הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אוכל בריא כמה שאפשר..

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
הי, עשיתי לפני כמה ימים ציט ((במקס ברנר ) אכלתי 2 ופל בלגי עמוס שוקולד , קוקישייק גדול , צנצנת אוריאו די גדולה, וארטיק שוקולד (תוספת חתיכות שוקולד ומקופלדת על הגלידה)

מקווה שלא פירקתי את עצמי אם הארוחה הזאת חחח

ולעניין - אני רוצה לאכול ארוחות ממש בריאות עכשיו ,
ההיתי אוכל 2 קוטג ביום הורדתי ל 1 כדי שירד 1000 נתרן

בעיקרון זה התפריט שלי פחות או יותר :
בוקר - מתאמן על בטן ריקה (מתח 20KG) או עליות כח ללא משקל - ולאחר מכן אוכל 100 גרם שיבולת שועל(על בסיס חלב 200ML) וקוטג 3 אחוז
לאחר מכן בשעה 7-8 בערב אני אוכל את הארוחה השניה שזה 200 גרם אורז ו200 גרם סייטן
ארוחה השלישית אני דוחף שם הכל.. שזה בערך ב 1 בלילה או 12 .. - 200 גרם אורז 200 גרם סייטן 100 גרם שיבולת שועל (על בסיס חלב שוב 200ML) ואגוזי מלך 20 גרם בערך

ערכים תזונתיים סופיים:

סה"כ סימון תזונתי

אנרגיה (קלוריות) 2480
חלבונים (גרם) 177.47
פחמימות (גרם) 309.022
מתוכן סוכרים (גרם) 10
שומנים (גרם) 41.84
מתוכם שומן רווי (גרם) 10.03
מתוכם שומן טראנס (גרם) 0
כולסטרול (מ"ג) 23.5
נתרן (מ"ג) 2723.04
סיבים תזונתיים (גרם) 54

עכשיו ה - 10 סוכרים זה בגלל החלב כדאי להוריד את זה? כי זה עושה את השיבולת שועל יותר טעימה...
ולאחר המאכלים שחושבו אפשר להוסיף גם את השמן קוקוס שהוא משולב אם הסייטן שאני מכין ... ככה שזה עוד קלוריות וירדתי 400 גרם (יום אחר יום)
ההיתי יום ראשון 62.7 יום שני - 62.3 והיום 61.9

משקל 61.9
גובה 1.68
גיל 23
אני אמור לעלות במשקל כשאני אוכל את הדברים האלה בכמויות האלה (חשוב לציין שהכל נשקל במשקל גרמים)
יכול להיות ש "צברתי" חילוף חומרים מהיר יותר בזמן שאני מתאמן , שותה מים יושן כמו שצריך והכל ? ובגלל זה אני יורד במשקל? כי בתכלס אני מנסה מסה בכלל..

איך התפריט? לשנות משהוא ? יש לכם משהוא שיהפוך אותו ל "יותר בריא" ? אשמח לשמוע תגובות הצעות וכו'.

ולעניין - אני רוצה לאכול ארוחות ממש בריאות עכשיו ,
מה זה בריא?

בוקר - מתאמן על בטן ריקה
למה??

(מתח 20KG) או עליות כח ללא משקל - ולאחר מכן אוכל 100 גרם שיבולת שועל(על בסיס חלב 200ML) וקוטג 3 אחוז
אתה לא מתאמן חוץ מזה??

וזה לא מה שהייתי אוכל אם אני מתאמן על בטן ריקה. אבל פשוט לא הייתי מתאמן על בטן ריקה. ו...הייתי מתאמן אולי.

ו200 גרם סייטן
אתה צמחוני?

ובכללי התפריט רע מאוד ולא מגוון בכלל.

• פותח/ת השרשור
מה זה בריא? כמה שיותר אוכל בריאותי ולא זבל חח פחמימות מורכבות אם סיבים חלבון (סייטן) ובלי להכניס יותר מדי שטויות ..

למה?? כי אני קם נגיד ב 10 עושה כמה דברים בבית סידורים שותה בקבוק מים 500ML ומתחיל אימון ואז הולך לעבודה ב 2

אתה לא מתאמן חוץ מזה?? כרגע לא אני כרגע עושה למשל יום ראשון - 8 סטים של 5 עליות מתח + 20KG , ויום לאחר מכן 5 סטים של עליות כח בלי משקל כי אני לא כזה טוב בתרגיל הזה אז כרגע זה בלי משקל, ומנסה פלאנץ ועמידת ידיים בזמני הפנוי בלילה חח.

וזה לא מה שהייתי אוכל אם אני מתאמן על בטן ריקה. אבל פשוט לא הייתי מתאמן על בטן ריקה. ו...הייתי מתאמן אולי.

