הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שני בעיות בבנץ' פרס

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
מה המצב אנשים, צריך את עזרתכם לגבי שני בעיות שיש לי בבנץ' פרס, אימון SS.

1. בסטאפ שאני שוכב על הספה, הבנתי שקו העיניים צריך להיות מול המוט. שאני עושה את זה ואני מנסה להרים את המוט רק ללמעלה(להרים אותו מהיתדות) זה קשה ברמה שאני לא מצליח, אבל שאני מנסה עוד פעם רק עם הגוף טיפה יותר אחורה (עדיין קו העיניים מול המוט) זה הרבה יותר קל, רק הבעיה שאני נכנס ביתדות עם המוט בזמן התנועה.

2. אני מנסה לעשות לג דרייב, לפי סרטונים שראיתי, מורידים את המוט אל החזה, ואז דוחפים את הרגליים לריצפה ובמקביל נותנים איזה קפיצה כזאת עם החזה.. לא יודע למה בזמן הבנץ פרס ובמשקל כבד, אני פשוט לא מצליח לדחוף את הרגליים בכלל ולא מצליח להקפיץ את החזה, במשקל קל יותר זה יותר הולך אבל עם כבד, שום דבר לא מגיב חוץ מהידיים והחזה למעלה.

יש עיצות? תודה למי שיעזור 😃

טוב גבר, מה קורה.

1. הכי קל להיעזר במישהו שיוציא לך את המוט. אחרת צריך לעבוד עם הרחב גבי כדי למשוך את המוט אליך. קשה מדי? ספוטר.

2. לא מקפיצים שום דבר עם החזה, אני מניח שלא התכוונת להקפצה אבל אני לא מבין למה כן. בכל מקרה, אתה אמור להישאר מכווץ היטב לאורך כל התנועה בכל משקל. רק הידיים זזות, שאר הגוף משמש כפלטרפורמה קשיחה שלא מאבדת אנרגיה שאחרת תיספג בה.

• פותח/ת השרשור
טוב גבר, מה קורה.

1. הכי קל להיעזר במישהו שיוציא לך את המוט. אחרת צריך לעבוד עם הרחב גבי כדי למשוך את המוט אליך. קשה מדי? ספוטר.

2. לא מקפיצים שום דבר עם החזה, אני מניח שלא התכוונת להקפצה אבל אני לא מבין למה כן. בכל מקרה, אתה אמור להישאר מכווץ היטב לאורך כל התנועה בכל משקל. רק הידיים זזות, שאר הגוף משמש כפלטרפורמה קשיחה שלא מאבדת אנרגיה שאחרת תיספג בה.

לגבי ספוטר, אני מתאמן בבית זה הבעיה, יש משהו שיכול לעזור למי שמתאמן לבד?

לגבי הלג דרייב, התכוונתי לזה (שים לב איך הוא נותן כזה בומבה עם החזה/בטן/כרס שיש לו שם):

לגבי ספוטר, אני מתאמן בבית זה הבעיה, יש משהו שיכול לעזור למי שמתאמן לבד?
תלמד להוציא עם הרחב גבי. תחפש סדרת סרטונים של דייב הדובי, so you think you can bench. כמו פינק פלויד, רק ביותר שמן.
לגבי הלג דרייב, התכוונתי לזה (שים לב איך הוא נותן כזה בומבה עם החזה/בטן/כרס שיש לו שם):
זה לא לג דרייב. מה שהשמנמן עושה שם זה הקפצה עם הכרס. תחפש סרטון של alan thrall בנושא.

כשאתה מוריד את המוט לחלק התחתון של הסטרנום \ החלק הכי גבוה באבדומינלס אתה יכול להיעזר בבאונס, אבל באמת שאין סיבה לעשות את זה.
ואתה גם צריך כרס שרירית 😆

כשאתה מוריד את המוט לחלק התחתון של הסטרנום \ החלק הכי גבוה באבדומינלס אתה יכול להיעזר בבאונס, אבל באמת שאין סיבה לעשות את זה.
ואתה גם צריך כרס שרירית 😆
קופצת לך התראה כשמדברים על כרס ושמנמנים בפורום? 😆

• פותח/ת השרשור
תלמד להוציא עם הרחב גבי. תחפש סדרת סרטונים של דייב הדובי, so you think you can bench. כמו פינק פלויד, רק ביותר שמן.

זה לא לג דרייב. מה שהשמנמן עושה שם זה הקפצה עם הכרס. תחפש סרטון של alan thrall בנושא.
תודה, ראיתי את הסדרת סרטונים של דייב, האמת חידד כמה דברים אבל לא מצאתי הסבר למה שרציתי(אולי פיספסתי את זה). אתה יכול להסביר לי מה הכוונה להוציא עם הרחב גבי?
לגבי הסרטון לג דרייב של אלן, הסתכלתי ואני ינסה ליישם. שאלה, לתחת אסור לעלות בזמן הלג דרייב?

שאתה מוציא את המוט כלפי מעלה כמו שאמרו לך אז תדאג שהמרפק יהיה גם כן מתחת למוט בדיוק מתחת למפרק שורש כף היד..יהיה לך יותר מנוף להוציא זה יפתור את הבעיה.

כדי לתרגל לג דרייב הייתי ממליץ לך לעשות את ההפך מהקפצה..עצירה מוחלטת.
זה עזר לי בזמנו להבין את התנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית