הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתקדם במשקלים ובמשקל גוף

elielch

משתמש מתחיל
24
2
נק' מוניטין:
2
24
2
גובה 1.75
משקל 60

תפריט שלי בערך ככה:
בוקר 8-
שיבולת שועל כוס + סקופ חלבון סינטה 6
2 ביצים עם מלאווח או טוסט טונה וגבינה צהובה

צהריים 11-12
אורז ועוף או אורז חזה עוף עם תפוח אדמה ועוד בסגנון

אחרי זה ב3 שוב כמו בצהריים

5-6 אימון , אחרי אימון סקופ וחצי של ELITE DYMATIZE

7-8 מגיע לבית אוכל שוב אורז עם חזה עוף וכאלה כמו בצהריים

10 אוכל שוב
ואז לפני שינה סקופ של עלית גורמה

אני יודע שזה הרבה אבקות אבל קשה לי לדחוף אוכל מעבר למרות שאני שותה מים לא מצליח.
כל החיים הייתי 45 קילו ואני לא מצליח לדחוף הרבה, הבעיה באוכל?

מתאמן 4-5 פעמים
גב קדמית (פולי עליון אני עושה 55 קילו)
חזה אחורית (חזה במוט עושה 20 כל צד 4 חזרות סט אחד ואז 17 כל שאר הסטים)
רגליים
כתפיים

לא ציינת פרטים כמו rmr ומה הערכים הסופיים של התפריט

ואולי במקום לקנות 7000 חברות אבקות שונות ולבזבז כסף מיותר תקנה גיינר שלו יש ערך קלורי יותר גבוה וגם יחסוך לך כסף וכנראה שיעלה אותך במשקל יותר מאשר 7000 אבקות שונות

כמו שאייל אמר תכתוב את הערכים הסופיים של התפריט. כי למשל "אורז ועוף" זה ממש לא מובן, 100 גרם אורז? 200 גרם? 500 גרם? כנ"ל העוף.
באופן כללי זה פשוט, אתה לא עולה במשקל - תאכל יותר. ולא רק חלבון (יש לי תחושה שאתה מנסה להכניס הרבה חלבון ולא שם לב ממש לפחמימה ושומן).
חוץ מזה אין לך שום סיבה לפצל את האימונים ל abcd. תעשה fbw עם דגש על התקדמות במשקלי עבודה בתרגילים המורכבים.

• פותח/ת השרשור
לא ציינת פרטים כמו rmr ומה הערכים הסופיים של התפריט

ואולי במקום לקנות 7000 חברות אבקות שונות ולבזבז כסף מיותר תקנה גיינר שלו יש ערך קלורי יותר גבוה וגם יחסוך לך כסף וכנראה שיעלה אותך במשקל יותר מאשר 7000 אבקות שונות
אין לי בעיה לקנות אותם כי אני מתעסק אם זה וברווחים אני ממן את זה אני שותה אחרי אימון ELITE GAINER
לא ציינתי ערכים כי אני לא יכול לדחוף יותר ממה שאני אוכל כי אני אוכל כל עוד אני מצליח

כמו שאייל אמר תכתוב את הערכים הסופיים של התפריט. כי למשל "אורז ועוף" זה ממש לא מובן, 100 גרם אורז? 200 גרם? 500 גרם? כנ"ל העוף.
באופן כללי זה פשוט, אתה לא עולה במשקל - תאכל יותר. ולא רק חלבון (יש לי תחושה שאתה מנסה להכניס הרבה חלבון ולא שם לב ממש לפחמימה ושומן).
חוץ מזה אין לך שום סיבה לפצל את האימונים ל abcd. תעשה fbw עם דגש על התקדמות במשקלי עבודה בתרגילים המורכבים.
אני לא יודע ערכים בדיוק אבל זה הכי הרבה שאני יכול לדחוף לאותה ארוחה בערך 2-3 כוסות אורז ועוד 2-3 חתיכות
איך אני נותן דגש על משקלים?

אני לא יודע ערכים בדיוק אבל זה הכי הרבה שאני יכול לדחוף לאותה ארוחה בערך 2-3 כוסות אורז ועוד 2-3 חתיכות
לגבי עליה במשקל כמו שאמרתי
באופן כללי זה פשוט, אתה לא עולה במשקל - תאכל יותר.

איך אני נותן דגש על משקלים?
עושה תכנית שמבוססת על תרגילים מורכבים (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס, מתח) בטווח חזרות לא גבוה ומעלה משקלי עבודה לפחות כל שבוע.

• פותח/ת השרשור
לגבי עליה במשקל כמו שאמרתי

עושה תכנית שמבוססת על תרגילים מורכבים (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס, מתח) בטווח חזרות לא גבוה ומעלה משקלי עבודה לפחות כל שבוע.
זאת הבעיה שאני העלתי העלתי ועכשיו אני תקוע ב65 קילו בפולי עליון 6 חזרות
בנץ 20 קילו כל צד ל4 חזרות
מתח להתחיל לעשות עם משקל?
ותודה על העזרה

זאת הבעיה שאני העלתי העלתי ועכשיו אני תקוע ב65 קילו בפולי עליון 6 חזרות
בנץ 20 קילו כל צד ל4 חזרות
מתח להתחיל לעשות עם משקל?
ותודה על העזרה
מתח אם אתה עושה את החזרות והסטים שאתה צריך לפי התכנית אז תתחיל להוסיף משקל.

• פותח/ת השרשור
מתח אם אתה עושה את החזרות והסטים שאתה צריך לפי התכנית אז תתחיל להוסיף משקל.
תודה על העזרה
לחצתי אתמול 60 קילו בנץ על 6 חזרות והייתי עושה 2 בקושי
תודה על הכל עברו כמה ימים וכבר יש התקדמות

Back
למעלה תחתית