אתה צמחוני? אני לא אוכל בשר , וטונה לא אכלתי הרבה זמן .. התפריט לא מגוון כל כך כי אין לי מאיפה להביא כל כך הרבה חלבון
ביצים אני מעדיף שלא לאכול (סיבות כאלה ואחרות) , קוטג אני רוצה 1 ביום בגלל ה 1050 נתרן שיש בו וסייטן יש בו 25 גרם חלבון ל 100 G
אם יש לך עוד הצעות אשמח לשמוע ..

ובכללי התפריט רע מאוד ולא מגוון בכלל.

התפריט רע ולא מגוון, פחות מדי ארוחות שפרוסות המרחקים ארוכים האחת מהשניה.
בנוסף, אם אתה אוכל את הכמות הזו ולא עולה במשקל אז תעלה עוד בכמות שאתה אוכל.
תוסיף 500 קלוריות ל RMR שלך ומשם תעלה אם אתה לא עולה במשקל.

פעם הבאה תענה מחוץ לציטוט ולא בתוכו.
או שתצטט שורה שורה (סימון השורה יפתח חלונית קטנה "צטט אותי" תלחץ עליה)

כמה שיותר אוכל בריאותי
אז אוכל בריא זה כמה שיותר בריאותי? תשובה מספקת....(לא). מה זה אוכל בריאותי?

ולא זבל חח
מה זה זבל?

פחמימות מורכבות
מה הכוונה?

למה דווקא סייטן?

ובלי להכניס יותר מדי שטויות
מה זה שטויות?

כי אני קם נגיד ב 10 עושה כמה דברים בבית סידורים שותה בקבוק מים 500ML ומתחיל אימון
אתה קם ב10 ואין לך זמן לארוחת בוקר?

כרגע לא אני כרגע עושה למשל יום ראשון - 8 סטים של 5 עליות מתח + 20KG , ויום לאחר מכן 5 סטים של עליות כח בלי משקל כי אני לא כזה טוב בתרגיל הזה אז כרגע זה בלי משקל, ומנסה פלאנץ ועמידת ידיים בזמני הפנוי בלילה חח.
אז בגדול אתה לא מתאמן אבל עושה מסה. לא מבין איך זה מסתדר. אתה בעצם סתם אוכל הרבה..

אני לא אוכל בשר , וטונה לא אכלתי הרבה זמן .. התפריט לא מגוון כל כך כי אין לי מאיפה להביא כל כך הרבה חלבון
ביצים אני מעדיף שלא לאכול (סיבות כאלה ואחרות) , קוטג אני רוצה 1 ביום בגלל ה 1050 נתרן שיש בו וסייטן יש בו 25 גרם חלבון ל 100 G
אם יש לך עוד הצעות אשמח לשמוע ..
גבינות, עוף?

• פותח/ת השרשור
פעם הבאה תענה מחוץ לציטוט ולא בתוכו.
או שתצטט שורה שורה (סימון השורה יפתח חלונית קטנה "צטט אותי" תלחץ עליה)

אז אוכל בריא זה כמה שיותר בריאותי? תשובה מספקת....(לא). מה זה אוכל בריאותי?

מה זה זבל?

מה הכוונה?

למה דווקא סייטן?

מה זה שטויות?

אתה קם ב10 ואין לך זמן לארוחת בוקר?

אז בגדול אתה לא מתאמן אבל עושה מסה. לא מבין איך זה מסתדר. אתה בעצם סתם אוכל הרבה..

גבינות, עוף?

לא הבנתי אותך בציטוט של השורות אז אני אענה בחוץ אני לא כל כך מבין בפורומים אענה לפי מספר שאלות

1. אוכל בריא - כמה שיותר סיבים והדברים הנחוצים לי לאימונים - שיבולת שועל והמאכלים שרשמתי למעלה בתחילת הפוסט לדעתי הם מצויינים אם יש לך עוד להוסיף יתקבל בכיף

2. זבל - ממתקים , סוכר , בצקים וכו'

3. פחמימה מורכבת כמו אורז, שיבולת שועל (שיש בה גם סיבים תזונתיים)

4. סייטן כי - 25 חלבון ל100 גרם שזה כמו או אפילו טיפה יותר מחזה עוף , וזה המוצר המועדף עלי זה נותן לי את כל מה שאני צריך חלבון , פחות נתרן, מנה טובה בעיקרון

5. תשובה מספר 2 זה אותה שאלה..

6. לפעמים 10 לפעמים 11 וכן זה דיי בעייתי כי איך שאני קם מתארגן טיפה , אני עשיתי סוג של תפריט "מים" שמים הוא חלק מהתפריט ואני צריך למשל לסיים 2 בקבוקים לפני שאני מגיע לארוחה הראשונה ואם אוכל אני לא רוצה להגיע כבד לאימון ..

