הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתעמל כבר זמן מה וזקוק לעצות לשיפור

• פותח/ת השרשור Roy115
  • פורסם בתאריך

Roy115

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי אני מתעמל מחודש מרץ ( השנה )

בעקרון אני מרים משקולת ( יש לי אחת ) של 7.5 קילו הרמות רגילות ולפעמים גם כזה למעלה כזה ( מעל לכתף )

עושה כ-15 כפיפות בטן 3 סטים ( בהתחלה זה לא השפיע ואז ראיתי איך עושים כפיפות שבאמת מזיזות )

ורוכב על אופניים כחצי שעה ( אני לא כזה טיפוס של ריצות לא יודע .. זה הכרחי ? )

ומתח בהתחלה בכלל לא יכולתי לעשות וכעת אני יכול לעשות עד 3 עליות ( ההתחלה היא לא מתלייה .. ) זה קצת אבל בשבילי זה די שיפור בשביל אחד שאף פעם לא הצליח 😃

מקבילים אני עושה 10 3 סטים

וזהו בעקרון ושכיבות שמיכה 10-15 3 פעמים

ואני אגיד את האמת רואים שיפור כאילו בידיים וכתפיים ואפילו טיפה ברגליים אבל תאכלס אני מרגיש שאני לא כזה זז ..

אני שוקל 77-78 ואני 1.88 כזה ~1.90

אני רוצה לשפר את החזה וראיתי מלא ״ העלאה במסה ״ ואז ״חיטוב ״ וכל מיני

ולהגיד את האמת זה נשמע לי כמו שטויות אני לא רוצה להתחיל להיות עכשיו גורו של ספורט אני עושה ספורט בשביל הרגשה טובה פנאי וגם להראות טוב 😃

אשמח לעצות .. בעקרון בתזונה אני אוכל כל דבר .. חטיפים פירות ירקות הכל הכל

אני לא בטוח איזה עצות אתה מצפה לקבל. אם אתה רוצה לראות תוצאות משמעותיות אתה צריך להשקיע קצת יותר מ"מרים משקולת רגיל ולמעלה כזה ואוכל על דבר מכל דבר". אם אצה רוצה רק להעביר את הזמן והרגשה טובה אז תעשה מה שמעביר לך את הזמן בכיף ועודה הרגשה טובה.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז מה אתה מציע 😃

מה שאני מציע תלוי מה אתה רוצה להשיג ומה אתה מוכן לעשות בשביל זה.

אם אתה תמשיך לעשות דברים בצורה של "חפיף" ככה גם התוצאות ייראו - מבטיח לך שלא תהיה מרוצה מזה.
אתה רוצה להשתפר? תתחיל לקרוא, תתחיל לקחת את מה שאתה עושה ברצינות, תתחיל להציב לעצמך מטרות ברורות.

Back
למעלה תחתית