הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בוקס סקוואט

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בשל פציעה באזור המפשעה והבטן התחתונה אני מתקשה לעשות סקוואט כבד ובוודאי להתקדם ישנה רגישות גדולה באזור הפצוע.
כרגע בחיטוב ומעונין להמשיך לבצע סקוואט באופן שאף יאתגר אותי ולכן התחלתי לבצע "בוקס סקוואט".
אני שם קופסא שמאפשרת לי לרדת מספיק מתחת למקביל.
האם זה משנה אם מבצעים הייבאר או לואובר בבוקס סקוואט?
ישנם דגשים מיוחדים לתנועה וכיצד להתקדם?ראיתי באישה פוסט שהלחץ במפשעה גדול מאד בסקוואט כזה?
@White Walker

נערך לאחרונה:
האם זה משנה אם מבצעים הייבאר או לואובר בבוקס סקוואט?
זה אותו עיקרון כמו בסקוואט רגיל. בגדול למטרה שלך (חיטוב) זה לא ישנה דבר.

ישנם דגשים מיוחדים לתנועה וכיצד להתקדם?ראיתי באישה פוסט שהלחץ במפשעה גדול מאד בסקוואט כזה?
אם יש בעיה במפשעה למה ללכת נגד הזרם ולבצע סקוואט בכוח? זה לא התרגיל היחיד בחד"כ לרגליים ויש לו תחליפים רבים

לא הבנתי איך פציעה במפשעה מאפשרת לך לעשות בוקס סקוואט אבל סקוואט לא? לא ממליץ שתסכן את הבריאות שלך בהתעקשות על סקוואט במידה וזה כרגע לא מתאים לך

ישנה רגישות גדולה באזור הפצוע
כמו שנאמר מעלי, תמנע מתרגילים שיחמירו את המצב, לאנג'ים ודדליפט למשל יכולים להוות תחליפים מצויינים, בדוק האם הם גורמים לך לכאבים או שיתאפשר לך לבצע אותם

• פותח/ת השרשור
הכירורגים שפגשתי לא ממש איבחנו את הפציעה(שיערו שזה יכול להיות קרע/מתיחה ובעוד חודש פוגש אורתופד ספורט),הם ואולטאסאונד פסלו בקע.
בשבועות האחרונים החלה הטבה במצב הרגישות באזור המפשעה ואני ממשיך לבצע סקוואט רגיל אך מתקדם לאט ובזהירות.
בד"כ בתחילת אימון מבצע קצת חימום עם מכשיר מקבים ובסוף האימון מתיחות עדינות+רולר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית