילים)
טוב לראות אותך מגיב מידי פעם 😘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית