שלום לכולם,
לאחר תקופה בת שלושה חודשים של הפסקת פעילות גופנית בחדר הכושר וכמובן גם אכילה לקוייה לאורך זמן אני רוצה לחזור לשגרה האמיתית.
בעבר התעסקתי יותר במסה ושינוי תוכניות כל שני וחמישי,הבנתי שכל זה פשוט להתעסק בקקה.
נכון להיום אני רוצה לחזור לחדר כושר ולהתחיל להיות רציני בעניין.
בתור התחלה מהתבוננות אישית כל השרירים\הנפח שצברתי בתקופה של 7 חודשים נעלם וחלקו הפך שומן.
אז מה בעצם עליי לעשות?מהיכן להתחיל ? לעשות תוכנית אימון כוללת על מנת להרגיל את הגוף שוב למכשירים ולמשקלים? (יש המלצה על אחת כזאת?)
להתחיל תוכנית חיטוב מבין התוכניות שמומלצות כאן בפורום?
איך בעצם מתאמן שבעבר התאמן בצורה רצינית אך מבולבלת מתחיל שוב מחדש
שהמטרה שלו בגדול היא לא להיות ענק ובריוני,אלה בינוני,בנוי היטב ומחוטב,ולשמר את זה כל הזמן.?
נתונים כללים:
גובה187
גיל24
משקל 85+-
אחוז שומן 13+-
(אבדוק מחר נתונים יותר מדוייקים בחדר הכושר)
תודה על העזרה והתמיכה.
ליאור.
לאחר תקופה בת שלושה חודשים של הפסקת פעילות גופנית בחדר הכושר וכמובן גם אכילה לקוייה לאורך זמן אני רוצה לחזור לשגרה האמיתית.
בעבר התעסקתי יותר במסה ושינוי תוכניות כל שני וחמישי,הבנתי שכל זה פשוט להתעסק בקקה.
נכון להיום אני רוצה לחזור לחדר כושר ולהתחיל להיות רציני בעניין.
בתור התחלה מהתבוננות אישית כל השרירים\הנפח שצברתי בתקופה של 7 חודשים נעלם וחלקו הפך שומן.
אז מה בעצם עליי לעשות?מהיכן להתחיל ? לעשות תוכנית אימון כוללת על מנת להרגיל את הגוף שוב למכשירים ולמשקלים? (יש המלצה על אחת כזאת?)
להתחיל תוכנית חיטוב מבין התוכניות שמומלצות כאן בפורום?
איך בעצם מתאמן שבעבר התאמן בצורה רצינית אך מבולבלת מתחיל שוב מחדש
שהמטרה שלו בגדול היא לא להיות ענק ובריוני,אלה בינוני,בנוי היטב ומחוטב,ולשמר את זה כל הזמן.?
נתונים כללים:
גובה187
גיל24
משקל 85+-
אחוז שומן 13+-
(אבדוק מחר נתונים יותר מדוייקים בחדר הכושר)
תודה על העזרה והתמיכה.
ליאור.