הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להגיע למצב אסתטי

• פותח/ת השרשור Kapara
  • פורסם בתאריך

Kapara

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
3
71
0
אהלן, שאלה, זאת התמונה היחידה שיש לי כרגע על המחשב שלי, של לפני ואחרי החיטוב שלי.

---------------- לא לשכוח לעלות את התמונה -------------------

idhLpQk.jpg

אבל זה לא הנושא.

המטרה שלי היא להגיע למצב אסתטי, משהו כזה בערך - 10 % Body fat‏ - חיפוש ב-Google

כאילו, לא יותר מדי, משהו באיזור, פשוט להראות טוב, איך אני יכול להגיע לדבר כזה, מה חסר לי חוץ ממסה ?

איך אני יכול להגיע לדבר כזה, מה חסר לי חוץ ממסה ?
חוץ ממסה צריך המון משמעת עצמית להקפיד על אימונים ותזונה מדוייקת, גנטיקה מתאימה, וחומרים כאלה ואחרים.
וגם עם הדברים שאמרתי זה עבודה קשה שלוקחת הרבה זמן להגיע לזה.

• פותח/ת השרשור
חוץ ממסה צריך המון משמעת עצמית להקפיד על אימונים ותזונה מדוייקת, גנטיקה מתאימה, וחומרים כאלה ואחרים.
וגם עם הדברים שאמרתי זה עבודה קשה שלוקחת הרבה זמן להגיע לזה.

אילו תוכניות עושים בד"כ בשביל להגיע למצב כזה ? בודיבילדינג או SS ? מה זאת אומרת גנטיקה ? כל המסומורף אקומורף וכו' ? ולגבי החומרים האחרים, אילו לדוגמא ?

אני לא רוצה להגיע למצב אסתטי ממש, אני רוצה להגיע לגוף יפה, לא דוגמן.

• פותח/ת השרשור
אחי הבחור בתמונה ששמת זה ריאן טרי , מתחרה בקטגוריית מן פיזיק פרו באולימפיה .... לא יותר מידי ...?

סתם נתתי דוגמא, לא התכוונית שאני רוצה להגיע למצב אסתטי כמו דוגמן, מצב אסתטי שאני יוכל להסתובב בתל אביב עם חזה גדול ו6 קוביות וסוף סוף ללכת עם גב זקוף.

מסת שריר גבוהה+אחוז שומן נמוך.
חוץ ממה שרשמתי למעלה יש עניין גנטי, כלומר איך יראו השרירים שלך מבחינת הצורה שלהם(יש לזה מרכיב חשוב מאוד באסתטיקה).

מעבר למה שרשמו לך החברים פה אני רוצה להוסיף משהו..
יפה שאתה שואף להגיע רחוק ואם תהיה מספיק רציני ותשקיע גם זה יבוא, אבל.. לדעתי תציב מטרות יותר קצרות טווח כל פעם ותעמוד ביעדים שלך ומפעם לפעם ואחרי כל הגעה למטרה תציב חדשה עד שתגיע למה שאתה רוצה..

להציב מטרה כזאת מהתחלה זה יכול לגרום לך לאבד מוטיבציה כי להגיע לגוף בסטייל הזה לוקח המון המון המון זמן..
שורה תחתונה, מטרות קצרות טווח יעשו את הדרך ליותר מהנה ויותר יעילה

תקרא, תלמד להתאמן כמו שצריך, תלמד לאכול כמו שצריך וזה יגיע רק צריך זמן.. בהצלחה..

לפי התמונות שפרסמת נראה שאתה רק בתחילת גיל ההתבגרות, אז במידה ולא נולדת בידיוק עם הגנטיקה הנכונה, ורואים שלא, כנראה ריבועים וחזה גדול ומבנה אסתטי מאוד לא יהיה לך בקרוב, אבל היתרון הוא שלהשתפר אתה כן יכול, ואם תתאמן בעקביות, כן יהיו לזה תוצאות רציניות בהמשך, שכן אימונים יכולים להשפיע על איך גיל ההתבגרות ישפיע עליך ואפילו יכולים להשפיע במידה מסוימת על הגנטיקה שלך

קודם כל ,כל הכבוד,רואים אצלך שינוי ניכר..
מסכים עם הנאמר,כדי לעמוד ביעד הסופי תצטרך להציב לעצמך מטרות קצרות טווח ולהמשיך להתמיד עד שתשיג כל אחת מהן..תתחיל מעליה במסה עם תפריט מאוזן ונכון,עם אימונים סדירים ושינה טובה.
אחרי שתהיה מרוצה מהגודל תוכל להתחיל בתכנית חיטוב איטית ונכונה שפשוט תגרום לשרירים שלך לבלוט-כלומר ירדו אחוזי שומן וקווי המתאר של השריר יהיו בולטים יותר לעין.
אני מזכיר כל זה יצליח רק עם תזונה נכונה ואימונים סבירים(--לא --כל המרבה הרי זה משובח,לכל מתאמן הרמה שלו).
שיהיה לך הרבה בהצלחה..עם הזמן תכיר אץ הגוף שלך ואני בטוח שתגיע למטרות...ממליץ לך לקרוא קצת מאמרים כדי לנפץ מיתוסים שאולי קיימים אצלך.ובכלל כדי להבין יותר מה אתה עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית