הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לינארית בחיטוב גם בלחיצות ?

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
עכשיו אני עושה בלחיצות משהו שבניתי בסגנון של
אימון לחיצות1: בנצ 3X5 ואז פרס 3X10
אימון לחיצות 2: פרס 3X5 בנצ 4X10
זה עובד יפה ואני מתקדם כל שבוע הקטע הוא שהגזמתי קצת עם העלייה במשקל (10 קג בשלושה חודשים בערך) ואני צריך לחטב ,
איזה תכנית אתם ממליצים בחיטוב ? סקוואט ודדליפט ברור שבלינארית (זה גם מה שעשיתי עד עכשיו) אבל מה בלחיצות ?

למה שלא תמשיך במה שאתה עושה ואם תרגיש בהמשך שאתה מתקשה להתאושש אז תתחיל לקצץ מהסטים של העשיריות?

• פותח/ת השרשור
למה שלא תמשיך במה שאתה עושה ואם תרגיש בהמשך שאתה מתקשה להתאושש אז תתחיל לקצץ מהסטים של העשיריות?
כי לפי מה שהבנתי בחיטוב חשוב התדירות ואצלי אני עושה לחיצות פעמיים בשבוע ובלינארית זה 3 פעמים בשבוע לחיצות

או שהתדירות לא כזה חשובה והבנתי לא נכון ומה שחשוב זה הנפח הכולל השבועי ?

אבל אתה עושה גם בנץ' וגם פרס כל אחד פעמיים בשבוע, מספיק תדירות. חוץ מזה אני חושב שעדיף להישאר עם משהו כל עוד זה עובד.

• פותח/ת השרשור
אבל אתה עושה גם בנץ' וגם פרס כל אחד פעמיים בשבוע, מספיק תדירות. חוץ מזה אני חושב שעדיף להישאר עם משהו כל עוד זה עובד.
אם זה מספיק תדירות אז סבבה , וזה עובד גם בגלל המאזן החיובי ... אני אשמח להתקדם בלחיצות במאזן שלילי (אם זה אפשרי בכלל) אז חשבתי אם הלינארית של ביל מתאימה לזה בגלל הנפח הנמוך

וזה עובד גם בגלל המאזן החיובי
כמובן שהמאזן החיובי משפיע מאוד, אבל זה לא אומר שברגע שנכנסים לחיטוב צריך לקצץ את כל הנפח.
אני אשמח להתקדם בלחיצות במאזן שלילי (אם זה אפשרי בכלל)
יש אנשים שכן מתקדמים במידה מסויימת. גם אם לא תתקדם, לשמר את הקיים תוך ירידה במשקל זה גם טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית