הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוב כאבים במפרק כף היד

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
שלום,
האזור הזה ממש מייאש אותי, ביד ימין היה כואב לי כל פעם שהייתי עושה שכיבות שמיכה באזור הזה, עבר אחרי הרבה מאוד זמן.
עכשיו, ביד שמאל, כואב לי כבר חודשיים באזור הגולה שמתחת לכף היד, כואב לי רק כשאני עושה תנועות מסוימות ביד, (כאשר אני מסובב את כף היד עצמה ולא העצם שבין המרפק ליד), בכל מקרה אלו כאבים מאוד חזקים, ואני כמעט ולא יכול לעשות כלום ביד הזאת, אפילו לא להרים שישית מים לדוגמא..

כאשר אני שם תחבושת (מהאלה העבות לחד"כ) זה עוזר, כנראה בגלל שזה לוחץ ומגביל את טווח התנועה, אבל זה ממש קשה להתאמן ככה ובכלל, להסתובב עם זה הרבה זמן כי זה עוזר רק כשאני לוחץ חזק.

הלכתי לרופא משפחה והוא פשוט טמבל, אמר לתת לזה לעבור..
אני חושב שאני אלך לרופא מומחה מטעם קופ"ח חולים (ביקור עולה 120), השאלה מה לעשות עד אז? האם וולטורן בשילוב התחבושת, יכול לעזור במשהו?
אני באמת נותן מנוחה לאזור הזה.. זה פשוט מטריד כבר חודשיים.
2j0k1f9.jpg

ד"א הכאבים התחילו בערך מאז שאני משחק כדורסל פעם בשבוע, יש מצב שזה קשור לכדרור ביד שמאל?

גם אצלי אותו דבר כבר שבוע מכשל בבנץ, אני משתדל לא להעמיס על היד ולעשות רק תרגילים שלא כואב לי בהם.
מתכנן לקנות כורכומין היום ולקחת כול יום למשך שבועיים בשילוב עם בנץ ופרס קל מאוד בהתאם למצב היד. נראה מה יהיה.

אני יכול להגיד לך שיש לי אותו דבר כמוך בשורש כף יד שמאל , נפצעתי מפרס כשהיד הייתה עקומה. בהתחלה לא התאמנתי במשך 3 שבועות כי פשוט לא יכולתי להזיז תיד בכלל בכלל בכלל. אבל בזמן הזה קראתי וראיתי שיש רצועות שורש כף יד מצוינות של טיטן לאימונים אז הזמנתי ובעזרתם ובעזרת זה שהפסקתי לעשות תרגילים שהכאיבו לי הדלקת השתפרה עד כמעט לא מורגשת. ההמלצה הכי גדולה שלי אליך זה לרכוש זוג ולעבוד איתם כי זה הציל לי את האימונים.
אני בעזרתם אפילו יכול לעבוד יד קדמית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית