הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז איך להתחיל מחדש ? (14 וחצי)

• פותח/ת השרשור YuvaLR
  • פורסם בתאריך

YuvaLR

משתמש מתחיל
75
7
נק' מוניטין:
-54
75
7
LIFE &FITNESS רמת''ש
אז חזרתי להתאמן אחרי זמן מה ואני רוצה לנצל את הקיץ כדי לגדול קצת .. אני רוצה להיות עם תפריט מסודר אבל כל פעם שאני מנסה אני לא יכול להקפיד בגלל שלפעמים דברים חסרים לי וזה מוריד לי מהמוטיבציה..

אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי לבנות תפריט כי המאמרים פה אני אישית לא מבין אותם (אולי זה כי אני דפוק ) וכל פעם שאני מנסה לבנות לעצמי תפריט משהו קוטע אותי באמצע .. יש לי גיינר של דיימטייז שיכול להוות לי גם תחליף לאוכל אבל אני רוצה תפריט מסודר כדי לממש את הפוטנציאל שלי...

לא יודע אם זה חשוב אבל הנתונים שלי הם
גובה : 175
משקל : 67

אשמח לקבל עזרה תודה רבה!!

אז חזרתי להתאמן אחרי זמן מה ואני רוצה לנצל את הקיץ כדי לגדול קצת .. אני רוצה להיות עם תפריט מסודר אבל כל פעם שאני מנסה אני לא יכול להקפיד בגלל שלפעמים דברים חסרים לי וזה מוריד לי מהמוטיבציה..

אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי לבנות תפריט כי המאמרים פה אני אישית לא מבין אותם (אולי זה כי אני דפוק ) וכל פעם שאני מנסה לבנות לעצמי תפריט משהו קוטע אותי באמצע .. יש לי גיינר של דיימטייז שיכול להוות לי גם תחליף לאוכל אבל אני רוצה תפריט מסודר כדי לממש את הפוטנציאל שלי...

לא יודע אם זה חשוב אבל הנתונים שלי הם
גובה : 175
משקל : 67

אשמח לקבל עזרה תודה רבה!!
אף אחד לא ישב לבנות לך תפריט, זה עבודה ארוכה.

ישמלך 2 אפשרויות:
הראשונה לקרוא את המאמר: המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

האפשרות השניה היא להרשם כאן באתר לייעוץ אישי.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא ישב לבנות לך תפריט, זה עבודה ארוכה.

ישמלך 2 אפשרויות:
הראשונה לקרוא את המאמר: המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

האפשרות השניה היא להרשם כאן באתר לייעוץ אישי.
קראתי אותו כבר כמה פעמים ועדיין לא יוצא לי תפריט טוב.. התפריטים המוכנים אצלכם הם טובים ? אם אני אקח נגיד את של ה65 ויוסיף קצת זה יהיה טוב ? אני שוקל 67

קראתי אותו כבר כמה פעמים ועדיין לא יוצא לי תפריט טוב.. התפריטים המוכנים אצלכם הם טובים ? אם אני אקח נגיד את של ה65 ויוסיף קצת זה יהיה טוב ? אני שוקל 67
אתה יכול לקחת את ה65 כמו שהוא. כן הם טובים, אני לא ממליץ עליהם כי עדיף להרכיס לבד.

מה יצא לך? תפרסם ואעזור לך לתקן

אל תשכח שאתה צריך יותר קלוריות בגלל שאתה בגיל ההתבגרות, ואתה גדל בנוסף למסת שריר, כמה בידיוק אי אפשר לדעת
ממליץ לך פשוט לאכול בריא וכמה שיותר, בלי לספור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית