הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה חדש

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
החלטתי לשנות את התפריט, להוריד קצת מוצרי חלב (רוב החלבון שלי הגיע מהם ונמאס) ולהוסיף מקורות חלבון ושומן אחרים (טונה ואבוקדו או חמאת בוטנים טבעית)

הערות-
1. הלחם קל בכוונה, כי כשאני אגיע למצב שאני אתקע אני אהיה רגילה לנפח ואחליף ללחם רגיל.
2. אופציה במקום 40 גרם אבוקדו- 10 גרם חמאת בוטנים טבעית, יוצא אותם ערכים.
3. כשאני אתקע אני אוסיף פחמימות.
4. זאת שאלה- כמות שומן כזאת היא בסדר במסה? בהתחשב במשקל שלי (44) זה יוצא 1.5 גרם לקילו.

תודה מראש 😁

14658235845201307815330.jpg

התפריט נראה סבבה, אני אישית הייתי פחות נשאר קבוע לתפריט מדוייק ופשוט מחלק את החלבון פחמימה ושומן למנות שוות ודואג שכאילו אני אוכל במהלך היום את כל המנות שלי נגיד פה בתפריט החלבון הוא 136 גרם (אני אעגל ל150 יותר קל) אז זה 5 מנות של 30 גרם ופשוט כל פעם שאת אוכלת משהו של 30 גרם חלבון להוריד מנה אחת ככה אז שאת מגיעה ל0 מנות ביום, ככה יש לך יד חופשית על מה לאכול במהלך היום וזה לא משעמם וגם את סוגרת את כל התפריט שלך בנוחות
ככה גם עם שומן ופחמימה, אבל אם יותר נוח לך מוצרים ספציפיים שקבוע לך מה לאכול וכמה אז לכי עם זה.
ואין בעיה עם השומן כבר אמרתי לך את זה פעם או פעמיים אם אני לא טועה
ואישית הייתי הולך על חמאת בוטנים, יותר טעים:P:

• פותח/ת השרשור
התפריט נראה סבבה, אני אישית הייתי פחות נשאר קבוע לתפריט מדוייק ופשוט מחלק את החלבון פחמימה ושומן למנות שוות ודואג שכאילו אני אוכל במהלך היום את כל המנות שלי נגיד פה בתפריט החלבון הוא 136 גרם (אני אעגל ל150 יותר קל) אז זה 5 מנות של 30 גרם ופשוט כל פעם שאת אוכלת משהו של 30 גרם חלבון להוריד מנה אחת ככה אז שאת מגיעה ל0 מנות ביום, ככה יש לך יד חופשית על מה לאכול במהלך היום וזה לא משעמם וגם את סוגרת את כל התפריט שלך בנוחות
ככה גם עם שומן ופחמימה, אבל אם יותר נוח לך מוצרים ספציפיים שקבוע לך מה לאכול וכמה אז לכי עם זה.
ואין בעיה עם השומן כבר אמרתי לך את זה פעם או פעמיים אם אני לא טועה
ואישית הייתי הולך על חמאת בוטנים, יותר טעים:P:

תודה על התגובה 😃
ויותר נוח לי ככה כי אני נורא בעייתית באוכל ובלי תפריט אני אלך לאיבוד..
בחיים לא אכלתי חמאת בוטנים אבל כולם מתלהבים מזה אז אמרתי יאללה ננסה

תודה על התגובה 😃
ויותר נוח לי ככה כי אני נורא בעייתית באוכל ובלי תפריט אני אלך לאיבוד..
בחיים לא אכלתי חמאת בוטנים אבל כולם מתלהבים מזה אז אמרתי יאללה ננסה

חמאת בוטנים טעימה זה סקיפי אבל היא מלאה בשומן טראנס
אז תקני B & D שהוא גם סבבה יש את הירוק שהוא טבעי פחות טעים ויש את האדום שהוא עם תוספת סוכר אז הוא סבבה
הBD מגיעות נוזליות אז שימי במקרר יום שלם לפני הפעם הראשונה שתאכלי ותערבבי לפני כל פעם סתם כי זה נוח ומערבב הכל כי לפעמים השמן עולה

• פותח/ת השרשור
חמאת בוטנים טעימה זה סקיפי אבל היא מלאה בשומן טראנס
אז תקני B & D שהוא גם סבבה יש את הירוק שהוא טבעי פחות טעים ויש את האדום שהוא עם תוספת סוכר אז הוא סבבה
הBD מגיעות נוזליות אז שימי במקרר יום שלם לפני הפעם הראשונה שתאכלי ותערבבי לפני כל פעם סתם כי זה נוח ומערבב הכל כי לפעמים השמן עולה

תודה 😃
לשמור אותה במקרר?

לא חשבתי על זה. אבל אני מנצל את זה שהיא נוזלית ומערבב עם השייק חלבון.
כנ"ל, האם יש יתרון בזה שהיא במקרר מבחינת התוקף ? כי אני פשוט אוכל אותה ככה.
עוד יתרון של הB&D זה שיש חבילות של קילו, אם זה היה שני קילו הייתי קונה גם אותן.

גם ככה אני אצטרך לדעתי להוסיף בערך 200 קלוריות אז אני אוסיף אותך מפחמימה
נכון, אך זה לא סותר את העובדה שכבר עכשיו ניתן להעלות פחמימה על חשבון חלבון. גם אם את מתאמנת כבד, מספיק לך 2.2g חלבון לכל קילו מ"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית