הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יעוץ לגבי תזונהיעוץ לגבי תזונה

• פותח/ת השרשור omere3
  • פורסם בתאריך

omere3

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
2
15
2
שלום אני חדש קצת בתחום . משקל הגוף שלי 55
גובה
76סמ
רציתי לדעת טיפים לעליה במשקל /מסה

נרשמתי לחדר כושר וגם יש לי משקולות בבית לאימון ביתי .

לגבי גייגר אני לא מעוניין כל כך . לקחתי בעבר אמנם הראה קצת תוצאות אבל
כנראה יש לי רגישות ללקטוז וגם היה לי תופעות לוואי אם הגיינר. ואז הפסקתי להתאמן תקופה ארוכה .

האם מישהו יכול להמליץ לי על תפריט מומלץ/ אבקה כלשהי ? בינתיים הרחבתי את התפריט היומי שלי .

ואגב עוד שאלה חלבון דל לקטוז יכול לעזור ? או חטיפי חלבון יכול לעזור לעליה במשקל ?

נתונים נוספים : אחוזי שומן 5 ( יש כאלה אומרים טוב , יש כאלה אומרים רע ) וחילוף חומרים מהיר שיש לי

האם מישהו יכול להמליץ לי על תפריט מומלץ/ אבקה כלשהי ? בינתיים הרחבתי את התפריט היומי שלי .

אמליץ לך להתחיל לקרוא את המאמר הבא כדי להבין את הבסיס :המדריך השלם להעלאה במסת השריר
ולגבי התפריט - אין תפריט מומלץ, כל אחד בונה את התפריט שהכי טוב \ נוח בשבילו.
אם אתה רוצה כיוון לתפריט מסויים כנס לכאן: תפריטי תזונה לגברים.

ותכלס, אתה לא צריך אבקת חלבון כיוון שהגוף שלך, כרגע, לא דורש יותר מדי מבחינת גרם חלבון במשקל הנוכחי.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה .

תתחיל מהתפריטים המוכנים ששלחו לך כאן, ומשם תתחיל לעלות.
במשקל הנוכחי שלך לא תצטרך יותר מדי אוכל בשביל לעלות במשקל ולכן אין טעם להתעסק עם גיינר אלא פשוט להתחיל לאכול טוב.
מוזמן לקחת מהפורטל גם תוכנית אימונים, שכנראה תהיה עדיפה על התוכנית שהמאמן נתן לך.

Back
למעלה תחתית