הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחמנייה במסה ועוד משהו

Tal Nissim

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
היי אני רוצה לדעת עם מותר לאכול לחמניות במסה אם זה רצוי ועוד משהו אם נגיד אין לי את היכולת לאכול את השמונה הארוחות ביום גיימר יעזור לי במשהו שאני יוכל לוותר על ארוחות שהשגתי את הערכים שלהן מהגינר?

אפשר לאכול לחמניות - לא להתבסס על זה. תגוון את מקורות הפחמימות

וכן - גיינר נועד לעזור לאכול כשקשה תחליף ארולה עם אותם ערכים בגיינר

• פותח/ת השרשור
אפשר לאכול לחמניות - לא להתבסס על זה. תגוון את מקורות הפחמימות

וכן - גיינר נועד לעזור לאכול כשקשה תחליף ארולה עם אותם ערכים בגיינר
אני מקבל פחמימות גם מאיזה 400 גרם אורז שאני אוכל ביום
אין שום צורך לאכול 8 ארוחות ביום. גם לא 5.
העיקר שתגיע לערכים היומיים שאתה צריך להגיע.

אני לא מצליח לצמצם את זה ל 5 אתה חושב שגיינר יעזור לי לצמצם את מספר הארוחות ?

כיצד התפריט שלך בנוי? ומהם הערכים הסופיים?

• פותח/ת השרשור
גם את זה תפצל, אל תאכל מדבר אחד או שניים את כל הקלוריות ממקור מסויים.
זה מתפצל לשתי ארוחות של 200 גרם ואני לא מכיר עוד מקור לפחמימה חוץ מלחם ומאורז
כיצד התפריט שלך בנוי? ומהם הערכים הסופיים?
אני לא יודע אחשלי שהוא מתאמן כבר המון זמן בנה לי את התפריט ואמר שזה תפריט למסה

זה מתפצל לשתי ארוחות של 200 גרם ואני לא מכיר עוד מקור לפחמימה חוץ מלחם ומאורז
קורנפלקס, פסטה, שיבולת שועל, בטטה, תפו"א, קינואה, בורגול, כוסמת, להמשיך?

אני לא יודע אחשלי שהוא מתאמן כבר המון זמן בנה לי את התפריט ואמר שזה תפריט למסה
זה שמישהו מתאמן x זמן או מרים y משקל לא אומר שהוא יודע להכין תוכניות תזונה נכונות.

והכוונה בשאלה הייתה מה אתה אוכל? תכתוב את התפריט

• פותח/ת השרשור

זה שמישהו מתאמן x זמן או מרים y משקל לא אומר שהוא יודע להכין תוכניות תזונה נכונות.

התפריט:
ארוחה ראשונה
לחמנייה עם חביתה
ארוחה שנייה
חצי גביע קוטג׳ 5 אחוז בלחמנייה
ארוחה שלישית
לחמנייה עם פסטרמה/ אורז עם חזה עוף
ארוחה רביעית
לחמנייה עם פסטרמה / אורז עם חזה עוף / שניצל / כנפיים / עוף בגריל
אחרי אימון
טונה + 2 תמרים / תפוח / אפרסק / בננה
ארוחה שישית
קורנפלקס

שלחתי לך את התפריט הוא טוב בכלל?

יותר מידי לחמניות לפי דעתי תשלב יותר אורז, כוסמת, פסטה חיטה מלאה והלחמניות שיהיו מלאות

יותר מידי לחמניות לפי דעתי תשלב יותר אורז, כוסמת, פסטה חיטה מלאה והלחמניות שיהיו מלאות
למה חיטה מלאה ולחמניות מלאות? לא טעים! אם הסיבה מבחינתך היא סיבים תזונתיים ואינדקס גליקמי - זה זניח וניתן לקבל ממקורות אחרים

• פותח/ת השרשור
תקשיב הקטע עם הלחמניה עם פסטרמה זה אם אין אוכל שזה ביום שישי בדרך כלל אז יוצא של כולה שתי לחמניות ביום
ואני אוכל יחסית די הרבה אורז בערך 400 במשך היום
למה חיטה מלאה ולחמניות מלאות? לא טעים! אם הסיבה מבחינתך היא סיבים תזונתיים ואינדקס גליקמי - זה זניח וניתן לקבל ממקורות אחרים
אני לא מביו למה אנשים לא אוהבים לשים לחמניות בתפריט כזה עוד במסה כולה שתי לחמניות ביום

תקשיב הקטע עם הלחמניה עם פסטרמה זה אם אין אוכל שזה ביום שישי בדרך כלל אז יוצא של כולה שתי לחמניות ביום
ואני אוכל יחסית די הרבה אורז בערך 400 במשך היום
אני לא מביו למה אנשים לא אוהבים לשים לחמניות בתפריט כזה עוד במסה כולה שתי לחמניות ביום
האם הבנת שאמרת שלא כדאי לצרוך לחמניות במאסה (או בכלל)? אמרתי שלא חייב לאכול לחמניות מלאות, מאחר והן לא טעימות. לחם לבן מספיק טוב ועם מספיק סיבים, ויטמינים ומינרלים ביתר המזון בתפריט - אין בעיה לשלבו

• פותח/ת השרשור
האם הבנת שאמרת שלא כדאי לצרוך לחמניות במאסה (או בכלל)? אמרתי שלא חייב לאכול לחמניות מלאות, מאחר והן לא טעימות. לחם לבן מספיק טוב ועם מספיק סיבים, ויטמינים ומינרלים ביתר המזון בתפריט - אין בעיה לשלבו
אני לא רוצה להישמע מטומטם אבל מה זאת אומרת אתה יכול להסביר לי מה הבעיה בתפריט פשוט כי אנילא מבין מה אתם אומרים אני ממש מבולבל

אני לא רוצה להישמע מטומטם אבל מה זאת אומרת אתה יכול להסביר לי מה הבעיה בתפריט פשוט כי אנילא מבין מה אתם אומרים אני ממש מבולבל
אין בעיה
ניתן לשלב לחם בתפריט ואין צורך להימנע
לגבי השאלה על גיינר - תמיד עדיף לצרוך מזון מוצק מאשר גיינר. גיינר הוא "מפלט אחרון" למי שבאמת מתקשה או לא יכול לצרוך מספיק קלוריות למול התפריט היומי שלו. התבססות על מזון מוצק מוסיפה לתפריט ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים, אנטי-אוקסידנטים, חומצות שומן חיוניות וכו'. כמו כן אכלת מזון מוצק מיטיבה עם העיכול וגורמת לקיבה להתרחב מעט ולהיות סבילה לכמות מזון גדולה יותר, שכנראה ותבוא בהמשך (מדבר על תפריט מאסה)

• פותח/ת השרשור
אין בעיה
ניתן לשלב לחם בתפריט ואין צורך להימנע
לגבי השאלה על גיינר - תמיד עדיף לצרוך מזון מוצק מאשר גיינר. גיינר הוא "מפלט אחרון" למי שבאמת מתקשה או לא יכול לצרוך מספיק קלוריות למול התפריט היומי שלו. התבססות על מזון מוצק מוסיפה לתפריט ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים, אנטי-אוקסידנטים, חומצות שומן חיוניות וכו'. כמו כן אכלת מזון מוצק מיטיבה עם העיכול וגורמת לקיבה להתרחב מעט ולהיות סבילה לכמות מזון גדולה יותר, שכנראה ותבוא בהמשך (מדבר על תפריט מאסה)
חחח סליחה אבל חפירה אחרונה לפי מה שהבנתי אז התפריט שלי טוב ? נכון חח
ממש סליחה על החפירה זה מסה ראשונה שלי עד עכשיו רק ירדתי במשקל והייתי על ניטרלי

Back
למעלה תחתית