הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדה במשקל

Noyosh02

משתמש מתחיל
23
3
נק' מוניטין:
2
23
3
מחפשת
היי לאחרונה התחלתי לחזור לתהליך החיטוב אבל קודם אני רוצה להוריד כמה קילוגרמים מהמשקל שלי, אני שוקלת כרגע 59 ורוצה להוריד ל54-53 . השאלה שלי אם ההורדה שלהם תוריד גם מסת שריר גדולה או שתוריד מהנפח של הישבן או החזה? שאלה די מפגרת אבל נתקלתי במקרים שזה הוריד גם מסת שריר ..

אני שוקלת כרגע 59
מה הגובה שלך?
השאלה שלי אם ההורדה שלהם תוריד גם מסת שריר גדולה או שתוריד מהנפח של הישבן או החזה?
השאיפה בחיטוב זה לשמור על כמה שיותר מסת שריר ולחתוך בשומן, אם תצליחי לעשות אותו נכון לא תאבדי הרבה מסת שריר. שומן יירד מהגוף פחות או יותר בצורה שווה, חוץ מהאזורים שבהם יש שומן עיקש.

• פותח/ת השרשור
גובה 1.60

תיהיה ירידה בשריר. התחת כנראה כן יקטן לא יודע לגבי חזה אצל נשים.

בכל אופן אם את עושה אימונים נכונים ותזונה. אז איבוד מסת השריר תיהיה זניחה.

החזה הוא ברובו רקמת שומן אז הוא גם ירד, כמה זה יהיה משמעותי במקרה שלך אין לי מושג.
אמנם יש לי ציצים אבל אני לא אישה:sarcastic:

היי לאחרונה התחלתי לחזור לתהליך החיטוב אבל קודם אני רוצה להוריד כמה קילוגרמים מהמשקל שלי,
חיטוב = הורדה במשקל.

ההורדה שלהם תוריד גם מסת שריר גדולה או שתוריד מהנפח של הישבן או החזה?
גם וגם.
אין מנוס מאיבוד מסת שריר בזמן חיטוב. המטרה שלך תהיה לקבוע קרעון קלורי מתון ולשלב אימוני כוח כדי למזער את התופעה.
לגבי נפח הישבן והחזה, כעקרון התשובה היא כן אבל זה תלוי מאוד בגנטיקה שלך. יש כאלה שמיד מאבדות נפח בחזה ויש כאלה שזה הקילוגרמים האחרונים. בסופו של התהליך אין ספק שתאבדי נפח גם מהחזה וגם מהישבן (וגם מהפנים, ידיים, רגליים וכו)

Back
למעלה תחתית