מחקר, מדע, אבולוציה וכו'

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95
אבל מה אכפת לי מה הדעה של מישהו שמן ולא אסתטי?

אני מעדיף להקשיב למה שעושים ווייטליפטרים שנראים טוב מאשר להקשיב למישהו שמתחפש לכדור בוסו כל השנה.

אבל מה אכפת לי מה הדעה של מישהו שמן ולא אסתטי?

אני מעדיף להקשיב למה שעושים ווייטליפטרים שנראים טוב מאשר להקשיב למישהו שמתחפש לכדור בוסו כל השנה.

אחי, זו לא דעה, זה מחקרררר

• פותח/ת השרשור
מדע זה עיניין סובייקטיבי?! 😱

אני לא הבנתי אם אתה צוחק או לא, אבל כל משמעות המדע זה להיות אובייקטיבי
אין לך דרך להוכיח שאלוהים לא ברא את היקום ב-7 ימים או שמוצא האדם מהקוף. אתה (כנראה, אני לא מכיר אותך) בוחר להאמין בתורת האבולוציה. לי זה נשמע דיי סובייקטיבי.

אין לך דרך להוכיח שאלוהים לא ברא את היקום ב-7 ימים או שמוצא האדם מהקוף. אתה (כנראה, אני לא מכיר אותך) בוחר להאמין בתורת האבולוציה. לי זה נשמע דיי סובייקטיבי.
להאמין בתורת האבולוציה זה סוביקטיבי?
אבולוציה זה מדע מוכח. הדבר היחיד שעדיין לא יודעים זה המקור והמקור שלנו ספציפית. אבל יש המון מידע שרומז שהיה לנו אב קדמון משותף לקופים.

• פותח/ת השרשור
להאמין בתורת האבולוציה זה סוביקטיבי?
אבולוציה זה מדע מוכח. הדבר היחיד שעדיין לא יודעים זה המקור והמקור שלנו ספציפית. אבל יש המון מידע שרומז שהיה לנו אב קדמון משותף לקופים.
המדע לא "מוכיח" שום דבר לחיוב, הוא מקסימום יכול להוכיח שלילה של דברים מסוימים. ותסלח לי, אבל להגיד "מוכח" ואחרי זה את המילים "לא יודעים" ו"מידע שרומז" זה מצחיק.

שמע,יותר קל להאמין שיש יישות עליונה ששולטת בכולנו,אפילו שאף אחד לא ראה אותה אף פעם ומשתמשים בה בשביל לשלוט באנשים.
וכמובן מדע=שקר גס.הרי אמונה זה הכח אמיתי שמביא קידמה!

המדע לא "מוכיח" שום דבר לחיוב, הוא מקסימום יכול להוכיח שלילה של דברים מסוימים. ותסלח לי, אבל להגיד "מוכח" ואחרי זה את המילים "לא יודעים" ו"מידע שרומז" זה מצחיק.
your post gave me cancer/

פעם לא ידעו למה יש ברק ורעמים. חשבו שזה האלים כועסים או נלחמים. רוב המחלות נחשבו כעונש מהאלים. היום אנחנו טיפה יותר חכמים.
רק בגלל שכרגע לא יודעים דברים לא אומר שזה יהיה ככה בעוד 100 שנה. כמובן שהדתות מאיטות את ההתקדמות של המדע. אבל למזלנו אנשים יותר סקרנים/חכמים ממה שאנשי הדת חושבים.

מאיפה הבאת את זה מה זה קשור למה שכתבתי?! לא דיברתי על אלוהים בכלל.

אני דיברתי על מדע באופן כללי, כל משמעות המדע הוא להסתכל ולחקור את הדברים באופן אובייקטיבי לחלוטין, זאת היא משמעות המדע.
לבוא ולהגיד שמדע זה משהו סובייקטיבי זו בורות לשמה.

• פותח/ת השרשור
your post gave me cancer/

פעם לא ידעו למה יש ברק ורעמים. חשבו שזה האלים כועסים או נלחמים. רוב המחלות נחשבו כעונש מהאלים. היום אנחנו טיפה יותר חכמים.
רק בגלל שכרגע לא יודעים דברים לא אומר שזה יהיה ככה בעוד 100 שנה. כמובן שהדתות מאיטות את ההתקדמות של המדע. אבל למזלנו אנשים יותר סקרנים/חכמים ממה שאנשי הדת חושבים.

אין פה טיעון, כנראה בגלל שאין לך איך להפריך את מה שאמרתי ונאלצת לסגת לדמגוגיה.

שמע,יותר קל להאמין שיש יישות עליונה ששולטת בכולנו,אפילו שאף אחד לא ראה אותה אף פעם ומשתמשים בה בשביל לשלוט באנשים.
וכמובן מדע=שקר גס.הרי אמונה זה הכח אמיתי שמביא קידמה!

straw man, בוז.

מאיפה הבאת את זה מה זה קשור למה שכתבתי?! לא דיברתי על אלוהים בכלל.

אני דיברתי על מדע באופן כללי, כל משמעות המדע הוא להסתכל ולחקור את הדברים באופן אובייקטיבי לחלוטין, זאת היא משמעות המדע.
לבוא ולהגיד שמדע זה משהו סובייקטיבי זו בורות לשמה.

מי אמר שדיברת על אלוהים? אמרת שהמדע במהותו הוא אובייקטיבי והבאתי לך דוגמא לסובייקטיביות שלו. השתמשתי בכלים של "דת המדע" שלך כדי להוכיח שדת היא לא אובייקטיבית.

giphy.gif

אין פה טיעון, כנראה בגלל שאין לך איך להפריך את מה שאמרתי ונאלצת לסגת לדמגוגיה.

straw man, בוז.

מי אמר שדיברת על אלוהים? אמרת שהמדע במהותו הוא אובייקטיבי והבאתי לך דוגמא לסובייקטיביות שלו. השתמשתי בכלים של "דת המדע" שלך כדי להוכיח שדת היא לא אובייקטיבית.
אתה מנסה להתפלסף אבל אתה סתם עושה את זה גרוע.

והבאתי לך דוגמא לסובייקטיביות שלו
זו דוגמא שגויה מיסודה, האבולוציה לא סותרת את אלוהים, וזאת אף פעם לא הייתה מטרתה.
גם בלימודי מדעים באקדמיה אין קורס אבולוציה ולא מלמדים את זה בכלל, מלמדים תורשה.

אם קיים בורא, הוא כנראה ברא את האבולוציה (אם היא קיימת)
שום דבר ממה שכתבת לא סותר אחד את השני, והדוגמא שלך לא טובה, ולא אומרת שום דבר על כך שמדע הוא סובייקטיבי.

זו דוגמא שגויה מיסודה, האבולוציה לא סותרת את אלוהים, וזאת אף פעם לא הייתה מטרתה.
גם בלימודי מדעים באקדמיה אין קורס אבולוציה ולא מלמדים את זה בכלל, מלמדים תורשה.

אם קיים בורא, הוא כנראה ברא את האבולוציה (אם היא קיימת)
שום דבר ממה שכתבת לא סותר אחד את השני, והדוגמא שלך לא טובה, ולא אומרת שום דבר על כך שמדע הוא סובייקטיבי.
לא מלמדים אבולוציאה מהסיבה הדתית.
מציק לי שאתה רושם "אם היא קיימת" זה לא נתון לאמונה שלך. זה כמו שתגיד ה' ברא את כוח הכבידה אם הוא קיים. הוא קיים כמו שאבולוציה קיימת.

לא מלמדים אבולוציאה מהסיבה הדתית.
מציק לי שאתה רושם "אם היא קיימת" זה לא נתון לאמונה שלך. זה כמו שתגיד ה' ברא את כוח הכבידה אם הוא קיים. הוא קיים כמו שאבולוציה קיימת.
אתה מקשקש, אמא שלי מרצה לביולוגיה באקדמיה, אל תבלבל שלא מלמדים את זה מסיבות דתיות, כי כן מלמדים את זה, כבר בכיתה ח' מלמדים את זה, פשוט לא קוראים לזה "אבולוציה" קוראים לזה בשמות אחרים.

הרי מה זה אבולוציה? זו הסתגלות של תאים לסביבה החיצונית, בוודאי שזה קיים בעולם, אם זה לא היה קיים השפעת לא הייתה מסתגלת כל שנה לסביבה ותוקפת אותנו כל שנה מחדש, כנראה שגם לא היינו מתחזקים מאימון לאימון.

הסיבה שרשמתי "אם זה קיים" זה כי כל חקר העולם הוא מבוסס על אקסיומות שאנחנו יצרנו על בסיס מה שאנחנו רואים, אם יש אי שם כוח עליון, כל התיאוריות שלנו יכולות להתנפץ, אז עבור אדם מאמין - דבר בשפה שלו, אחרת הדיון יהיה סרק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית