עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה חרא ציוד? כרגע אין לי כלוב אין מה לעשות, זה עדיף מ-0 אבל איך זה קשור בכלל לטכניקה?אוקיי, דבר ראשון חרא ציוד. מזכיר לי את האימונים שלי בבסיס.
דבר שני לא רואים את כל הרגל כך שאין לי יכולת לדעת מה הזווית של הקרסול והאם העקב מתרומם.
אבל מנקודת המבט הזאת יש לך קריסה של הרגליים קדימה וכנראה שהעקב מתרומם.
לא באתי להעיר אלא להשתתף בצערך, אם אתה לוקח קשה הומור או סתם תגובה כללית אז סליחה.מה חרא ציוד? כרגע אין לי כלוב אין מה לעשות, זה עדיף מ-0 אבל איך זה קשור בכלל לטכניקה?
ובכללי לא הבנתי כל כך מה זאת אומרת קריסה של הרגליים קדימה וכל זה...
לא קשור ללוקח הומור קשה חח פשוט לא הבנתי, בקרוב אני קונה כלוב גם ככה 😛לא באתי להעיר אלא להשתתף בצערך, אם אתה לוקח קשה הומור או סתם תגובה כללית אז סליחה.
בכל מקרה המטרה בסקוואט היא לשבת אחורה ככל שניתן ולא לרדת למטה.
אתה יורד למטה ובגלל שהרגליים שלך ארוכות הברכיים יוצאות מקו האצבעות. (נכון שאין בעיה שהן יצאו קדימה אבל אצלך זה כנראה מלווה בהרמה של העקב).
בכללי ברמה שלך הייתי ממליץ לך ללכת למאמן שידריך אותך ומשם להמשיך ולא להיות כמוני שטיפס עד 120 קילו והיה חודשיים במיטה בגלל אותה הבעיה שלך.
עד שלא אקנה כלוב זה מה יש, עדיף מכלום לא?הברכיים שלך לא יוצאות מספיק קדימה!
ואל תנסה לשבת אחורה..התנועה אמורה להיות אנכית בסוג הזה של הסקוואט לכן תעיף תברכיים חזק ותנסה אם כבר לשבת בין העקבים שלך ולא אחורה.
חזה בחוץ נשימה ארוכה ובלה בלה בלה תעלה עוד סרטון.
אבל לפני הכל תנסה לארגן דרך אלטרנטיבית לקחת את המוט..זו לא צורה
לא ראיתי את ריפטו מלמד HB האמת אבל אולי אלן טרול יהיה מספיק.