7. אפשר להגיד שאני מתאמן על הגב הכתפיים ויד אחורית בעיקרון (אם השכיבות שמיכה) אני עוד מחפש אלטרנטיבות לתרגילים במכון ..
ועושה L SIT לפעמים לבטן ...

8. גבינה זה קוטג כאילו.. - ולא עוף בשר ומה שקשור בזה לא
התפריט רע ולא מגוון, פחות מדי ארוחות שפרוסות המרחקים ארוכים האחת מהשניה.
בנוסף, אם אתה אוכל את הכמות הזו ולא עולה במשקל אז תעלה עוד בכמות שאתה אוכל.
תוסיף 500 קלוריות ל RMR שלך ומשם תעלה אם אתה לא עולה במשקל.

כן אני אמשיך עוד יום ככה לראות שזה לא מקרי ואז אני יעלה עוד טיפה קלוריות

• פותח/ת השרשור
מה עם רגליים? סקוואט? דדליפט?
אני לא בחדר כושר אני מנסה למצוא אלטרנטיבות כמו זה למשל :

יש לכם אז הצעות ?
נ.ב ירדתי עוד 400G זה מוזר רצח ...
פעם כשההיתי אוכל את הדברים האלה ההיתי משמין דווקא ירדתי 1.2 קילו ב3 ימים ואני לא זוכר שהקצב חילוף חומרים שלי כזה מהיר...

מה הקטע שאתה עושנ רק מתח ועליות כוח זה יצור לך פערים בגוף וחוסר פרופרציות..

מילא sw תעשה אימון כמו שצריך או שתרשם לחדכ

• פותח/ת השרשור
מה הקטע שאתה עושנ רק מתח ועליות כוח זה יצור לך פערים בגוף וחוסר פרופרציות..

מילא sw תעשה אימון כמו שצריך או שתרשם לחדכ

אני מחפש אלטרנטיבות לאימון אולי אני גם ישלב סקווטים

אני מחפש אלטרנטיבות לאימון אולי אני גם ישלב סקווטים
יש מלא אלטרנטיבות חפש באתרים של sw ותחפש זה הרבה מעבר למתח בשלל צורותיו ועזוב את זה שלדעתי עדיף חדר כושר בכל מצב

למתאמני סטריט יש תמיד גב וידיים גדולות יחסית וכל השאר בפיגור, וזה ניכר לעין בתמונת פרופיל שלך למרות שהיא לא הכי ברורה

• פותח/ת השרשור
יש מלא אלטרנטיבות חפש באתרים של sw ותחפש זה הרבה מעבר למתח בשלל צורותיו ועזוב את זה שלדעתי עדיף חדר כושר בכל מצב

למתאמני סטריט יש תמיד גב וידיים גדולות יחסית וכל השאר בפיגור, וזה ניכר לעין בתמונת פרופיל שלך למרות שהיא לא הכי ברורה
אני לא מוצא אתרים ולא אלטרנטיבות בנתים ואני מחפש די הרבה חח
וכן אני מעדיף את הסטריט וזה נותן פיגור כי סטריט חולים על מתח ומקבילים בגלל זה הפער ככה

אני לא מוצא אתרים ולא אלטרנטיבות בנתים ואני מחפש די הרבה חח
וכן אני מעדיף את הסטריט וזה נותן פיגור כי סטריט חולים על מתח ומקבילים בגלל זה הפער ככה
בוא נגיד שתוכל להמשיך עם זה כתחביב לצד פיתוח גוף רציני ולשלב את זה ביחד וליצור גוף פרופרציונאלי. אבל עזוב הכל כנס לגוגל תרשום סטריט וורקאווט ותכיר תרגילים לחזה לכתפיים וכאלה

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שתוכל להמשיך עם זה כתחביב לצד פיתוח גוף רציני ולשלב את זה ביחד וליצור גוף פרופרציונאלי. אבל עזוב הכל כנס לגוגל תרשום סטריט וורקאווט ותכיר תרגילים לחזה לכתפיים וכאלה
כתפיים אני עושה פלאנץ עמידת ידיים פסודו פוש אפ
חזה זה שכיבות שמיכה יותר

• פותח/ת השרשור
לך לים, יש שם כל מיני מתקנים שיכולים לעזור באימוני סטריט.
אין אני גר בפרדס חנה.. עד שאני יגיע לשם אני אצטרך ללכת לעבודה וגם באיזור איפה שיש ים אין מתקנים =\
אם ההיתי גר בתל אביב, חיפה , נתניה זה היה טוב....
באסה שפה לא משקיעים בכלום ..

ד"א מה ההצעות לגיוון התפריט שאמרתם? יש לכם הצעות טובות ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית