היי אני מתעמל מחודש מרץ ( השנה )
בעקרון אני מרים משקולת ( יש לי אחת ) של 7.5 קילו הרמות רגילות ולפעמים גם כזה למעלה כזה ( מעל לכתף )
עושה כ-15 כפיפות בטן 3 סטים ( בהתחלה זה לא השפיע ואז ראיתי איך עושים כפיפות שבאמת מזיזות )
ורוכב על אופניים כחצי שעה ( אני לא כזה טיפוס של ריצות לא יודע .. זה הכרחי ? )
ומתח בהתחלה בכלל לא יכולתי לעשות וכעת אני יכול לעשות עד 3 עליות ( ההתחלה היא לא מתלייה .. ) זה קצת אבל בשבילי זה די שיפור בשביל אחד שאף פעם לא הצליח 😃
מקבילים אני עושה 10 3 סטים
וזהו בעקרון ושכיבות שמיכה 10-15 3 פעמים
ואני אגיד את האמת רואים שיפור כאילו בידיים וכתפיים ואפילו טיפה ברגליים אבל תאכלס אני מרגיש שאני לא כזה זז ..
אני שוקל 77-78 ואני 1.88 כזה ~1.90
אני רוצה לשפר את החזה וראיתי מלא ״ העלאה במסה ״ ואז ״חיטוב ״ וכל מיני
ולהגיד את האמת זה נשמע לי כמו שטויות אני לא רוצה להתחיל להיות עכשיו גורו של ספורט אני עושה ספורט בשביל הרגשה טובה פנאי וגם להראות טוב 😃
אשמח לעצות .. בעקרון בתזונה אני אוכל כל דבר .. חטיפים פירות ירקות הכל הכל
בעקרון אני מרים משקולת ( יש לי אחת ) של 7.5 קילו הרמות רגילות ולפעמים גם כזה למעלה כזה ( מעל לכתף )
עושה כ-15 כפיפות בטן 3 סטים ( בהתחלה זה לא השפיע ואז ראיתי איך עושים כפיפות שבאמת מזיזות )
ורוכב על אופניים כחצי שעה ( אני לא כזה טיפוס של ריצות לא יודע .. זה הכרחי ? )
ומתח בהתחלה בכלל לא יכולתי לעשות וכעת אני יכול לעשות עד 3 עליות ( ההתחלה היא לא מתלייה .. ) זה קצת אבל בשבילי זה די שיפור בשביל אחד שאף פעם לא הצליח 😃
מקבילים אני עושה 10 3 סטים
וזהו בעקרון ושכיבות שמיכה 10-15 3 פעמים
ואני אגיד את האמת רואים שיפור כאילו בידיים וכתפיים ואפילו טיפה ברגליים אבל תאכלס אני מרגיש שאני לא כזה זז ..
אני שוקל 77-78 ואני 1.88 כזה ~1.90
אני רוצה לשפר את החזה וראיתי מלא ״ העלאה במסה ״ ואז ״חיטוב ״ וכל מיני
ולהגיד את האמת זה נשמע לי כמו שטויות אני לא רוצה להתחיל להיות עכשיו גורו של ספורט אני עושה ספורט בשביל הרגשה טובה פנאי וגם להראות טוב 😃
אשמח לעצות .. בעקרון בתזונה אני אוכל כל דבר .. חטיפים פירות ירקות הכל הכל