הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לפני ואחרי SS - הוכחה?

• פותח/ת השרשור ababw
  • פורסם בתאריך

ababw

משתמש מתחיל
130
8
נק' מוניטין:
11
130
8
אהלן חברים,
אני בשבוע ראשון של הSS.
אין לי נטיה להשמין כלל (טוב נו..התחלתי לאכול די הרבה אז רואים כרס קטנה אבל מעבר לזה כלום. BLESSED).
אני מתאמן כבר הרבה זמן ולא ראיתי שיפור במשקלים (לא משקל גוף ולא משקלי הרמה.
שמעתי כאן שSS זה מפלצת אז אמרתי למה לא?
על הדרך הרצתי חיפוש באינטרנט על לפני ואחרי של SS, לדעת סתם ככה מה הולך עם מי שבאמת עושה את זה ומתחזק, אם בפועל רואים שמשהו בגוף שלו קורה.
נשמע קצת מגוחך אבל כי רציתי את ההוכחה הזו מעבר למילים, ולא מצאתי. כנראה כישורי הGOOGLE שלי על הפנים.

אודה למי שיוכל לשלוח כאן קישור בפורום לאנשים שגדלו משמעותית בעקבות התוכנית.

היי, אני אפילו לא מתקרב אפילו למשקל הזה ואני גם בחיים לא אגיע אליו במחזור חיים הזה.

את האמת שאני אחלה דוגמה אני בSS משהו כמו ארבעה חודשים אני חושב
עליתי הרבה במשקלי עבודה
סקוואט נושק ל120
בנץ 90
פרס 52.5
דדליפט חרא כי תרגלתי הרבה טכניקה כרגע ב110 קילו
בקיצור עליתי במשקל גוף אני חושב משהו כמו 7-8 קילו ואני עדיין על אחוז שומן נמוך, תגיד לי אם באלך תמונות יש לי קצת

נערך לאחרונה:
בצחוק.. אין ספק שהוא חזק למשקל שלו.
מה שיא ישראל לקטגוריה שלו ?
232 קילו ב-IPC, אני עובד איתו חזק על המשיכות, בתקווה להגיע לזה עד מרץ-אפריל, הקטע שצריכים להיות זהירים עם העליה במ.ג.

Ss זה ab משופרת. לי ה ss עזרה רק בסקוואט ובדדליפט.. בלחיצות נתקעתי מהר מאוד. בבנצ סיימתי 110 ובפרס 70ולא משנה מה עשיתי פשוט לא התקדמתי. אחרי זה עברתי לטקסס והלחיצות עלו בצורה מטורפת - בנצ 130 ופרס 90 5*5 ו 100 לסינגל. לא חייבים לאכול כמו חזיר מסריח ולהכניס לגוף זבל כדי לגדול ואז לבכות על כל השומן שנצבר ולהתלונן ש ss זה רק לשמנים.
תאכם במאזן קלורי לא גדול ותראה איך ההתקדמות ויהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית