הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחקר, מדע, אבולוציה וכו'

• פותח/ת השרשור
אתה כתבת שאפשר להתווכח על זה שהוא עוזר בפורום, אחכ כתבת שהוא לא מצליח לעזור לעצמו אפילו ממה שראית בלוג שלו מכאן שנכנסת למשקלי העבודה שלו וכשהוא ענה בנושא שהוא התקדם באופן X,Y התעקשת להמשיך בנושא משקלי העבודה שלו שבכלל לא רלוונטים לדעתי לנושא העזרה שלו בפורום.
פיספסת שלב בין "אתה כתבת שאפשר להתווכח על זה שהוא עוזר בפורום" ל-"אחכ כתבת שהוא לא מצליח לעזור לעצמו אפילו". קצת מוזר.

פיספסת שלב בין "אתה כתבת שאפשר להתווכח על זה שהוא עוזר בפורום" ל-"אחכ כתבת שהוא לא מצליח לעזור לעצמו אפילו". קצת מוזר.
גם קריאה בפורום יכולה להיות סובייקטיבית אחי.

וננעל. ונפתח. ונמחק ושוחזר.

ואני עדיין מחכה לתוצאות, שאלתי את לוטם שאלה מקצועית ואני רוצה לדעת אם הוא מבין משהו וכדאי להקשיב לו או שהוא סתם מפגר.

לא הבנתי למה נושא עם מחקר שקשור להרמת משקולות הועבר לאוף טופיק.

אז רגע, אני יכול לפתוח כל נושא שאני רוצה בפורום הרמת משקולות, אבל כל עוד אני שם בסוף איזשהו קישור למחקר כלשהו שמספיק שיהיה קשור להרמת משקולות זה תנאי מספיק בשביל להשאיר אותו בפורום הרמת משקולות, גם אם הנושא בכלל עוסק במלפפונים?
ואם אני מפרסם מחקר על הרמת משקולות בנושא כלשהו באוף טופיק, אז זה מצדיק העברה לפורום הרמת משקולות?

אז רגע, אני יכול לפתוח כל נושא שאני רוצה בפורום הרמת משקולות, אבל כל עוד אני שם בסוף איזשהו קישור למחקר כלשהו שמספיק שיהיה קשור להרמת משקולות זה תנאי מספיק בשביל להשאיר אותו בפורום הרמת משקולות, גם אם הנושא בכלל עוסק במלפפונים?
ואם אני מפרסם מחקר על הרמת משקולות בנושא כלשהו באוף טופיק, אז זה מצדיק העברה לפורום הרמת משקולות?

אתה רפה שכל טיפה? הנושא של האשכול הוא המחקר שצורף בהודעה הראשונה.

אתה רפה שכל טיפה? הנושא של האשכול הוא המחקר שצורף בהודעה הראשונה.

יתכן שזהו נושא האשכול, אבל זו לא הסיבה שמנעה ממך מלהבין למה הנושא הועבר לאוף טופיק. להזכירך:

לו היית אומר שאתה לא מבין למה אשכול שהנושא שלו הוא מחקר שקשור להרמת משקולות הועבר לאוף טופיק, זה כבר עניין אחר. אבל לא אמרת את זה, אמרת משהו אחר לגמרי. להזכירך:

יתכן שזהו נושא האשכול, אבל זו לא הסיבה שמנעה ממך מלהבין למה הנושא הועבר לאוף טופיק. להזכירך:

לו היית אומר שאתה לא מבין למה אשכול שהנושא שלו הוא מחקר שקשור להרמת משקולות הועבר לאוף טופיק, זה כבר עניין אחר. אבל לא אמרת את זה, אמרת משהו אחר לגמרי. להזכירך:

יתכן גם שפשוט לא שמת לב ועכשיו אתה מביך את עצמך. תעשה כמו stardust ותהיה בשקט.

יתכן גם שפשוט לא שמת לב ועכשיו אתה מביך את עצמך. תעשה כמו stardust ותהיה בשקט.

אם לא הייתי שם לב, לא הייתי מגיב באופן כל כך ספציפי להודעה שלך.
אמנם, נדמה כי מי שלא שם לב לניסוח שלו הוא אתה, שכן לאחר שהגבתי, השתלחת בי על שלכאורה לא הבנתי משהו שמעולם לא טענת. להזכירך:

• פותח/ת השרשור
איזה מפגש טיטאנים. אני לא מצליח להחליט מי מנצח בנתיים.

אם לא הייתי שם לב, לא הייתי מגיב באופן כל כך ספציפי להודעה שלך.
אמנם, נדמה כי מי שלא שם לב לניסוח שלו הוא אתה, שכן לאחר שהגבתי, השתלחת בי על שלכאורה לא הבנתי משהו שמעולם לא טענת. להזכירך:
לדעתך הראש שלך מספיק עמוק בתוך התחת של עצמך, שאתה יכול ללעוס את האוכל שוב בדרך למטה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית