הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לאימונים אחרי הפסקה של 3 חודשים..

ליאור

משתמש מתחיל
234
3
נק' מוניטין:
3
234
3
שלום לכולם,
לאחר תקופה בת שלושה חודשים של הפסקת פעילות גופנית בחדר הכושר וכמובן גם אכילה לקוייה לאורך זמן אני רוצה לחזור לשגרה האמיתית.
בעבר התעסקתי יותר במסה ושינוי תוכניות כל שני וחמישי,הבנתי שכל זה פשוט להתעסק בקקה.
נכון להיום אני רוצה לחזור לחדר כושר ולהתחיל להיות רציני בעניין.
בתור התחלה מהתבוננות אישית כל השרירים\הנפח שצברתי בתקופה של 7 חודשים נעלם וחלקו הפך שומן.
אז מה בעצם עליי לעשות?מהיכן להתחיל ? לעשות תוכנית אימון כוללת על מנת להרגיל את הגוף שוב למכשירים ולמשקלים? (יש המלצה על אחת כזאת?)
להתחיל תוכנית חיטוב מבין התוכניות שמומלצות כאן בפורום?
איך בעצם מתאמן שבעבר התאמן בצורה רצינית אך מבולבלת מתחיל שוב מחדש
שהמטרה שלו בגדול היא לא להיות ענק ובריוני,אלה בינוני,בנוי היטב ומחוטב,ולשמר את זה כל הזמן.?

נתונים כללים:
גובה187
גיל24
משקל 85+-
אחוז שומן 13+-
(אבדוק מחר נתונים יותר מדוייקים בחדר הכושר)

תודה על העזרה והתמיכה.
ליאור.

קודם כל כדאי שתתחיל לקרוא קצת מאמרים כי אם אתה כותב שחלק מהשרירים שלך הפכו לשומן אז יש לנו בעיה (או שאתה גם יודע להפוך כספית לזהב ואז אשמח להיות איתך בקשר). דבר שני, לגבי תוכנית אימון , בהחלט מומלץ להחליף תוכנית אימון כל 3-4 חודשים או שפשוט לנסות ולאתגר את הגוף בכל אימון מחדש (ע"י סופר סטים , סטים מורכבים וכו...). הייתי ממליץ לך להתחיל ב-ABC פשוט (תחלק את זה איך שאתה רוצה) או ב-FULL BODDY יחסית קל 3 פעמים בשבוע. ככה במשך 3-4 שבועות (אפשר גם פחות תלויי בהרגשה). לאט לאט תתחיל להרים משקלים, אני בטוח שהחבר'ה פה יגידו לך להתחיל SS ולהמשיך משם. לשיקולך.

קודם כל כדאי שתתחיל לקרוא קצת מאמרים כי אם אתה כותב שחלק מהשרירים שלך הפכו לשומן אז יש לנו בעיה (או שאתה גם יודע להפוך כספית לזהב ואז אשמח להיות איתך בקשר). דבר שני, לגבי תוכנית אימון , בהחלט מומלץ להחליף תוכנית אימון כל 3-4 חודשים או שפשוט לנסות ולאתגר את הגוף בכל אימון מחדש (ע"י סופר סטים , סטים מורכבים וכו...). הייתי ממליץ לך להתחיל ב-ABC פשוט (תחלק את זה איך שאתה רוצה) או ב-FULL BODDY יחסית קל 3 פעמים בשבוע. ככה במשך 3-4 שבועות (אפשר גם פחות תלויי בהרגשה). לאט לאט תתחיל להרים משקלים, אני בטוח שהחבר'ה פה יגידו לך להתחיל SS ולהמשיך משם. לשיקולך.

אשמח להסבר מה ייתנו לו סופר סטים/סטים מורכבים (מה זה סטים מורכבים?) ולמה לעבוד בחלוקה של ABC?
עכשיו, בלי קשר ל- SS: האם הגדלת משקלי העבודה בכל אימון לא מאתגרת את הגוף מחדש?

אשמח להסבר מה ייתנו לו סופר סטים/סטים מורכבים (מה זה סטים מורכבים?) ולמה לעבוד בחלוקה של ABC?
עכשיו, בלי קשר ל- SS: האם הגדלת משקלי העבודה בכל אימון לא מאתגרת את הגוף מחדש?

עיקרון הגיוון. צריך לבלבל את הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית