הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעה בירידה במשקל

• פותח/ת השרשור yeezy
  • פורסם בתאריך

yeezy

משתמש פעיל
864
216
נק' מוניטין:
363
864
216
שלום חברים.
התחלתי לפני שבועיים חיטוב, RMR זה 2300.
עושה 4 אימוני משקולות בשבוע ובסיום כל אימון 20-30 דקות אירובי.

בניתי לי תפריט של 1800-1900 קלוריות בערך עם התפלגות של 190 גרם חלבון, 80 גרם שומן ו 60-80 גרם פחמימה.

אני תמיד נשקל באותו היום בבוקר, לרוב לאחר השירותים.

התחלתי ממשקל 86.9
לאחר שבוע 85.5
היום 85.5

חשוב לציין שעדיין לא ביצעתי העמסה והיא מתוכננת למחר, האם זה בגלל זה?

אתה אוכל מעט מאוד! קלוריות יחסית למשקל שלך. נשמע מעט לא סביר שאתה לא יורד כבר על ההתחלה.

יכול להיות שמדובר בקפיצה זמנית במשקל, משקל בדרך כלל לא יורד בצורה רציפה אלה עולה ויורד בהתאם לאוכל והנוזלים שהגוף ספח, תמשיך לבדוק עוד יום יומיים בבוקר ותראה אם אתה עדיין תקוע.

העמסות מתחילות להיות ממש רלוונטיות כשאתה באחוז שומן נמוך, אאז תלוי עד כמה אתה רזה.

אתה לא פעיל בכלל לאורך היום? זו כמות הקלוריות שצריך במנוחה. כשאני שקלתי כמוך הייתי צריך 2600 בשביל לשמור על אותו המשקל ואני לא ממש פעיל.

• פותח/ת השרשור
אתה לא פעיל בכלל לאורך היום? זו כמות הקלוריות שצריך במנוחה. כשאני שקלתי כמוך הייתי צריך 2600 בשביל לשמור על אותו המשקל ואני לא ממש פעיל.
הגובה שלי 1.88 משקל 85.5, לפי המדריך צריך 500 מתחת לתחזוקה ואפשר גם יותר.
לפי הנוסחא המדריך הrmr שזה התחזוקה פלוס פעולות בסיסיות יוצא לי 2230, עיגלתי ל2300 ומזה הורדתי 500.

אבל זה לא העניין, העניין הוא למה נתקעתי ככה.

כמו שכתבתי לך לא בטוח שנתקעת. משקל לא תמיד יורד בצורה קבועה אלה לפעמים בקפיצות בגלל שאוגרים נוזלים. תחכה עוד כמה ימים ותבדוק בבוקר אחרי שהכליות ניקו מהגוף את הנוזלים בלילה וכך תראה אם אתה יורד.

כמו כן, לפי החוק מותרת סטייה של 20% מהקלוריות שכתובות בתווית של מוצרי המזון אז יכול להיות שאתה אוכל יותר קלוריות ממה שאתה חושב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית